Minsk – Žodino 2:5 (kon.) | Ruch Brest – Gorodeja 1:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Sluck 1:2 (kon.)
konec
FC Minsk
2:5 (1:4)
FC Torpedo Žodino
Sobota 02.05.2020, 13:00 • Stadyen Traktar • Běloruská Vysšaja Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Druhý poločas se nesl v hodně uvolněném duchu, navíc jsme se dočkali dalších dvou přesných zásahů, což přesto Torpedu stačilo k vysokému vítězství poměrem 5:2. Minsk se sice snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže v tomto duelu mu to směrem dopředu zrovna moc nevycházelo. Žodino se naopak snažilo vycházet ze zajištěné obrany, což se dařilo na jedničku, v závěru tohoto zápasu se mu povedlo skórovat již popáté, podruhé se prosadil také domácí celek. (14:49:11)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jeden z hostujících hráčů to vzal na levou nohu, následně však trefil pouze horní konstrukci.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
    89. ROLOVIĆ - 2:5
     
    89
    Minsk právě vstřelil branku! Tak pozor, domácí přeci jenom snižují na rozdíl tří branek! Nahrávka na levou stranu velice přesně našla Chaščinského, kterému se před vyběhnuvším brankářem povedlo odcentrovat na svého kolegu OGNJENA ROLOVIĆE, před kterým číhala prázdná branka, kam úspěšně zamířil hlavou.
     
    88
    Zanedouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, žádnou další změnu skóre zřejmě už neuvidíme. Je ale pravděpodobné, že se bude nastavovat.
     
    87
    Poté to komickým zakončením zkoušel také kolega Evdokimov, který sotva trefil poskakující míč. Ten navíc v době nápřahu skončil právě pod domácím hráčem.
     
    86
    Minsk se po delší době dostal na dostřel branky soupeře, o což se mohl postarat Rolović, který si tak dlouho hledal prostor ke střele, až nakonec vůbec nevypálil.
    84. VELOSO - 1:5
     
    84
    Žodino právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se hostující celek dočkal pátého přesného zásahu! Střídající LIPE VELOSO si seběhl před pokutové území, kde si přichystal střelu levou dolní končetinou. Jeho rána byla pro brankáře Leonova nadmíru přesná, míč totiž směřoval přesně k levé brankové konstrukci.
     
    82
    Bušma tak zasahovat nemusel, naopak po dlouhé době mohlo vykopávat od své branky. Jako adresáta si vybral Ramose, který ovšem ve vzduchu neuspěl.
     
    81
    Hezkým způsobem to na opačné straně provedl střídající Zinovič, který se díky své rychlosti dostal až k centru, ten ovšem bez teče směřoval až do zámezí.
     
    80
    Velosovi se povedlo nahrát velice přesně na nohu Ramose, který si hodil míč na levou nohu, načež jeho technickou navštívenku zneškodnil brankář Leonov.
     
    79
    Střídání v týmu FC Minsk: ze hřiště odchází Jaroslav Jarockij, přichází Kirill Zinovič.
     
    78
    Žodino je v posledních minutách výrazně aktivnější. Také při této akci se dostalo až do velkého vápna, avšak ani v tomto případě jsme nesledovali přesný centr.
     
    77
    Pro centr si ovšem dokázal seběhnout připravený brankář Leonov, který padající míč vyrazil daleko z pokutového území. Torpedo bude zahrávat další volný kop.
     
    76
    Poté si hlavní sudí všiml dalšího nedovoleného zákroku, po kterém skončil na zemi hostující Jašin. Torpedo se tak chopí rozehrávky další standardní situace.

    David Suchý

    Branky: 40. Chaščinskij (Jarockij), 89. Rolović (Chaščinskij) – 8. Premudrov (Ramos), 32. Gorbačik (Ramos), 37. Gorbačik (Kaplenko), 45+1. Gorbačik (Antilevskij), 84. Veloso (Chachaturjan)

    Karty:   38. Priščepa (FMN), 41. Gribovskij (FMN) – 49. Premudrov (TBZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6.
    FC Minsk: Leonov – Evdokimov, Gribovskij (68. Alexijevič), Čagovec, Chaščinskij, Ostrouch (C), Priščepa (59. Rolović), Ryžuk, Šramčenko, Jarockij (79. K. Zinovič), Zaleskij
    Náhradníci: Prišivalko, Veremko – Aleksijevič, Gurban, Rolović, Sazončik, D. Zinovič, K. Zinovič

    FC Torpedo Žodino: Bušma – Antilevskij (73. Veloso), Bordačev, Gorbačik (70. Žurnevič), Kaplenko, Chachaturjan (C), Premudrov (56. Nikolajevič), Ramos, Stěpanov, Ustinov, Jašin
    Náhradníci: Sjamuk – Alisejko, Levickij, Nikolajevič, Veloso, Jusov, Žurnevič

    Rozhodčí: Kurgcheli – A. Getikov, V. Getikov
    bahis siteleri