Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
New York Rangers
Čtvrtek 12.03.2020, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:50 J. T. Compher - 3:2
     
    62:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhý bod přece jenom zůstává v Denveru! Cale Makar nesměle vstoupil do útočného pásma Avs. U modré čáry se překřižíil s Landeskogem a nakonec vystřelil, přičemž se puk od hokejky J. T. COMPHERA odrazil mimo dosah brankáře Georgijeva. Asistence: Cale Makar, Pierre-Édouard Bellemare.
     
    62:20
    Málem byl konec! Bučněvič nahrál do mezikruží na Zibanejada a ten z jedničky orazítkoval tyč Francouzovy branky!
    59:47 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2
     
    59:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovská radost hostující party, která třináct vteřin před sirénou zachraňuje přinejmenším jeden bod! Zibanejad nechal rozehrávku na Foxovi, který předal puk PAVLU BUČNĚVIČOVI. Ruský útočník ho vzápětí poslal doprava na Panarina a pokračoval směrem do brankoviště, kde v souboji se Zadorovem přesměroval centrovaný kotouč za bezmocného Francouze. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
     
    59:25
    Alexander Georgijev odjel na střídačku. Rangers hrají v šesti a po domácím icingu si vybírají time-out.
     
    57:42
    Famózní výkon Francouze pokračuje! Zibanejad se po vyhození z obranného pásma dostal do úniku, ale bekhendovým blafákem znovu nepochodil!
     
    57:08
    Brendan Lemieux po dohrání celé situace nekompromisně srazil Donskoie a vysloužil si menší trest za nedovolené bránění. Šance Rangers na vyrovnání tím prudce klesly.
     
    50:21
    Francouz bude v zápřahu i v nejbližších vteřinách. Za nedovolené bránění Fasta je totiž vyloučen Nikita Zadorov.
    49:45 Jeden z mnoha skvělých zákroků Pavla Francouze
     
    49:45
    Zibanejad z pravého mantinelu přihrál na Kakka, který byl sám u branky, ale Francouz ho v maximálním rozkleku neskutečně vychytal levým betonem! Český gólman sklízí ovace ve stoje!
     
    45:11
    Artěmij Panarin v útočném pásmu zbytečně zahákoval Gravese a nabídl Lavinám přesilovou hru čtyři na tři!
     
    44:43
    Teď se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Za vzájemnou šarvátku si musí odsedět dvě minuty Kaut se Smithem.
     
    44:43
    Nieto šel v trestném střílení do forhendového blafáku, kterým poslal puk do Georgijevovy vyrážečky!
     
    44:43
    Smith před potyčkou fauloval Nieta, který už byl za obranou. Colorado může zvýšit z nařízeného trestného střílení!
     
    42:25
    Gauthier se z levého křídla natlačil až před branku, ovšem Francouz betonem skvěle pokryl levý dolní roh! Při zákroku dokonce přišel o vyrážečku s hokejkou.
     
    35:31
    Ryan Strome dnes zkrátka nemá den! Lemieux nekompromisně poslal k zemi Girarda a pak vydoloval puk pro Smithe, jehož střelu Strome dorážel z luxusní pozice, jenže na Francouze si opět nepřišel.
     
    32:02
    Francouz se po srážce zjevil v nehokejové pozici a nechal úplně prázdnou horní polovinu branky, kterou Strome už podruhé v utkání trestuhodně netrefil!
     
    31:12
    Compher nabral vynikající rychlost a z pravého křídla adresoval puk do mezikruží, odkud si na Georgijevovi vylámal zuby Landeskog!
     
    27:35
    Zibanejad dostal od Panarina ideální přihrávku do jízdy, ovšem Francouz jeho bekhendové zakončení vytáhl do ochranné sítě!
     
    25:03
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Fox – 2 min., sevření puku rukou).
    23:55 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:1
     
    23:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také druhá dnešní přesilovka Avalanche končí gólem! Cale Makar předal puk k vrcholku levého kruhu na VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA a ten vynikající střelou do horní části branky využil toho, že Georgijev nemohl mít kvůli clonícímu Compherovi ideální výhled. Asistence. Cale makar, Gabriel Landeskog.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., podrážení).
     
    22:02
    DeAngelo vystřelil od modré, puk zůstal volný před brankovištěm a Strome z dorážky trefil jen tyč prázdné branky! To už jsou Laviny ve čtyřech.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Tyson Jost – 2 min., sekání).
     
    19:53
    Vladislav Kameněv nechtěl dát DeAngelovi klid na rozehrávku. Zezadu jej ale zahákoval a to znamená přesilovku pro Rangers.
     
    12:30
    Compher po střele Ničuškina vracel puk do brankoviště, kde ho Landeskog vydoloval zpod rukavice Georgijeva. Rozhodčí následnou dorážku neuznal, protože hru přerušil ještě předtím, než kotouč přešel brankovou čáru.
    11:27 Tyson JOST - 1:1
     
    11:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají početní výhodu a vyrovnávají na 1:1! Cale Makar rozehrál na Landeskoga, který ve středním pásmu rozdal puk k pravému mantinelu na TYSONA JOSTA. Ten se posunul do kruhu pro vhazování a nechytatelnou střelou švihem zaznamenal svůj první přesilovkový gól v sezóně. Asistence: Gabriel Landeskog, Cale Makar.
     
    11:02
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Bučněvič.
    06:28 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    06:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nejlepší hráč posledních dvou týdnů opět udeřil! Phillip Di Giuseppe poslal puk na MIKU ZIBANEJADA, který nabral rychlost a ze středního pásma se přesunul do pravého kruhu, odkud přesně zavěsil k vzdálenější tyči. Asistence: Phillip Di Giuseppe, Adam Fox.
     
    03:09
    Strome nahrál na osu Panarinovi, jehož střelu chtěl dorážet Fast. Landeskog mu v tom zabránil díky faulu a je z toho přesilovka pro Rangers.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Jost (Landeskog, Makar), 24. Naměstnikov (Makar, Landeskog), 63. Compher (Makar, Bellemare) – 7. Zibanejad (Di Giuseppe, Fox), 60. Bučněvič (Panarin, Fox)


    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Cole, Barberio, Zadorov – Ničuškin, Naměstnikov, Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Jost – M. Kaut, Bellemare (A), Nieto – O'Connor, Kameněv.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A), Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – Fogarty, B. Howden, Kakko – J. Gauthier, McKegg, Lemieux.

    Rozhodčí: Meier, StPierre – Nagy, Nansen

    Diváci: 18 025
    bahis siteleri