Inter – Šachtar 5:0 (kon.)
konec
Inter Milán
5:0 (1:0)
FK Šachtar Doněck
Pondělí 17.08.2020, 21:00 • Düsseldorf Arena, Düsseldorf • Evropská liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
    84. Romelu LUKAKU - 5:0
     
    84
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak tohle už vypadá na solidní debakl, jelikož Inter naděluje Šachtaru bůra! Obránce Stefan de Vrij poslal přihrávku ROMELU LUKAKUOVI, který se následně s míčem prodral přes obránce Chočolavu a zakončil mezi nohy Pjatova. Asistence: Stefan de Vrij.
    78. Romelu LUKAKU - 4:0
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A další míč v síti Andrije Pjatova znamená vedení Interu 4:0! Opět se hosté dopustili chyby na své polovině a k míč se dostal Lautaro Martínez, který jej excelentně prostrčil do vápna, kde se k němu dostal ROMELU LUKAKU, jenž zakončil přízemní střelu k levé tyči. Asistence: Lautaro Martínez.
    74. Lautaro MARTÍNEZ - 3:0
     
    74
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je hotovo, neboť jde Inter do tříbrankového vedení! Hosté přišli o míč na své polovině a posléze se k balónu dostal Lukaku, který jej přenechal LAUTARU MARTÍNEZOVI, jenž zakončil fantasticky k pravé tyči. Asistence: Romelu Lukaku.
    64. Danilo D'AMBROSIO - 2:0
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Inter Milán upevňuje své vedení na 2:0 a je čím dál blíž k finále Evropské ligy! Marcelo Brozović poslal centr z rohového kopu do vápna, kde obrana hlídala především Lukakua, čehož využil DANILO D'AMBROSIO a hlavou zakončil do pravé části branky. Asistence: Marcelo Brozović.
    19. Lautaro MARTÍNEZ - 1:0
     
    19
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku hned z první šance utkání a italský celek jde do vedení! Odkop se brankáři Pjatovovi vůbec nepovedl a k míči se dostal Nicoló Barella, který se skvěle dostal přes Matvijenka a posléze odcentroval míč z pravé strany do vápna, kde zakončil hlavou k levé tyči LAUTARO MARTÍNEZ. Asistence: Nicoló Barella.

    Michal Raška

    Branky: 19. Lautaro Martínez (Barella), 64. D'Ambrosio (Brozović), 74. Lautaro Martínez (R. Lukaku), 78. R. Lukaku (Lautaro Martínez), 84. R. Lukaku (de Vrij)

    Karty:   58. Taison (SAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 21:3.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Bastoni – D'Ambrosio (81. Moses), Barella, Brozović (85. Sensi), Gagliardini, Young (66. Biraghi) – R. Lukaku (85. S. Esposito), Lautaro Martínez (81. Eriksen).
    Náhradníci: D. Padelli – Biraghi, Valero, Candreva, Eriksen, S. Esposito, Moses, Pirola, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Škriniar.

    FK Šachtar Doněck: Pjatov (C) – Dodô, Kryvcov, Chočolava, Matvijenko – Antônio, Stěpaněnko – Marlos (75. Konopljanka), Patrick (59. Solomon), Taison – Júnior Moraes.
    Náhradníci: Trubin – Bolbat, Bondar, Cipriano, Tetê, Dentinho, Fernando, Maycon, Konopljanka, Kovalenko, Solomon, Pichaljonok.

    Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz
    bahis siteleri