Táborsko – Bohemians B 0:2 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
0:2 (0:1)
Bohemians Praha 1905 B
Pondělí 22.06.2020, 18:00 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • Letní liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:01:59)
     
    Je konec! Dnešní duel v rámci Letní ligy přinesl výhru Bohemians, a to v poměru 2:0. Hostům vyšly především začátky poločasů. V tom prvním se totiž po třech minutách trefil Vojtěch Novák. V tom druhém to dokonce trvalo jen dvě minuty, když se trefil střídající Michael Ugwu. Pražany tato výhra navíc posunula do čela Letní ligy, ale vše je ještě otevřené a o prvenství to bude tuhý boj až do konce.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ogiomade se ještě pokoušel skórovat, ale tomuto hráči dnes není přáno. Dostal se až na hranici šestnáctky, ale tam mu byl míč na poslední chvíli odkopnut.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    89
    Bohemians navíc ještě vybojovali faul na útočné polovině a o jejich výhře je dnes už rozhodnuto. Zapíšou pátou výhru v řadě a dostanou se do čela Letní ligy!
     
    88
    Tak jsme viděli střelecký pokus na druhé straně. Ogiomade si seběhl na nějakých dvacet metr a vypálil. Jeho rána ale byla sražena soupeřem na rohový kop.
     
    87
    Jihočeši jsou sice na útočné polovině, ale spíše u středu hřiště. Nemohou se dostat k šestnáctce, a tak nemá Kouba zrovna moc práce s chytáním.
     
    86
    Bohemians zastavili další atak soupeře ještě před šestnáctkou a poslali míč alespoň na autové vhazování. Táborsko se tak bude muset znovu probíjet ke střele.
     
    85
    S nadějemi Jihočechů už to opravdu nevypadá moc dobře. Nedaří se jim v současné době udržet se u míče, natož vymyslet nějakou zajímavou brankovou šanci.
     
    83
    Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Ismar Begič, přichází Seniv.
     
    83
    Nyní nevyšlo domácím ani autové vhazování, které sebral Vojtěch Hlinák. Domácí se sice ještě dostali k centru, ale Kouba vyskočil nejvýše a míč sebral.
     
    82
    Táborsko se však ještě snaží s výsledkem něco udělat, avšak nyní je to spíše křeč v jejich kombinaci. Tam se totiž vkrádají velmi časté nepřesnosti.
     
    81
    Bohemians hrají v naprostém klidu a vypadá to, že si dojdou pro pátou výhru v řadě. Nyní se dostali ke střele, avšak Zadražil míč lapil do své moci.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Provazník (FC MAS Táborsko).
     
    79
    Domácí hráč to chtěl vzít na sebe, ovšem hostující obránce předvedl skvělé čtení hry a míč mu vypíchl.
     
    78
    Michael Ugwu byl nejspíše tím, kdo se snažil probít až do úniku, ale nakonec je pískáno. Táborsko má k dispozici rozehrávku, ale čas se mu značně tenčí.
     
    77
    Viděli jsme rohový kop i na druhé straně. Ani zde jsme však neviděli nějaké zakončení. Bohemians ale nepředvedli dobrý odkop a míč skončil jen na autu.

    Denisa Józsová

    Branky: 3. Novák, 48. Ugwu

    Karty:   79. Provazník (TAB)


    FC SILON Táborsko: Zadražil – Alves (61. Jáša), Navrátil, Penc, Janošík (46. Icha) – Boula (46. Studnička), Kučera – Říha (52. Majka), Vandas (72. Provazník), Tolno (46. Kubovský) – Musiol.
    Náhradníci: Pavlík, Jáša, Provazník, Majka, Brabec, Dybala, Icha, Kubovský, Větrovský, Studnička, Pecháček.

    Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Vala D., Dostál F., Vala P., Václavík – Begič (83. Seniv), Buneš – Nátr (56. Hlinák), Novák (39. Šumilov), Ogiomade – Peričevič (46. Ugwu).
    Náhradníci: Jirsa, Hlinák, Ugwu, Seniv, Freisler, Šumilov.
    bahis siteleri