Lille – Méty 1:0 (kon.) | Angers – Remeš 1:0 (kon.) | Dijon – Brest 0:2 (kon.)
Lorient – Lens 2:3 (kon.) | Nîmes – Rennes 2:4 (kon.) | Monaco – Nantes 2:1 (kon.)
PSG – Marseille 0:1 (kon.)
konec
Nîmes Olympique
2:4 (1:2)
Stade Rennes
Neděle 13.09.2020, 15:00 • Stade des Costières, Nîmes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu druhého kola francouzské Ligue 1. Od patnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi týmy Nimes Olympique a Stade Rennes FC!
     
    Nîmes Olympique

    Domácí klub skončil v nedohrané sezóně na osmnáctém místě, které za normálních okolností znamená účast v baráži. Ta se ale zrušila a Nimes se díky tomu v nejvyšší soutěži udrželo. Do prvního kola Nimes málem ani nenastoupilo, protože mělo v týmů hned několik pozitivních testů na covid. I tak svou premiéru před pěti tisícovkami diváků zvládlo na výtečnou a porazilo Brest jednoznačným výsledkem 4:0. Před reprezentační přestávkou se mužstvo trenéra Arpinona tolik neradovalo. Z Nantes si odvezlo porážku 1:2, byť dohrávalo ve dvojnásobné přesilovce. O pět branek devátého týmu tabulky se postaralo pět různých hráčů.
     
    Stade Rennes FC

    Hráči třetího týmu loňské nedohrané sezóny jsou v tomto klání mírným favoritem, čemuž odpovídá i lepší postavení v zatím nevypovídající tabulce. Rennes je v rozehraném třetím kole šesté, za což částečně vděčí i úvodní remíze 1:1 na stadionu Lille. V závěru srpna si svěřenci trenéra Juliena Stéphana zahráli také na domácím stadionu, kde se přes dvacet minut dohrávalo deset na deset. Po vlastním gólu Le Talleca zvýšil talentovaný Camavinga na 2:0 a hosté se zmohli na korekci až v nastaveném čase. V reprezentační pauze si Rennes střihlo zajímavý přátelák s Benficou Lisabon, na kterou nestačilo 0:2.
     
    Vzájemné zápasy

    23.02.2020 Rennes – Nimes 2:1
    15.01.2020 Nimes – Rennes 0:1
    09.04.2019 Nimes – Rennes 3:1
    22.12.2018 Rennes – Nimes 4:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Nîmes Olympique: Reynet – Ripart, Landre, P. Martinez, Meling – Cubas, Deaux – Ferhat, Benrahou, Philippoteaux – Denkey.
    Náhradníci: Dias – Alakouch, Briancon, Fomba, Koné, Miguel, Paquiez, Roux, Sarr.

    Stade Rennes FC: Salin – H. Traoré, Da Silva, Aguerd, Maouassa – Camavinga, N'Zonzi, Martin – Raphinha, Guirassy, Tait.
    Náhradníci: Bonet – Bourigeaud, Del Castillo, Gboho, Gelin, Hunou, Soppy, Truffert, Rutter.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Luzi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hosté, kteří nastupují v černých, zatímco domácí v červenobílých dresech.
     
    2
    Flavien Tait se postaral o zisk rohového kopu, ze kterého vzešla hlavička Damiena Da Silvy, ale Reynet zvládl míč vyrazit.
    2. Damien Da Silva (REN)
     
    3
    Těsně bráněný Renaud Ripart neukořistil v rohu hřiště ani kýžený rohový kop. Na programu bude rozehrávka Romaina Salina.
     
    4
    Philippoteaux startoval Deauxe, který neměl zlou rychlost, ale vracející se Steven N'Zonzi mu i tak vypíchl míč do autu.
     
    5
    Centr Benrahoua vnesl zmatky do hostující obrany v pokutovém území, nicméně Deauxova nevydařená střela způsobila jen propagační Salinův zákrok.
     
    6
    Raphinha přeletěl přes nastavenou nohu Martineze. Zanedlouho po rozehrávce z půlky hřiště však skončil míč u Reyneta.
     
