Vsetín – Poruba 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba
Pátek 04.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    52:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou přesilovku využili a vedou opět o dvě branky. Kožený převzal puk na modré a nabil jej doprava VOJTĚCHU PERNICKÉMU, který parádní ranou příklepem z první o břevno nedal Pawlasovi žádnou šanci – 3:1. Asistence: Kožený, Kopčil.
     
    50:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté snižují a je zaděláno na drama. JAKUB SLUSZARCZYK se dostal ke kotouči po chybě jednoho z domácích a z pravého kruhu zamířil zápěstím neomylně do bližší šibenice – 2:1. Bez asistence.
     
    32:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Vsetínští po chybě v obraně Poruby jeli dva sami na gólmana, Kuchařík posunul kotouč bekhendem na ŠTĚPÁNA JURKA a ten z první zakončil neomylně bez betony gólmana Poruby – 2:0. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    05:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do vedení. Jurek nabil na modrou čáru MACÍKOVI, který si sjel s pukem na levý kruh a propálil brankáře hostů mezi betony.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Macík (Jurek), 33. Jurek (Kuchařík, Maštalíř), 53. Pernický (Kožený, Kopčil) – 51. Sluszarczyk


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Nešpůrek) – Krnáč, Prčík, Kožený, Macík, Pernický, Čapka, Kopřiva, Kopčil, Vrána, Apolenář, Novosad, Svoboda, Pospíšil, Jurek, Maštalíř, Kuchařík, Bednařík, Sviták.
    HC RT TORAX Poruba: Pawlas (Hurčík) – Lhotský, Černý, Hlaváč, Pachula, Mrozek, Debnár, Sluszarcyk, Halatík, Rybár, Chovanec, Paulík, Urbančík, Pohl, Prokeš, Zelinka, Elze, Topolanský.
    bahis siteleri