Magnitogorsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Kazaň – Viťaz 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Red Star Kunlun
Pátek 04.09.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Ruslan PEDAN - 2:1
     
    59:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Anton Glinkin nahrál RUSLANOVI PEDANOVI, který v samotném závěru utkání vypálil z vrcholu levého kruhu a propálil Vasilije Košečkina. Gól nakonec platí, hostující obránce to stihl ještě před závěrečnou sirénou. Košečkin tak nebude mít nulu, domácí ale o vítězství již nepřijdou. Asistence: Anton Glinkin a Dmitrij Archipov.
    56:32 Harri PESONEN - 2:0
     
    56:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a výrazně se přibližují k vítězství! Taylor Beck poslal z pravé strany puk do předbrankového prostoru, kde ho tečoval nejprve Juho Lammikko a po něm ještě HARRI PESONEN a Šikin už nemohl reagovat – 2:0. Asistence: Taylor Beck a Juho Lammikko.
    16:51 Sergej PLOTNIKOV - 1:0
     
    16:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí tuhle přesilovku využívají a ujímají se vedení! Maxim Karpov si za brankou vyměnil puk s Andrejem Nestrašilem a poté nabil na levý kruh SERGEJOVI PLOTNIKOVOVI, který se z první nechytatelně trefil nad lapačku brankáře Šikina. Asistence: Andrej Nestrašil a Andrej Karpov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 17. S. Plotnikov (A. Nestrašil, Karpov), 57. Pesonen (Beck, Lammikko) – 60. Pedan (Glinkin, Archipov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev (A), Dronov, Minulin, Pašnin (A), N. Chlystov, Zemčonok, Nilolajev – Potěchin, Prochorkin, S. Plotnikov (C) – Beck, Lammikko, Pesonen – Čibisov, A. Nestrašil, Karpov – Několenko, Korobkin, J. Platonov – Švyrjov.
    Red Star Kunlun: Šikin (Lazušin) – D. Osipov, Piganovič (C), Pedan, Megalinskij, Baldajev, Starikov, Gimajev – Zyrjanov, Kitarov (A), Archipov – Krikunov, Kručinin (A), Nikolišin – Glinkin, Dugin, Maximov – Monachov, Markovin, Šachvorostov.

    Rozhodčí: Birin, Kulakov – Nikolajev, Novikov

    Diváci: 1365
    bahis siteleri