Minsk – Žodino 2:5 (kon.) | Ruch Brest – Gorodeja 1:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Sluck 1:2 (kon.)
konec
FC Minsk
2:5 (1:4)
FC Torpedo Žodino
Sobota 02.05.2020, 13:00 • Stadyen Traktar • Běloruská Vysšaja Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    89. ROLOVIĆ - 2:5
     
    89
    Minsk právě vstřelil branku! Tak pozor, domácí přeci jenom snižují na rozdíl tří branek! Nahrávka na levou stranu velice přesně našla Chaščinského, kterému se před vyběhnuvším brankářem povedlo odcentrovat na svého kolegu OGNJENA ROLOVIĆE, před kterým číhala prázdná branka, kam úspěšně zamířil hlavou.
    84. VELOSO - 1:5
     
    84
    Žodino právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se hostující celek dočkal pátého přesného zásahu! Střídající LIPE VELOSO si seběhl před pokutové území, kde si přichystal střelu levou dolní končetinou. Jeho rána byla pro brankáře Leonova nadmíru přesná, míč totiž směřoval přesně k levé brankové konstrukci.
    45+1. GORBAČIK - 1:4
     
    45+1
    Žodino právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom ještě jeden přesný zásah! V první minutě nastaveného času si VALERIJ GORBAČIK potáhl míč na pravou nohu, načež zpoza pokutového území zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci. Leonov se sice po této střele natahoval, avšak ani konečky prstů na nadmíru přesnou střelu nedosáhly.
    40. CHAŠČINSKIJ - 1:3
     
    40
    Minsk právě vstřelil branku! Domácí se dostávají zpět do hry, krátce po třetí inkasované brance se jim povedlo poprvé skórovat! V tomto případě zaspala hostující obrana, která dala zakončujícímu VLADIMÍRU CHAŠČINSKÉMU příliš prostoru ke střele pravou nohou, jenž směřovala mimo dosah brankáře Bušmy. Ještě neuběhl ani první poločas, diváci se dočkali už čtyř přesných zásahů!
    37. GORBAČIK - 0:3
     
    37
    Žodino právě vstřelilo branku!
    S domácím celkem to nevypadá vůbec dobře, v krátkém časovém sledu inkasuje další branku! Přihrávku za obranu totiž obdržel VALERIJ GORBAČIK, proti kterému vyběhl brankář Leonov. Ten byl v souboji příliš pozdě, Gorbačik ho dokázal obejít, načež úspěšně zamířil do prázdné branky FC Minsk.
    32. GORBAČIK - 0:2
     
    32
    Žodino právě vstřelilo branku!
    Jenomže hostující celek se dostává do dvoubrankového vedení! Domácí obrana zaspala při bránění Ramose, který se řítil sám na branku. Celou akci ještě vyšperkoval nahrávkou na Premudrova, jehož důraznou ránu Leonov chytil. K odraženému míči se ovšem dostal VALERIJ GORBAČIK, který zamířil mimo dosah brankáře.
    8. PREMUDROV - 0:1
     
    8
    Žodino právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu tohoto zápasu tu máme vedoucí branku hostujícího celku! Uvnitř pokutového území měl překvapivě příliš prostoru Ramos, který celou akci vyšperkoval nahrávkou před prázdnou bránu, kde se nacházel jeho kolega KIRILL PREMUDROV, kterému se povedlo zasunout míč do prázdné branky.

    David Suchý

    Branky: 40. Chaščinskij (Jarockij), 89. Rolović (Chaščinskij) – 8. Premudrov (Ramos), 32. Gorbačik (Ramos), 37. Gorbačik (Kaplenko), 45+1. Gorbačik (Antilevskij), 84. Veloso (Chachaturjan)

    Karty:   38. Priščepa (FMN), 41. Gribovskij (FMN) – 49. Premudrov (TBZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6.
    FC Minsk: Leonov – Evdokimov, Gribovskij (68. Alexijevič), Čagovec, Chaščinskij, Ostrouch (C), Priščepa (59. Rolović), Ryžuk, Šramčenko, Jarockij (79. K. Zinovič), Zaleskij
    Náhradníci: Prišivalko, Veremko – Aleksijevič, Gurban, Rolović, Sazončik, D. Zinovič, K. Zinovič

    FC Torpedo Žodino: Bušma – Antilevskij (73. Veloso), Bordačev, Gorbačik (70. Žurnevič), Kaplenko, Chachaturjan (C), Premudrov (56. Nikolajevič), Ramos, Stěpanov, Ustinov, Jašin
    Náhradníci: Sjamuk – Alisejko, Levickij, Nikolajevič, Veloso, Jusov, Žurnevič

    Rozhodčí: Kurgcheli – A. Getikov, V. Getikov
    bahis siteleri