Mountfield HK – Slavia 10:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:1 (3:0, 2:1, 5:0)
HC Slavia Praha
Úterý 18.08.2020, 11:45 • ČPP Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Desítka! Forvard ročníku 2003, tedy další prvoročák ADAM JIRKŮ se na brankovišti prosadil, když procpal kotouč až za záda gólmana a Hradec tak dnes zvítězí dvouciferným výsledkem! Asistence: Michal Beneš, Martin Janda.
     
    55:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak další branka přišla opravdu záhy! KRYŠTOF LANG si po pravém křídle vjel až do pásma a střelou do protějšího horního rohu nedal brankáři Patriku Janurovi šanci. Je to již 9:1. Asistence: Martin Janda, Matěj Beneš.
     
    54:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po přečíslení se kotouč někudy dostal z Janurovy výstroje až na hůl JANA JUŠTY, ten dokázal do prázdné branky v klidu procpat kotouč. Asistence: Daniel Šedivý, Michal Beneš.
     
    45:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól v síti gólmana Janury, který teď neměl absolutně šanci nic vidět. Autorem branky je KRYŠTOF LANG, který dostal na levém kruhu přihrávku od Janouška a střelou švihem zamířil k protější tyči. Další využitá hra Krátoškovy party. Asistence: Tomáš Janoušek, Lukáš Pajer.
     
    43:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to již 6:1! Hradečtí využívají další přesilovku a je to TADEÁŠ PINKAS, který se výborně zorientoval v tzv. Smoleňákově kanceláři a zasouvá kotouč za Januru. Asistence: Jakub Naar, Matěj Beneš.
     
    37:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střelec branky zvedá ruce k nebi! A je to MARTIN JANDA, který tečoval nahození svého spoluhráče a napravuje tak velkou příležitost, kterou na startu druhé periody neproměnil. Navíc využívá přesilovku. Asistence: Lukáš Pajer, Tomáš Janoušek.
     
    31:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia využívá přesilovou hru. Pokus z dálky od Dominika Štíbra ještě dokázal Jakub Tichý vyrazit, následnou dorážku ROBINA MÍŠKA už však hradecký gólman pokrýt nedokázal. Slavia snižuje na 1:4. Asistence: Dominik Štíbr, Maxim Havrda.
     
    22:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to již 4:0! Nahození MATĚJE PINKASE končí v šibenici brankáře Kufy, který je následně odvolán z branky. Lvi drtí svého soupeře další brankou. Asistence: Michal Beneš.
     
    18:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to již 3:0! Na modrou čáru dostal přihrávku JAKUB NAAR. Mladý hradecký zadák, který již několikrát trénoval i s A-týmem Mountfieldu, svým nahozením prostřelil vše co mu stálo v cestě, včetně gólmana Kufy. 3:0! Asistence: Matěj Beneš, Martin Janda.
     
    15:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to již 2:0! Hradec využívá přesilovku a měl by to být znovu LUKÁŠ PAJER s pětkou na zádech, který střelou z pravé strany do protějšího rohu zvyšuje náskok již na dvoubrankový. Asistence: Tadeáš Pinkas, Tomáš Janoušek.
     
    05:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradečtí jdou do vedení, přímo před branku si najel útočník LUKÁŠ PAJER, který propálil Kufu střelou na lapačku do pravého horního růžku – 1:0! Asistence: Tadeáš Pinkas, Jaroslav Kašpar.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 6. Pajer (T. Pinkas, Kašpar), 16. Pajer (T. Pinkas, Janoušek), 19. Naar (Matěj Beneš, Janda), 22. M. Pinkas (Michal Beneš), 38. Janda (Pajer, Janoušek), 43. T. Pinkas (Naar, Matěj Beneš), 45. Lang (Janoušek, Pajer), 55. Jušta (Šedivý, Michal Beneš), 56. Lang (Janda, Matěj Beneš), 60. Jirků (Michal Beneš, Janda) – 32. Míšek (Štíbr, Havrda)


    Mountfield HK: Ševců (30. J. Tichý) – Perička, Janoušek, Naar, M. Pinkas, Havlíček, Drbal, Králik – Janda, Lang, T. Pinkas, Kašpar, Pajer, Šedivý, Moravec, Jušta, Ma. Beneš, Mi. Beneš, Budina, Jirků. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Slavia Praha: Kufa (23. Janura) – Cichoň, Němeček, Štíbr, Hrdlička, Stejskal, Klatt, Srdínko – Turek, Labuzník, Kvasnička, Míšek, Havrda, Brummel, Hofman, S. Tichý, Stombach, Bodorenko, Křenek. Trenéři: Jíří Veber a Pavel Kolařík.
    bahis siteleri