Alavés – Real Betis 0:1 (kon.) | Real Madrid – Getafe 0:0 (odl.) | Valladolid – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Barcelona – Elche 0:0 (odl.) | Villarreal – Huesca 1:1 (kon.) | Valencia – Levante 4:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:1)
SD Huesca
Neděle 13.09.2020, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci LaLigy! V tomto duelu se spolu podíváme na zápas mezi Villarrealem a Huescou. Úvodní výkop je naplánován na 18:30 a my budeme u toho.
     
    Villarreal

    O dnešním víkendu se nám rozjela španělská nejvyšší soutěž a první kolo čeká také na Villarreal. Ten v loňské sezóně získal tento tým rovných šedesát bodů, což mu stačilo na páté místo tabulky, čímž si zajistil účast v základní skupině Evropské ligy. Fotbalisté z oblasti východního Španělska sehráli pět přípravných utkáních, z nichž však vyhráli jen dva. Porazili na svém hřišti Cartagenu 3:1 a Real Sociedad 2:0. Jinak zapsal Villarreal tři porážky, když nestačil na Valencii (1:2), Tenerife (2:3) a Levante (1:2).
     
    SD Huesca

    Huesca je nováčkem v nejvyšší soutěži pro letošní sezónu. V loňské sezóně totiž ovládl Segunda División, když po čtyřiceti dvou zápasech měla na svém kontě sedmdesát bodů. Huesca bojovala ve druhé španělské nejvyšší soutěž až do konce července, a tak stihla odehrát jen tři přátelské zápasy. A vedla si v nich o dost lépe než její dnešní soupeř, jelikož neprohrála ani jednou. Dokonce brali fotbalisté se severního Španělska dvě výhry, když přehráli Alavés 2:1 a Sabadell 3:0. Poté ještě remizovali s Espanyolem 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, P. Torres, Pedraza – Chukwueze, Coquelin, Parejo, Moisés Gómez – Alcácer, G. Moreno.
    Náhradníci: Rulli – Raba, Iborra, Niño, J. Costa, Baena, Chakla, Kubo, Ontiveros, M. Gaspar, Trigueros.

    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido, Insua, Galán – M. Rico, Mosquera, Carlos – Mir, Okazaki, Ferreiro.
    Náhradníci: Fernández – Muñoz, Gómez, Seoane, Valderrama Doménech, Nwakali, Luisinho, Escriche..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní zápas mezi Villarrealem a Huescou začal! Jasným favoritem jsou domácí fotbalisté, ale uvidíme, v jakém světle se ukážou nováčci LaLigy.
     
    2
    Domácí nastupují typicky ve žlutých dresech, zatímco hosté dnes zvolili modrou barvu. U Balónu se zatím drží především fotbalisté Žluté ponorky.
     
    3
    O první atak se pokusili hosté, ale nedokázali ho dotáhnout do konce. Viděli jsme průnikovou přihrávku mezi obránce, ale tam si nikdo nenabíhal.
     
    4
    David Ferreiro vymýšlel přihrávku mezi obránce, když jeden z jeho spoluhráčů upadl ve vápně. Hlavní sudí však jasně naznačuje, že penaltu pískat nebude.
     
    5
    David Ferreiro si vzal na starosti zahrávání rohového kopu. Z toho jsme nebezpečí neviděli, ovšem Huesca se prezentuje zatím moc pěkným výkonem.
     
    6
    Velká šance na domácí straně, která nedopadla brankou! Hosté naprosto propadli v obraně, a tak se v ideální pozici objevil útočník Villarrealu, ale Andrés Fernández předvedl skvělý zákrok.
     
    7
    Domácí to zkusili tentokrát průnikovou přihrávkou za obranu, ovšem tato přihrávka byla moc dlouhá. Gerard Moreno neměl nejmenší nárok na její zisk.
     
