Lecce – Lazio 2:1 (kon.) | AC Milán – Juventus 4:2 (kon.)
konec
AC Milán
4:2 (0:0)
Juventus FC
Úterý 07.07.2020, 21:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Nakonec jsme se ve druhém dějství dočkali fantastické podívané, která nabídla hned šest branek. Z vítězství se ovšem raduje AC Milán, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Lépe do druhého poločasu ale vstoupil Juventus, který během několika minut udeřil hned dvakrát. Domácím hodně pomohla penalta, kterou dokázal proměnit Ibrahimović. Právě od této doby měl Milán mnohem více ze hry, navíc svému soupeři vstřelil další tři branky. (23:44:03)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:16.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí si kontrolují konec zápasu, další branky se zřejmě už nedočkáme.
     
    90+4
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Simone Muratore.
     
    90+3
    Juventus si dokonce vybojoval rohový kop, který ovšem nepřinesl vůbec nic nebezpečného. Domácí se naopak pokusili založit kontr, který včas zastavil Rugani.
     
    90+2
    Hosté se konečně dostali k souvislejší pasáži s míčem na kopačkách. Costa na levém křídle spolupracoval s Danilem, který se přesto k centru neodvážil.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí mají blizoučko ke třem bodům. Zcela jistě musíme ještě počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Tak trochu zbytečným způsobem to na sebe zkoušel vzít Sandro, který se pokoušel napravit své zaváhání před čtvrtou brankou. Jeho rána putovala nad branku.
     
    87
    Ani počínání rychlonohého Bernardeschiho nepřineslo nic nebezpečného, včas proti míči totiž strčil kopačku Romagnoli. Stará dáma přesto zůstane na útočné straně.
     
    84
    Po autovém vhazování se balón dostal na kopačku Kjaera, který je po krátkém ošetření zpět na hrací ploše. Naopak Juventus se absolutně nedostává k míči.
     
    83
    Poprvé se do akce zapojil střídající Calabria, který se pokoušel nahrávkou nastartovat Kruniće. Druhý jmenovaný vybojoval aut, což se domácím rozhodně hodí.
     
    82
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Andrea Conti, přichází Davide Calabria.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Rade Krunić.
     
    81
    Stará dáma tak necelých deset minut před koncem zápasu strádá dvě branky. Domácím se v posledních minutách daří, povede se jim ukořistit všechny tři body?
    80. Ante REBIĆ - 4:2
     
    80
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, což je vzhledem k průběhu úvodu druhého poločasu překvapivé! V rozehrávce totiž chyboval střídající Sandro, který riskantně přenášel hru. Jeho nahrávku se povedlo přečíst Bonaventurovi, který ještě celou akci vyšperkoval nahrávkou na ANTE REBIĆE, jehož důrazná rána skončila až v síti.
     
    80
    Vracející se Costa sáhl po Bennacerovi, který to udělal znamenitě. Ihned totiž padl na zem, což znamenalo nedovolený zákrok. AC nebude s rozehrávkou spěchat.
     
    79
    Rohový kop Juventusu mohl přinést vyrovnání! Do vzduchu se natlačil jeden z hráčů, jehož hlavičku ovšem dokázal Donnarumma zlikvidovat.

    David Suchý

    Branky: 62. Ibrahimović (pen.), 66. Kessié (Ibrahimović), 67. Leao (Rebić), 80. Rebić (Bonaventura) – 47. Rabiot, 53. Ronaldo (J. Cuadrado)

    Karty:   31. Paquetá (ACM), 36. Binnásir (ACM), 59. Rebić (ACM), 73. Conti (ACM) – 62. Bonucci (JUV)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:16.
    AC Milán: G. Donnarumma – Conti (82. Calabria), Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Binnásir – Saelemaekers (60. Leao), Rebić (82. Krunić), Paquetá (46. Çalhanoğlu) – Ibrahimović (67. Bonaventura).
    Náhradníci: Begović, Antonio Donnarumma – Çalhanoğlu, Biglia, Bonaventura, Calabria, Gabbia, Krunić, L. Colombo, Leao, Laxalt, Maldini.

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado (77. Sandro), Rugani, Bonucci (C), Danilo – Bentancur (90+4. Muratore), Pjanić (69. Ramsey), Rabiot (69. Matuidi) – Bernardeschi, Higuaín (69. Costa), Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Buffon – Ramsey, Chiellini, Vrioni, Muratore, Matuidi, Sandro, Costa, Olivieri, Coccolo.

    Rozhodčí: Giuda – Carbone, Longo
    bahis siteleri