Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
New York Rangers
Čtvrtek 12.03.2020, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:50 J. T. Compher - 3:2
     
    62:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhý bod přece jenom zůstává v Denveru! Cale Makar nesměle vstoupil do útočného pásma Avs. U modré čáry se překřižíil s Landeskogem a nakonec vystřelil, přičemž se puk od hokejky J. T. COMPHERA odrazil mimo dosah brankáře Georgijeva. Asistence: Cale Makar, Pierre-Édouard Bellemare.
    59:47 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2
     
    59:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovská radost hostující party, která třináct vteřin před sirénou zachraňuje přinejmenším jeden bod! Zibanejad nechal rozehrávku na Foxovi, který předal puk PAVLU BUČNĚVIČOVI. Ruský útočník ho vzápětí poslal doprava na Panarina a pokračoval směrem do brankoviště, kde v souboji se Zadorovem přesměroval centrovaný kotouč za bezmocného Francouze. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
    23:55 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:1
     
    23:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také druhá dnešní přesilovka Avalanche končí gólem! Cale Makar předal puk k vrcholku levého kruhu na VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA a ten vynikající střelou do horní části branky využil toho, že Georgijev nemohl mít kvůli clonícímu Compherovi ideální výhled. Asistence. Cale makar, Gabriel Landeskog.
    11:27 Tyson JOST - 1:1
     
    11:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají početní výhodu a vyrovnávají na 1:1! Cale Makar rozehrál na Landeskoga, který ve středním pásmu rozdal puk k pravému mantinelu na TYSONA JOSTA. Ten se posunul do kruhu pro vhazování a nechytatelnou střelou švihem zaznamenal svůj první přesilovkový gól v sezóně. Asistence: Gabriel Landeskog, Cale Makar.
    06:28 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    06:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nejlepší hráč posledních dvou týdnů opět udeřil! Phillip Di Giuseppe poslal puk na MIKU ZIBANEJADA, který nabral rychlost a ze středního pásma se přesunul do pravého kruhu, odkud přesně zavěsil k vzdálenější tyči. Asistence: Phillip Di Giuseppe, Adam Fox.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Jost (Landeskog, Makar), 24. Naměstnikov (Makar, Landeskog), 63. Compher (Makar, Bellemare) – 7. Zibanejad (Di Giuseppe, Fox), 60. Bučněvič (Panarin, Fox)


    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Cole, Barberio, Zadorov – Ničuškin, Naměstnikov, Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Jost – M. Kaut, Bellemare (A), Nieto – O'Connor, Kameněv.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A), Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – Fogarty, B. Howden, Kakko – J. Gauthier, McKegg, Lemieux.

    Rozhodčí: Meier, StPierre – Nagy, Nansen

    Diváci: 18 025
    bahis siteleri