    8
    Velmi dobré přenesení hry na levou stranu, avšak domácí obrana si s tím poradil. Domácí tým však získal alespoň rohový kop, a to první v tomto utkání.
     
    9
    Zatím vidíme celkem sympatický výkon od obou týmů, ale od domácích se toho přece jen čeká rozhodně více. Sergio Asenjo sebral nyní míč ze vzduchu.
     
    10
    Je za námi prvních deset minut zápasu a viděli jsme jednu větší šanci. Domácí v současné době kombinují mezi sebou, jenže jen na obranné polovině.
     
    11
    Na chvilku se už domácí dostali na útočnou polovinu, ovšem zpětným pasem se zase vrátil balón k obráncům. Takto Villarreal branku určitě neohrozí.
     
    12
    Gerard Moreno byl u míče hned dvakrát rychleji než soupeři, kteří ho nakonec poslali k zemi. Tuto standardku ovšem hosté bez potíží ubránili.
     
    13
    Další velká šance na straně domácích, kterou však nakonec zastavil ofsajd. Gerard Moreno dostal přihrávku za obranu, ale jeho pokus Andrés Fernández skvěle vyrazil. Poté se však ozval hvizd, takže vše bylo zbytečné.
     
    15
    Juan Carlos se snažil něco vymyslet směrem dopředu, ale v okolí šestnáctky měl jen obsazené spoluhráče. Po chvilce hosté o míč přišli úplně.
     
    16
    Huesca se však ještě dostala k balónu a vybojovala standardní situaci. David Ferreiro vyslal zajímavý centr, ovšem domácí si s tím nakonec poradili.
     
    17
    Villarreal dokonce dosáhl gólu, jenže ten mu nakonec není uznán! Domácí útočník si znovu nepohlídal ofsajd, když se o kousek nacházel za posledním obráncem...
     
    18
    Velká škoda pro domácí tým, kterému by přece jen tato branka pomohla. Musí však nadále bojovat s pevnou obranou hostů, která je zatím opravdu slušná.
     
    19
    S dalším útokem ovšem fotbalisté ve žlutém začnou od svého gólmana. Snaží se kombinovat hodně po zemi, ale Huesca předvádí nepříjemné napadání.
     
    20
    Gerard Moreno je hodně aktivním hráčem úvodních dvaceti minut. Nyní pro svůj tým vybojoval standardku ze strany, tak uvidíme, jak s tím domácí naloží.
     
    21
    Nijak slavně. Sice to mysleli celkem zajímavě a po třech pasech po zemi vyslali lehký centr, ale ten byl sražen přesně do rukavic Andrése Fernándeze.
     
    22
    Nepříjemný střet schytal Francis Coquelin, který nakonec skončil až v bariéře, když mu ujela noha. Bude však schopen bez potíží pokračovat v utkání.
     
    23
    Neskutečné, domácí znovu dosáhli gólu, jenže ten jim není ani tentokrát uznán! Po hlavičce jednoho z domácích předvedl neskutečný zákrok Andrés Fernández, načež Raúl Albiol dorazil balón do sítě, ale nejspíše z ofsajdu.
     
    25
    Po tomto zákroku byl ještě hostující brankář chvilku ošetřován, avšak nyní se i s ním již pokračuje ve hře. Vypadá to však, že uznaná branka už visí ve vzduchu.
     
    26
    Villarreal měl během chvilky k dispozici rovnou dva rohové kopy. Ani jeden z nich nepatřil do kategorie nebezpečných a Huesca se v klidu ubránila.
     
    27
    Přesto se domácí znovu drží na balónu a dá se tvrdit, že hru kontrolují. Nyní se však jako poslední dotkl míč domácí hráč, takže vhazovat budou hosté.
     
    28
    Dani Escriche se velmi aktivně rozcvičuje a uvidíme, jestli nebude muset trenér hosté udělat nějaké nucené střídání. Zatím se však nestřídá ani na jedné straně.
     