    7
    Hned trojice domácích hráčů se marně natahovala po jedovatém centru z pravé strany. Klika pro Salina, že na něj neletěla žádná střela z bezprostřední blízkosti.
     
    8
    Od prvních minut se hraje ve vynikajícím tempu. Obě mužstva se snaží co nejrychleji přejít do útočné zóny.
     
    9
    Předvedl to i Lucas Deaux, jehož nákop z půlky hřiště měl až moc razance. Ferhat ani nikdo jiný nemohl balón chytit.
     
    10
    Andrés Cubas měl kolem sebe moře volného prostoru. Toho využil ke střele z nějakých pětadvaceti metrů, jež proletěla vedle Salinovy brány.
     
    11
    Rennes ztratilo míč na třiceti metrech od vlastní branky. Denkeyho následná střela zpoza vápna byla sražená na rohový kop.
     
    12
    Salin razantní centr z pravé strany vyboxoval. Hosté se pokusili o rychlý protiútok, ale nepřesná přihrávka jim tento úmysl překazila.
     
    12
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hostující jedenáctka se ve třinácté minutě ujímá vedení! Raphinha bravurně zpracoval dlouhý nákop z poloviny hřiště. Ve vápně se rozhodl pro přihrávku pod sebe a SEHROU GUIRASSY pohotovou ranou z dvaceti metrů propálil bezmocného Reyneta.
    12. Sehrou GUIRASSY - 0:1
     
    13
    Kévin Denkey chtěl pomoct defenzivním řadám, jenomže uprostřed hřiště jednoznačně zfauloval supertalentovaného Camavingu.
     
    14
    Další přímočará akce, o kterou se tentokrát postarali domácí. Ferhatova střela z pravé strany však letěla mimo přední tyč.
     
    15
    Sehrou Guirassy si vynutil faul a standardní situaci pro Raphinhu, jehož nákop proletěl přes vápno až za koncovou čáru.
     
    16
    Znovu je pískáno proti Nimes. Renaudu Ripartovi neprošlo vřelé obejmutí protihráče ve středu hřiště.
     
    17
    Nimes i Rennes často sází na nákopy z hloubi pole. Ten poslední se hostům nezdařil, balón letěl k Reynetovi.
     
    18
    Renens přerušilo svůj postup přes zahuštěný střed hřiště, protože na trávníku zůstává ležet Kévin Denkey.
     
    20
    Domácím se vyplatilo aktivní napadání, jenže hraniční zákrok Camavingy na dvaceti metrech od branky způsobilo rychlou ztrátu Benrahoua.
     
    21
    Raphinha bez ohledu na předchozí situaci spěchal do protiútoku, jenž byl zastaven výtečně načasovaným skluzem Birgera Melinga.
     
    22
    Ripart nastartoval u pravé postranní čáry Ferhata, který po zemi našel před brankou Denkeyho. Ten měl nejprve starosti s Da Silvou a pak už byl moc blízko Salinovi, kterého nedokázal prostřelit.
    22. Kévin Denkey (NOQ)
     
    23
    Hamari Traoré šel vedle vlastního vápna do skluzu a tím vypíchl Philippoteauxovi míč na rohový kop.
     
    24
    Od praporku se nakonec kopalo hned dvakrát. Po druhém centru hned dvakrát zaúřadovaly boxující rukavice Romaina Salina.
     
    25
    Další nebezpečný brejk! Raphinha z půlící čáry ukázkově vysunul Guirassyho, který běžel sám na Reyneta a jen o pár decimetrů minul jeho pravou tyč.
    25. Sehrou Guirassy (REN)
     
    26
    Rozhodčí dává oběma mužstvům trochu času na doplnění sil.
     
    27
    První žlutou kartu zápasu inkasuje Faitout Maouassa, který šlapákem kontaktoval nohu alžírského křídelníka Ferhata.
     
    28
    Standardní situace z velké vzdálenosti od branky nezpůsobila žádné dramatické okamžiky. Převysoký balón si snadno stáhl Romain Salin.
     
    29
    Raphinha zprava vkročil do pokutového území, ale v něm se zastavil o padajícího Melinga. Úplně čisté to od norského beka nebylo, nicméně rozhodčí zůstal v klidu.
     
