Mountfield HK – Pardubice 4:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:7 (0:1, 3:2, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 13.08.2020, 11:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    59:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ne vždy se závěrečná power-play vyplatí, a to sedí zrovna na tuto situaci. Jakubec natrefil při pokusu do prázdné brány jen zadní mantinel, u odraženého puku byl však první JAN PILAŘ a s přehledem ho poslal do sítě. Asistence: Jan Jakubec.
     
    55:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To se však nakonec ukázalo jako chybné, Pardubice opět přitlačily a zmáčkly protivníka u jeho svatyně. FRANTIŠEK FORMÁNEK je dnes k nezastavení a po pasu Burdy a úspěšném pokusu pod horní tyč bere další bod, tentokrát za gól. Asistence: Daniel Burda, Josef Kubíček.
     
    49:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na tohle však ani hradecký strážce mezi třemi tyčemi nestačí a hosté vedou pod Bílou věží 5:4. Formánek našel z pravé strany pasem najíždějícího JAKUBA KOUDELKU, který se trefil do protipohybu Kasala. Asistence: František Formánek.
     
    47:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šílené utkání! Po chvilce se radují naopak hráči na opačné straně, to když MATĚJ GIESL využil chytré přihrávky od Krále a nedal Matěchovi šanci. Asistence: Lukáš Král.
     
    45:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A nápor se teď mění v gól. Kubíček našel v mezikruží volného DANIELA BURDU, který se nerozpakoval a pohotovou ranou zápěstím trefil přesně nad Kasalovo rameno. Asistence: Josef Kubíček.
     
    38:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co jsem u předchozího gólu zvažoval, se stává skutečností. Nyní dvougólový PAVEL ŠIMEK využil aktivity spoluhráčů a po příhře Gedeona podruhé v zápase překonal Maarossyho. Asistence: Matúš Gedeon, Matyáš Sláma.
     
    35:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Že by se nám tu schylovalo k obratu? Koblížek s Brožkem šikovně zakombinovali a druhý jmenovaný našel přesnou nahrávkou LUKÁŠE SOUČKA, jenž nedal Maarossymu větší šanci. Asistence: David Brožek, Lukáš Koblížek.
     
    35:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali prvního gólu v zápase. Výrazně jim k tomu však pomohla nepřesná přihrávka Maarossyho, kterou zachytil PAVEL ŠIMEK a ještě v pádu poslal puk pod horní tyč pardubické svatyně. Bez asistence.
     
    28:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují již do třígólového trháku, to když Hiemer chytrým pasem našel TOMÁŠE JAŠU, jenž už si věděl rady se zakončením. Asistence: Filip Hiemer.
     
    26:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To se však lépe vydařilo hostům, již odskakují do dvoubrankového vedení a Klíma se vrací do hry. Situaci před brankou soupeře kvalitně vyřešili Dostál s ONDŘEJEM VRBOU, přičemž druhý jmenovaný přesně zakončil. Asistence: Dominik Dostál.
     
    04:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je tady první změna skóre dnešního mače. FRANTIŠEK FORMÁNEK využil odraženého puku a následně ujel do samostatného úniku. Kasal dobře vystihl jeho úmysl, hostující forvard však našel místo mezi betony hradeckého gólmana. Bez asistence.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 36. Šimek, 36. Souček (Brožek, Koblížek), 39. Šimek (Gedeon, Sláma), 48. Giesl (Král) – 5. Formánek, 27. Vrba (Dostál), 29. Jaša (Hiemer), 46. Burda (Kubíček), 50. Koudelka (Formánek), 56. Formánek (Burda, Kubíček), 60. Pilař (Jakubec)


    Mountfield HK: Kasal (Lequin) – Žaba, Pelikán, Beran, Kulhánek, Řehák, P. Fiala, Mráz, Polanský – Sláma, Novotný, Šimek, Klíma, Gedeon, Giesl, Koblížek, Trejbal, Brožek, Král, Souček, Vencl.
    HC Dynamo Pardubice: Maarossy (41. Matěcha) – Koudelka, Bárta, Svoboda, Pražan, Maštalíř, Hemský, Pazdera – Burda, Formánek, Pilař, Kubíček, Jaša, Jakubec, A. Fiala, Jirout, Hiemer, Dostál, Vrba, Pirner.

    Rozhodčí: Veinfurter – Hofman, Šesták
    bahis siteleri