    29
    Francis Coquelin byl u míče z centru jako první, když ho jeden ze soupeřů jemně trkl loktem do zad. Domácí hráč se skácel k zemi a je pískán Huesce faul.
     
    30
    Už je za námi třicet minut hry, což znamená jednu třetinu utkání. Villarreal je jasně lepším týmem na hřišti Dokonce dal dvě branky, ale ani jedna nebyla uznána.
     
    31
    Francis Coquelin dostal nejspíše ránu do nosu od svého spoluhráče a hned se mu z něj spustila krev. Na hřiště jsou proto voláni lékaři a to může být zlomený nos.
     
    32
    Občerstvovací pauza.
     
    34
    A už se nám konečně pokračuje v dnešním zápase! Nastavovat se budou minimálně dvě minutky, času na vstřelení branky v poločase je ještě dost.
     
    35
    V posledních minutách se toho moc zajímavého na hřišti neděje. Hra je hodně přerušována, hostující fotbalisté vybojovali rohový kop z pravé strany.
     
    36
    A nebyla z toho úplně špatná šance! David Ferreiro vymyslel krásný centr, na který si nejlépe naskočil Šindži Okazaki, avšak jeho hlavička nakonec mířila těsně vedle tyče!
     
    36
    Žlutou kartu dostává Alfonso Pedraza (Villarreal CF).
     
    37
    Huesca to vyzkoušela dlouhým pasem, avšak ten byl nakonec dlouhý až moc. Balón se dostal mimo hrací plochu a Sergio Asenjo bude odkopávat od brány.
     
    38
    Hosté dobrým napadáním získali míč na své kopačky a vybojovali rohový kop. Tem žádné nebezpečí nepřinesl a fotbalisté ve žlutém tuto situaci ustáli.
     
    39
    Šindži Okazaki získal míč na útoční polovině a posunul ho do strany. Jeho spoluhráč chtěl centrovat, avšak tento pokus byl sražen domácím hráčem na roh.
     
    40
    Villarreal byl sice lepší v tomto zápase, ale v posledních minutách jsou o něco aktivnější směrem dopředu hosté. Konec první půle se nám navíc blíží.
     
    41
    U míče se drží fotbalisté ve žlutém, ovšem kombinují jen okolo poloviny hřiště. Když se dostanou dále, většinou o kulatý nesmysl velmi rychle přijdou.
     
    42
    Huesca právě vstřelila branku! Hostující fotbalisté předvedli rychlou akci a dostávají se v tomto utkání jako první do vedení! Juan Carlos našel parádním pasem na straně PABLA MAFFEA BECERRU, který si míč navedl na hranici šestnáctky a střelou po zemi na zadní tyč překonal bezmocného Asenja.
     
    44
    Hráči v modrém by toho ještě chtěli využít a přidat ještě jednu branku do konce této půle. Zahrávali rohový kop, avšak domácí gólman mohl zůstat v klidu.
     
    45
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    45+1
    Huesca je nadále aktivní a Rafael Mir dostal přihrávku do šestnáctky. Tam byl však v obležení hned trojice soupeřů, takže nedokázal ani zakončit.
     
    45+2
    Fotbalisté v modrém se provinili nepřesným pasem na obranné polovině, ale nemuselo jim to vůbec vadit. Stejný prohřešek totiž zopakovali také domácí.
     
    45+3
    Paco Alcácer dostával přihrávku na hranici šestnáctky, ale byl obsazený. Sice prodloužil míč za sebe, ale tam nikdo z fotbalistů domácího celku nebyl.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas, po kterém vcelku překvapivě vede hostující celek o jednu branku. Nutno dodat, že domácí měli svým způsobem i trochu smůlu. Hned dvakrát totiž dostali balón do sítě, ovšem pokaždé jim v gólové radosti stál hvizd sudího a těsný ofsajd. Tak přišel trest. Na konci poločasu se totiž trefil Pablo Maffeo Becerra, jenž se prosadil střelou k tyči.