    30
    O chvíli později došlo na standardní situaci z blízkosti levé postranní čáry. Centr vyhlavičkoval do bezpečí Martinez a následná hlavička z osmnácti metrů už znamenala snadnou práci pro Reyneta.
     
    31
    Martinezův vynikající nákop z poloviny hřiště našel Denkeyho. Ten ale nepřekonal vybíhajícího Salina a ve finále získal jenom roh, jenž muži v černém ubránili i díky faulu na Taita.
     
    32
    Domácí hráče zastavil v samotném úvodu útočného snažení ofsajd. Maouassa pak dal malou domů Salinovi, po jehož výkopu je ve hře Traoré.
     
    33
    Meling rozdal míč doleva Philippoteauxovi a náběhem se mu nabídl pro zpětnou přihrávku. Ta ale nebyla přesná, do celé akce se vložil hostující gólman.
     
    34
    Snad poprvé se jeden z týmů zatáhl do opravdu hlubokého bloku. Nimes musí kombinovat ve středu pole, odkud Salinovi zatím nic nehrozí.
     
    35
    Traoré šel společně s Raphinhou do protiútoku. U hranice velkého vápna v souboji s Melingem ale špatně došlápl a podle všeho si zranil pravý kotník.
     
    36
    Rennes si musí chvíli poradit v oslabení. Po odkopu Aguerda hraje ve středovém kruhu domácí záložník Cubas.
     
    37
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Nádherný gól znamená obrovskou radost v hledišti a hlavně vyrovnání na 1:1! Renaud Ripart získal na základě sraženého centru rohový kop. Ten zprava zrealizoval Benrahou, jehož centr byl odvrácen na ANDRÉSE CUBASE. Paraguajský záložník vyslal z druhého doteku neuvěřitelnou pumelici z osmnácti metrů a Salin se ve vzduchu natahoval po balónu zbytečně.
    37. Andrés CUBAS - 1:1
     
    39
    Možná lehce indisponovaný Traoré nezpracoval základní přihrávku ve středu hřiště. K radosti diváků se bude vhazovat z rukou Birgera Melinga.
     
    39
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Radost na tribunách stadionu Nimes vydržela jen několik málo desítek vteřin! Flavien Tait na levé straně ustál důrazný souboj a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování SEHROUA GUIRASSYHO. Ten čelil především Melingovi, který na brankové čáře střelu málem zastavil.
    39. Sehrou GUIRASSY - 1:2
     
    41
    Neúspěšná spolupráce mezi Philippoteauxem a Melingem, který dostával přihrávku do protipohybu. Následuje výkop Romaina Salina.
     
    42
    Denkey v souboji posunul míč na Benrahoua, který zkusil štěstí z jednadvaceti metrů. Střela to ale byla velmi slabá a Salin ji zastavil rutinním zásahem.
     
    43
    Kévin Denkey se všemi možnými způsoby snažil dostat k balónu přes Aguerda, který byl domácím hráčem v roli posledního obránce faulován.
     
    44
    Eduardo Camavinga otáčel hru doprava na Traorého, jenž si rozmyslel centr a vrátil míč prvně jmenovanému, který ho adresoval dozadu až ke stoperům.
     
    45
    Snad nejdéle trvající kombinace celého prvního poločasu. Rennes se dopředu ale nežene, hraje se hodně daleko od obou gólmanů.
     
    45+1
    Nastavují se 3 minuty.
     
    45+2
    Salinův dlouhatánský nákop musel řešit Meling, který s protihráčem na zádech hlavičkoval do náruče domácího strážce branky Reyneta.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První půle poskytla rychlý fotbal s celou řadou přímočarých akcí. Rennes mělo úvodní šanci už po několika vteřinách. Da Silva si na Reyneta ještě nepřišel, ale ve dvanácté minutě se už skóre změnilo kvůli povedené trefě Guirassyho. Nimes poté bylo aktivnější a jako odměna pro něj přišla vyrovnávající pumelice Cubase. Krátce po rozehrávce si však hosté vzali vedení zpět, když Tait připravil druhý gól Guirassymu.
     
