Vlašim – Sokolov 1:1 (kon.) | Pardubice – Ústí n. L. 5:0 (kon.)
konec
FK Pardubice
5:0 (4:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Neděle 31.05.2020, 17:00 • Stadion Pod Vinicí, Pardubice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, hraje se ani ne půl minuty a MICHAL HLAVATÝ dovršuje svůj hattrick! Po rychlé akci po levé straně se dostal ke střele a Marián Tvrdoň musí znovu lovit míč ze sítě!
     
    39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelný kiks, který předvedl Marián Tvrdoň, končí čtvrtou brankou Pardubic! Brankář hostů si povyběhl pro míč, který následně odkopl. Bohužel pro hosty ovšem našel jen MICHALA HLAVATÉHO a ten z prvního dotyku trefil prázdnou branku!
     
    36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tohle zavání debaklem! První poločas ještě není u konce a Pardubice vedou už 3:0. MICHAL HLAVATÝ dostal přihrávku před brankáře a vyřešil to zkušeně, když úspěšně přeloboval vyběhnutého Tvrdoňe.
     
    24
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Už je to o dvě branky! Znovu to byla akce po pravé straně, po které se domácí tým prosazuje. Pavel Zifčák našel v pokutovém území LUKÁŠE PFEIFERA, jenž si míč zpracoval a následně zakončil přesně!
     
    14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení! Po pohledné kombinaci po pravé straně Jan Prosek vracel míč pod sebe. Obránce sice odvrátil centr, bohužel pro hosty ale jen na nohu TOMÁŠE SOLILA, který s pomocí teče obránce překonal gólmana.

    David Klier

    Branky: 14. Solil, 24. Pfeifer, 36. Hlavatý, 39. Hlavatý, 46. Hlavatý


    FK Pardubice: Boháč – Prosek, Toml, Šejvl, T. Čelůstka (74. Surzyn) – Jeřábek (C) – Zifčák (68. Paixao da Silva), Solil, Hlavatý (68. Tischler), Pfeifer (74. Lee) – P. Černý (58. Šplíchal).
    Náhradníci: Hrnčíř – F. Čihák, Lee, Tischler, Paixao da Silva, Surzyn, Šplíchal.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň (52. J. Plachý) – M. Bílek, Pimpara, Písačka (36. Miskovič), Prošek – M. Valenta, J. Peterka (C), Hudec – Drame (46. Bassey), L. Matějka (58. Chodora), D. Richter (46. Čičovský).
    Náhradníci: J. Plachý – Bassey, Chodora, Kunc, Miskovič, Čičovský, Kolařík.

    Rozhodčí: Julínek – Novák, Váňa
    bahis siteleri