    Další poločas začne přibližně v 19:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas už nám také začal a máme zde brzký pískot sudího. Hostující fotbalisté se totiž provinili ofsajdem, čehož si lajnový sudí všiml.
     
    47
    Domácí fotbalisté jsou usazení na útočné polovině, ovšem nedaří se jim vymyslet nic překvapivého. Obrana Huescy dnes působí opravdu dobrým dojmem.
     
    48
    Samuel Chukwueze dostal přihrávku na levou stranu a zkoušel centrovat do šestnáctky. To s emu sice nepovedlo, ale jeho tým vybojoval alespoň rohový kop.
     
    49
    Villarreal je nadále ve velké blízkosti šestnáctky, a tak jsme viděli další centr někam na penaltový puntík. Tam si však nejlépe počínal Andrés Fernández.
     
    50
    Je za námi pět minut druhého poločasu, ve kterých se toho moc zajímavého nestalo. Fotbalisté ve žlutém sice mají míč, ale bez střely na branku.
     
    51
    Pablo Maffeo je zatím hrdinou tohoto utkání, když vstřelil dosud jedinou branku zápasu. Nyní navíc rozjel akcí Huescy, která skončila pokusem mimo.
     
    52
    Velmi si dával Gerard Moreno záležet na této střele, ale výsledek tomu ani trochu neodpovídal. Míč mu totiž sjel po kopačce, načež skončilo daleko od brány.
     
    53
    Hostující obránce měl plné nohy práce, ale atak svého soka ustál. Nemohl chybovat, jelikož jinak by byl domácí hráč sám před gólmanem ve skvělé šanci.
     
    55
    Hra je v posledních okamžicích hodně rozkouskována. Pablo Maffeo Becerra dostal přihrávku do strany a kombinuje se spoluhráči na útoční polovině.
     
    56
    To nebyla špatná šance na straně Huescy! Juan Carlos vyslal dobrou ránu, jenže trefil svého spoluhráče, od kterého se balón odrazil těsně vedle tyče! To by pro domácí asi byla konečná.
     
    57
    Villarreal sice častěji drží míč na svých kopačkách, ovšem nebezpečnější jsou spíše hostující fotbalisté. Zatím je to otevřené, domácí prohrávají jen o gól.
     
    58
    Gerard Moreno se dostal do dobré šance, ale dneska mu asi není přáno! Jeho pěkná střela totiž skončila těsně nad břevnem a gólman bude vykopávat.
     
    59
    Villarreal dobře přenesl hru na druhou stranu a během mžiku se dostal až do šestnáctky. Tam jsme viděli přízemní centr, se kterým si obrana hostí poradila.
     
    60
    Už je za námi šedesát minut hry a Huesca má našlápnuto k velmi zajímavému výsledku. Přece jen je to tým, který postoupil z druhé nejvyšší soutěže.
     
    61
    Alfonso Pedraza byl hodně aktivní v šestnáctce, kdy nakonec došlo ke střetu jeho a gólmana. Domácímu hráči je pískán faul, ale hráči jsou v pořádku.
     
    62
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Juan Carlos, přichází Kelechi Nwakali.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Eugeni Valderrama Doménech.
     
    63
    Alfonso Pedraza nevymyslel vůbec špatný přízemní centr, na který si dokonce naběhl jeho spoluhráč, ale ten nedokázal vůbec zakončit mezi tři tyče.
     
    64
    Rubén Peña pelášil po straně a dotáhl svůj tým až do blízkosti šestnáctky. Villarreal je pevně usazený v jejím okolí a snaží se kombinovat po zemi.
     
    65
    Gerard Moreno tentokrát rozjel akci pasem do strany a domácí se v několika hráčích vydali do šestnáctky. Centr však byl moc vysoký a nikdo nezakončil.
     