    Statistiky po 1. půli:
    Střely na branku: 4 – 3
    Střely mimo: 3 – 1
    Držení míče: 44 % – 56 %
    Rohové kopy: 6 – 2
    Ofsajdy: 1 – 0
    Fauly: 8 – 4
    Žluté karty: 0 – 1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Romain Philippoteaux, přichází Sofiane Alakouch.
     
    47
    Ripart pokazil patičku, za kterou se z druhé vlny marně hnal Meling. Předcházel tomu rychlý výpad z pravé strany.
     
    48
    Zinedine Ferhat inkasoval nepříjemný kopanec do rozkroku, za který určitě nepoděkuje hostujícímu záložníkovi Martinovi.
     
    49
    Hosté po přerušení hry sportovně vrátili míč hráčům Nimes. Ti šli rychle dopředu, jenže Ferhat nedal přesnou nahrávku Ripartovi.
     
    50
    Po odchodu Philippoteauxe došlo v rozestavení Nimes k menším změnám. Ripart se vysunul dopředu, zatímco nově příchozí Alakouch zaujal místo na kraji obrany.
     
    50
    Kévin Denkey dostal za tvrdý šlapák vůči Camavingovi žlutou kartu. Jeden z největších talentů francouzského fotbalu potřebuje ošetřit.
     
    51
    Jonas Martin ve vzduchu zboural Deauxe, který se kvůli bolavému levému boku zatím nezvedá. Úvod druhé půle tak atraktivní fotbal zatím nenabízí.
     
    53
    S Deauxem to nevypadá moc dobře. Možná jde o zraněná žebra, kvůli kterým se na lavičce Nimes začíná chystat vynucené střídání.
     
    54
    Andrés Cubas spolehlivě překřížil cestu Camavingovi, který běžel po pravém kraji hřiště. Mezitím se Deaux přece jenom vrátil do boje.
     
    55
    Flavien Tait hezky rozdal míč na odkrytou levou stranu. Přízemní pas do ohně od Martina však nikoho v tmavém dresu nenašel.
     
    55
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání je přehlídkou krásných gólových momentů! V tomto měl prsty norský objev Birger Meling, který na úrovni koncové čáry parádně obešel Traorého. Poté přihrál pod sebe a ZINEDINE FERHAT z jedničky dopravil míč mimo dosah Salina.
    55. Zinedine FERHAT - 2:2
     
    56
    Rozhodčí se ještě zajímali o to, zda balón netečoval na hraně ofsajdu stojící Kévin Denkey. Pravda ale byla přesně opačná, stav 2:2 platí!
     
    56
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Kévin Denkey, přichází Moussa Koné.
     
    58
    Rennes dlouze kombinovalo v klidnější části hřiště. Přes zformovaného soupeře se do blízkosti pokutového území ale neposunulo.
     
    59
    Diagonální pas na Ferhata neprošel přes pozorného Maouassu. Hosté vyřešili nepříjemné nepadání odkopem k půlící čáře.
     
    60
    Zatím to není nejvydařenější zápas v podání Camavingy. Směrem dopředu moc vidět nyní a nyní navíc dostal za zastavení Riparta žlutou kartu.
     
    60
    Napomenut byl i Camavingův zkušenější kolega Steven N'Zonzi, který vyrukoval s nemístnými protesty.
     
    61
    Domácí šli v pěti lidech proti menšímu počtu obránců. O to ukvapenější se zdála dalekonosná střela Benrahoua, která letěla mimo prostor branky.
     
    62
    Za skandovaného potlesku si Benrahou připravil rozehrávku rohového kopu. Zleva přesně našel Ferhata, jehož nedůraznou hlavičku Salin s jistotou vyřešil.
     
    63
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Benjamin Bourigeaud.
     
    64
    Rennes hraje po změně stran spíše druhé housle. Domácí vypadají mnohem živěji a s podporou fanoušků jsou podle obrazu hry o něco blíže rozhodující trefě.
     
    65
    Po levé straně útočící Faitout Maouassa měl v pokutovém území k dispozici dva spoluhráče. Centr letěl na Guirassyho, který koníčkem hlavičkoval nad břevno.
    65. Sehrou Guirassy (REN)
     
    66
    Koné se dopustil útočného faulu na Aguerda. Hosté volí místo častých nákopů postupnou kombinaci, jež zatím má kvalitní parametry.
     
