Sevilla – Eibar 1:0 (kon.) | Valencia – Valladolid 2:1 (kon.) | Celta Vigo – Atlético 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:1 (0:1)
Atlético Madrid
Úterý 07.07.2020, 22:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost. (00:04:29)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.
     
    Atlético si po dnešní remíze 1:1 trochu zkomplikovalo situaci v tabulce, protože může být pozítří dostiženo čtvrtou Sevillou. Naopak Celta navýšila svůj náskok na sestupové vody na sedm bodů. Sledovali jsme poměrně zajímavé utkání, do kterého vstoupili lépe hosté. Už v první minutě se po rychlé akci prosadil Álvaro Morata. Vigo inkasovaná branka nepoložila. Domácí byli favorizovanému soupeři více než vyrovnaným soupeřem a po přestávce se dočkali vedení, když Méndezovu nabídku prodloužil do sítě Fran Beltrán.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Za případnou rozhodující trefou si více jdou hostující fotbalisté. Pro Celtu, která stále nemá jistou záchranu, by byl bod velice cenným ziskem do tabulky.
     
    90+5
    Další nedovolený zákrok byl k vidění od Huga Malla, který přiběhl do souboje s Vitolem o něco později. Domácí kapitán ale v dnešním utkání karetnímu trestu úspěšně uniká.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Héctor Herrera (Atlético Madrid).
     
    90+3
    Sánchezův skákavý centr si před brankou našel střídající Šaponjić, ale balon měl na dlouhou nohu, což se také podepsalo na jeho nepřesném zakončení.
     
    90+2
    Rozhodčí zkoumal další možnou hru rukou ve vápně, penaltu ale ani na druhé straně správně nenařídil, Mezitím je nad rámec základní doby nastaveno hned sedm minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Filip Bradarić.
     
    90
    Arias se utrhl po pravé straně. Přihrávku od Kokeho sice dostal, ale přes hráz těl v pokutovém území se mu nepovedlo dostat balon na Parteye.
     
    89
    Hosté konečně mohli rozehrát rohový kop. K hlavičce se dokázal vyšplhat José Giménez, ale Villar k dalšímu zákroku sáhnout nemusel, protože balon skončil mimo branku.
     
    88
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Ivan Šaponjić.
     
    88
    Rozhodčí se ještě vracel k předchozí situaci ve vápně Atlética a zkoumal případnou hru rukou. Po zhlédnutí opakovaného záběru ale došel k závěru, že k ničemu takovému nedošlo.
     
    87
    Villar teď podržel domácí tým! Kousek za šestnáctkou si nachystal balon na levačku Thomas Lemar, jehož ránu vytěsnil střídající gólman Celty na rohový kop.
     
    86
    Hugo Mallo se na jejím konci pokusil o centr, který zablokoval Sánchez. Nic zajímavého nevzešlo ani z následného rohového kopu domácích fotbalistů.
     
    85
    Při nahánění Saúlovy skákavé nahrávky zradilo Moratu zpracování. Domácí se tak vymanili z tlaku a mohou spěchat do protiakce, kterou táhne Okay Yokuşlu.
     
    84
    Po souboji s Moratou se zpět na nohy příliš nechtělo Rafinhovi. I tady se dala udělit žlutá karta, hlavní arbitr se ale rozhodl situaci vyřešit pouhou domluvou.
     
    83
    Manu Sánchez vyslal zajímavý centr, ve vápně Celty se ale v daný okamžik nepohyboval nikdo, kdo by hlavičkou mohl přivítat brankáře Villara v utkání.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 49. Beltrán (Méndez) – 1. Morata

    Karty:   22. Méndez (CVG), 41. Nolito (CVG), 47. Sáenz (CVG), 51. Murillo (CVG) – 23. Lodi (ATM), 79. J. Giménez (ATM), 90+4. H. Herrera (ATM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:13.
    Celta de Vigo: Blanco (81. Villar) – Mallo (C), Murillo, Aidoo, Sáenz, Olaza – Beltrán, Yokuşlu, Méndez (60. Rafinha) – Aspas (90+1. Bradarić), Smolov (59. S. Mina).
    Náhradníci: Villar – Nolito, Hernandez García, Sisto, Rafinha, Bradarić, G. Fernández, K. Vázquez, S. Mina, Pape Diop, Jacobo González, Fontán.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, J. Giménez, Lodi (69. M. Sánchez) – Koke (C), M. Llorente (68. Vitolo), Partey (68. H. Herrera), Saúl Ñíguez – Á. Correa (73. Lemar), Morata (88. Šaponjić).
    Náhradníci: Adán – Felipe, Trippier, M. Sánchez, R. Sánchez, Lemar, H. Herrera, Vitolo, Moya, Šaponjić, Riquelme, Camello.

    Rozhodčí: José Sánchez Martínez – Raúl Cabañero Martínez, José Gallego García.
    bahis siteleri