Karviná – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
FC Zlín
3:1 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 13.09.2020, 16:30 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jan Hlavica (FC Zbrojovka Brno).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    84
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Cheick Oumar Conde, přichází Marek Hlinka.
     
    81
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Martin Cedidla.
     
    77
    Cheick Oumar Conde docela trestuhodně pustil před sebe spoluhráče, takže raději zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval. Za to nemohl čekat nic jiného než žlutou kartu.
    76. Procházkův centr napálil Poznar z voleje nad bránu
     
    76
    Ševci si připravili další nebezpečnou situaci, jelikož padající centr z druhé strany přistál přesně na noze Tomáše Poznara, který pálil opravdu hodně tvrdě, ale jenom nad bránu.
     
    74
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází David Jambor.
     
    73
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Drame, přichází Jakub Janetzký.
     
    73
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lamin Jawo, přichází Pedro Martínez García.
     
    71
    V zápase se nejspíš nebude ještě chvíli pokračovat ani pro střídání, jelikož hostující fanoušci odpálili další dýmovnici, která zahalila kouřem skoro půlku hrací plochy.
     
    70
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Černín, přichází Jan Koudelka.
     
    65
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Marek Vintr.
     
    65
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Ondřej Pachlopník.
     
    64
    Zbrojovka nebyla při obraně standardní situace opět vůbec stoprocentní, protože se míč odrazil na hranici šestnáctky k úplně volnému Petru Buchtovi, který však napálil jen prvního protihráče před sebou!
    60. Floder vychytal Poznarovu tutovku
     
    60
    Další branku mohl vsítit také Tomáš Poznar, který šel po výborném nákopu sám na brankáře, ale balón si moc předkopl, takže se dostal až k pravé tyčce. Odtud už pak nedokázal rychle přesunutého brankáře soupeře překonat.
     
    60
    Poprvé se pořádně ozval také poslední z trojice zlínských útočníků, kterým je Youba Drame, který si výborně dostal před protihráče a zakončoval ve skluzu, ale pálil jen do Jiřího Flodera!
     
    57
    Žlutou kartu dostává Petr Buchta (FC Fastav Zlín).
    54. Lamin JAWO - 3:1
     
    54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vypadá to na hotové utkání, Zlín odskakuje na rozdíl dvou branek během pěti minut! Centr Václava Procházky proletěl přes celou brněnskou defenzivu až k LAMINU JAWOVI, který napravil své předchozí zaváhání a z bezprostřední blízkosti nyní jistě zakončil. Asistence: Václav Procházka.
    52. Lawo promáchl míč v jasné pozici sám před gólmanem!
     
    52
    Domácí už mohli vézt o dvě branky! Tomáš Poznar totiž s Laminem Jawem šli do přečíslení dva na nikoho, který měl po přihrávce zakončovat druhý jmenovaný, ale ten trestuhodně promáchl a ani nezakončil!
    49. Petr JIRÁČEK - 2:1
     
    49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří víceméně bez problémů využívají početní výhodu a vracejí se zpět do vedení! Střed hřiště je kvůli oslabení Brna o dost otevřenější, čehož ukázkově využil Cheick Oumar Conde, který pěkným pasem našel v pokutovém území PETRA JIRÁČKA, který neomylně zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Cheick Oumar Conde.
     
    46
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Šimon Šumbera, přichází Lukáš Endl.
    45+1. Čanturišvili orazítkoval tyč!
     
    45+1
    Zlín v nastavení málem využil své početní převahy! Vachtang Čanturišvili si totiž našel prostor v pokutovém území a po přihrávce technicky mířil na zadní tyčku, ale jenom jí orazítkoval, i když si všichni na stadionu mysleli, že balón skončí v síti!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45
    Hra je nyní přerušena, jelikož někdo z hostujícího sektoru rasisticky nadával a gestikuloval na jednoho ze zlínských hráčů.
     
    41
    Obrovské komplikace pro Zbrojovku, která bude dohrávat v deseti! Peter Štepanovský už měl na kontě jednu žlutou kartu, ale i přesto docela dost zbytečně zatahal za dres Cheicka Oumera Condeho, který byl už daleko před ním. Kapitán hostí tak docela dost zbytečně již ve 41. minutě oslabí tým.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Youba Drame (FC Fastav Zlín).
    36. Fouskův lob našel Dostálovy rukavice
     
    36
    Adam Fousek byl opět ve středu pozornosti, tentokrát dostal výborný pas za obranu a zkoušel Stanislava Dostála přelobovat. To se mu ale nepovedlo, protože si myslel, že byl v ofsajdu, i když dle rozhodčích nakonec nebyl.
    27. Peter ŠTEPANOVSKÝ - 1:1
     
    27
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka bleskově srovnává díky mírnému pochybení v obraně soupeře! Centr od levé postranní čáry mířil na PETERA ŠTEPANOVSKÉHO, kterému měl zabránit v zakončení Vachtang Čanturišvili. To se mu ale dost trestuhodně nepovedlo, takže hostujícímu kapitánovi nedělalo problém zakončit nad vyběhnutého Stanislava Dostála.
    23. Antonín FANTIŠ - 1:0
     
    23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci si připsali již několik nebezpečných centrů, z dalšího už přichází zasloužená branka! Lamin Jawo si našel na pravé straně prostor k centru, který letěl na jeho tři nepokryté spoluhráče. Zakončujícím hráčem byl nakonec ANTONÍN FANTIŠ, který fantastickou hlavičkou k levé tyči nedovolil Jiřímu Floderovi žádný zákrok. Asistence: Lamin Jawo.
     
    20
    Vachtang Čanturišvili skvěle ukořistil slabou přihrávku soupeře, následně poslal Youbu Drameho do souboje jeden na jednoho, ale ten si v něm moc nevěřil, takže vypálil jen z velké dálky. Podle očekávání však hodně nepřesně.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Peter Štepanovský (FC Zbrojovka Brno).

    Lukáš Mihal

    Branky: 23. Fantiš (Conde), 49. Jiráček (Conde), 54. Jawo (Procházka) – 27. Štepanovský (Černín)

    Karty:   40. Drame (ZLN), 57. P. Buchta (ZLN), 77. Conde (ZLN) – 14. Štepanovský (BNO), 90+1. Hlavica (BNO)   41. Štepanovský (BNO)


    Rohy: 4:4.
    FC Zlín: S. Dostál – Simerský, P. Buchta, Procházka – Fantiš (81. Cedidla), Conde (84. Hlinka), Jiráček (C), Čanturišvili – Jawo (73. Martínez García), Poznar, Drame (73. Janetzký).
    Náhradníci: Rakovan – Cedidla, J. Kolář, Martínez García, Hlinka, Janetzký.

    FC Zbrojovka Brno: Floder – Černín (70. Koudelka), Hlavica, Ad. Čermák – Štepanovský (C), Vaněk, Růsek (65. M. Vintr), J. Sedlák, Šumbera (46. Endl) – Přichystal (65. Pachlopník), A. Fousek (74. Jambor).
    Náhradníci: Marek – Koudelka, Pachlopník, Endl, Jambor, Ševčík, M. Vintr.

    Rozhodčí: Pechanec – Pečenka, Bureš

    Diváci: 2809
    bahis siteleri