    67
    Další jedovatý centr od Maouassy. Meling měl s náběhem Guirassyho plné ruce práce a ve finále nechybělo mnoho, aby se autor dvou branek procpal k další hlavičce.
     
    68
    Ani ve druhé půli nechybí krátký oddechový čas.
     
    70
    Dvacet minut před koncem základní hodiny a půl se znovu hraje. Deaux načal protiútok, který ale měl v domácím podání rychlý konec.
     
    71
    Ferhat pomohl obraně vypíchnutím míče ve skluzu. Toť ve chvíli, kdy je Nimes v deseti. U laviček probíhá ošetřování Benrahoua.
     
    72
    Renaud Ripart přišel pozdě do souboje s Raphinhou. Toho trefoval šlapákem až po odehrání míče, takže se nemůže divit žlutému napomenutí.
     
    72
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou už potřetí v zápase do vedení! Výtečně kopnutá standardní situace z dílny Bourigeauda letěla na marockého stopera NAYEFA AGUERDA, který vpádu natáhl levačku a tou usměrnil míč mezi nohy brankáře Reyneta. Obrana Nimes v této chvíli naprosto selhala.
    72. Nayef AGUERD - 2:3
     
    74
    Domácí po faulu na Melinga bleskově rozehráli. Balón letěl na pravou stranu, kde Zinedine Ferhat ukořistil jen autové vhazování.
     
    75
    Znovu v akci Ferhat, který z prvního doteku odcentroval. Přetažený pas skončil u Melinga, jenže to už bylo pískáno ve prospěch Rennes.
     
    77
    Osmnáctý tým minulé sezóny vypadá trochu opařeným dojmem. Po dvou oslavách vyrovnávajících gólů inkasoval o to nepříjemnější třetí trefu, která dokáže zatřást s psychikou.
     
    78
    Renaud Ripart pozorně sledoval letící pas před hostující branku. K míči to však měl daleko, což naopak neplatilo o zasahujícím Salinovi.
     
    79
    Střídající Benjamin Bourigeaud přidává k asistenci i žlutou kartu. V masivním výskoku si počínal vůči Ripartovi dost nebezpečně.
     
    79
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Sehrou Guirassy, přichází Adrien Hunou.
     
    79
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Romain Del Castillo.
     
    79
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Hamari Traoré, přichází Brandon Soppy.
     
    80
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Lucas Deaux, přichází Lamine Fomba.
     
    80
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Yassine Benrahou, přichází Nolan Roux.
     
    80
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Sofiane Alakouch, přichází Anthony Briancon.
     
    82
    Jedním z nových mužů je i Fomba, který zkoušel drze projít až do křídelního prostoru, ovšem míč mu po spolupráci s Melingem utekl do autu.
     
    83
    Ripart si připravil centr do pokutového území. Ferhat tam ale nebyl v ideálním postavení a z nepřipravené pozice odhlavičkoval balón mimo prostor branky.
     
    84
    Meling obtěžoval Soppyho, který jej vedle vlastního vápna chytře nastřelil a tím získal odkop od branky Romaina Salina.
     
    85
    Raphinha šel po skvělé kolmici sám na branku. Balón ale nechal za sebou a Reynet mu ho díky tomu dokonale ukradl.
     
    86
    Damien Da Silva si u hostující střídačky nevěděl rady s dalším střídajícím hráčem Rouxem. Pomohl si přitom faulem za žlutou kartu.
     
    87
    Maouassa je ve druhé půli na levé straně hodně cítit. Přízemní centr mu teď do vápna neprošel, ale Soppy se o chvíli přesto dostal ke střele, která byla sražená na roh.
     
    88
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Raphinha, přichází Yann Gboho.
     
    89
    Rohový kop nepřinesl hostům žádnou podstatnou výhodu. Po faulu na Rouxe mohli hrát domácí, kteří ale chybovali přihrávkou do zámezí. Vhazovat může Maouassa.
     
    90
    Kvalitní centr Soppyho vybízel zapomenutého Del Castilla ke střele z voleje. Hostující náhradník si ale nevěřil a raději míč podržel.
     
    90+1
    Dramatická koncovka bude trvat pět minut!
     
    90+2
    Zajímavé okamžiky před Salinem! Fomba tam napálil ruku prvního obránce, který si ale kryl obličej, takže se penalta zřejmě konat nebude.
     
    90+3
    Šťastně postavený Reynet ukradl takřka jasný gól na 4:2! Romain Del Castillo v brejku dostal pas z pravé strany, nicméně tvrdou ranou orazítkoval levé rameno domácího brankáře.
    90+3. Romain Del Castillo (REN)
     
    90+4
    Snad třetí faul na Nolana Rouxe, kterého v tomto případě tvrdě atakoval Da Silva. Nimes má před sebou možná poslední standardní situaci.
     
    90+5
    Jenom to zahučelo po křižném centru Ferhata. Roux na balón nedosáhl a na zadní tyči už nebyl nikdo, kdo by celou situaci zavíral.
     
    90+5
    Vcelku obvyklá žlutá karta za zdržování pro hostujícího brankáře Romaina Salina.
     
    90+6
    Hunou byl v dalším rychlém protiútoku skvěle odtlačen Brianconem. Domácí rychle otočili hru, ale ochotný pád ve vápně od Ferhata na zisk penalty nestačil.
     
    90+7
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Mužstvo z Bretaně píše gólovou tečku za tímto atraktivním zápasem! Kvůli rohovému kopu šel pomoct útoku i Reynet, jenž po slabé střele Briancona čelil s hrstkou spoluhráčů bleskovému kontru. Gólman Nimes se stihl do své branky vrátit, ale po nabídce od Del Castilla jen ztečoval zakončení BENJAMINA BOURIGEAUDA k pravé tyči.
    90+7. Benjamin BOURIGEAUD - 2:4
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Nimes vynaložili hodně úsilí, aby dnes navázali na pár týdnů starou domácí výhru 4:0 nad Brestem. Ve vyrovnaném útočném utkání se jim dvakrát povedlo smazat jednogólové manko, ale po neuhlídané standardní situaci a trefě Aguerda už odpověď nenašli. V posledních minutách už to byla hra na obrovské riziko a Bourigeaud z několikerého protiútoku upravil stav na konečných 4:2 pro favorizované Rennes.
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 9 – 6
    Střely mimo: 4 – 3
    Držení míče: 45 % – 55 %
    Rohové kopy: 8 – 4
    Ofsajdy: 1 – 0
    Fauly: 17 – 13
    Žluté karty: 2 – 6.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:09:49)

    Michal Břuchanský

    Branky: 37. Cubas, 55. Ferhat (Meling) – 12. Guirassy (Raphinha), 39. Guirassy (Tait), 72. Aguerd (Bourigeaud), 90+7. Bourigeaud (Del Castillo)

    Karty:   50. Denkey (NOQ), 72. Ripart (NOQ) – 27. Maouassa (REN), 60. Camavinga (REN), 60. N'Zonzi (REN), 79. Bourigeaud (REN), 86. Da Silva (REN), 90+5. Salin (REN)


    Nîmes Olympique: Reynet – Ripart, Landre, P. Martinez, Meling – Cubas, Deaux (80. Fomba) – Ferhat, Benrahou (80. Roux), Philippoteaux (46. Alakouch, 80. Briancon) – Denkey (56. Koné).
    Náhradníci: Dias – Alakouch, Briancon, Fomba, Koné, Miguel, Paquiez, Roux, Sarr.

    Stade Rennes: Salin – H. Traoré (79. Soppy), Da Silva, Aguerd, Maouassa – Camavinga (63. Bourigeaud), N'Zonzi, Martin – Raphinha (88. Gboho), Guirassy (79. Hunou), Tait (79. Del Castillo).
    Náhradníci: Bonet – Bourigeaud, Del Castillo, Gboho, Gelin, Hunou, Soppy, Truffert, Rutter.

    Rozhodčí: Lesage – Ocak, Luzi

    Diváci: 5 000
    bahis siteleri