    66
    Poslední momenty jsou u míče už jen domácí fotbalisté, kteří by chtěli srovnat co nejrychleji. K tomu ještě Villarreal vybojoval standardní situaci.
     
    67
    Domácí si stěžují, reklamují totiž ruku jednoho z hráčů hostí, která navíc byla jasně očividná! Pablo Maffeo Becerra ji zahrál naprosto jasně, nyní to nejspíše řeší video!
     
    68
    Penalta pro domácí!
     
    68
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Míč si na penaltový puntík postavil GERARD MORENO. Ten sice nezvolil ani prudkou, ani příliš umístěnou střelu, přesto s trochou štěstí míč do sítě dostal.
     
    71
    Je to tedy ještě hodně dramatické, jelikož máme srovnáno. Domácí budou chtít dnes určitě vyhrát, tak uvidíme, jak to dnes celé nakonec dopadne.
     
    72
    Občerstvovací pauza.
     
    74
    A už se zase hraje! Znovu se proto dá očekávat nějaké větší nastavení, jelikož každá tato pauza má nějaké dvě minuty. Navíc se nyní často přerušuje.
     
    75
    Francis Coquelin dnes schytal opravdu hodně ran, nyní znovu zůstal chvilku ležet na hřišti. Navíc to vypadá, že není v pořádku a bude muset dokonce střídat!
     
    76
    Villarreal měl v plánu evidentně střídání, ale tohle plány trochu komplikuje. Francis Coquelin je v péči lékařů a vypadá to na problémy s levým kolenem.
     
    77
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Rubén Peña, přichází Mario Gaspar.

    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Takefusa Kubo.

    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Vicente Iborra.
     
    78
    Takefusa Kubo se ihned zapojil do kombinace. Viděli jsme rohový kop, po kterém míč skákal v šestnáctce, ale nepovedená střela skončila mimo bránu.
     
    78
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Mikel Rico, přichází Jaime Seoane.
     
    79
    Domácímu hráči se ani trochu nelíbil zákrok, který na něj byl spáchán, ovšem rozhodčí pískat nebude. Hráč Villarrealu se tak musí zvednout a pokračovat.
     
    80
    hodně otevřená byla nyní obrana Huescy, ale Žlutá ponorka toho nijak nedokázala využít! Domácí jsou nyní jasně lepší, ale nedaří se jim vstřelit další gól.
     
    81
    A toto nejsou hezké obrázky, které vidíme. Zranění Coquelina nejspíše bude vážnějšího rázu, jelikož je ze hřiště odnášen na nosítkách. Snad to nechytal zkřížené vazy a hráč domácích bude brzy v pořádku.
     
    82
    Ta koncovka akcí! Gerard Moreno vedl krásnou a rychlou akci svého týmu do otevřené obrany. Jeho následný pas do šestnáctky ale nebyl vůbec přesný...
     
    83
    Fotbalisté ve žlutém mají zase míč na svých kopačkách. Takefusa Kubo hledal prudkým pasem po zemi někoho před brankou, ale trefil jen soupeře.
     
    84
    Andrés Fernández vyrazil těžkou střelu, která šla někam pod horní tyč. Míč se sice dostal k někomu z domácích na hranici šestnáctky, ale ten nevystřelil.
     
    85
    Pablo Maffeo Becerra táhl akci svého celku po pravé straně, ale nikam daleko se s míčem nedostal. Zápas se pomalu ale jistě blíží ke svému konci.
     
    87
    Moisés Gómez dostal šikovnou přihrávku mezi obránce někam na kraj šestnáctky, ale jeho pokus o centr byl sražen prvním soupeřem na rohový kop.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Pedro Mosquera (SD Huesca).
     
    89
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Rafael Mir, přichází Joaquín Muñoz.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pablo Maffeo Becerra, přichází Luisinho.
     
    90
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    90+1
    Jeden z domácích obránců zrovna nepomohl svému gólmanovi, když mu poslal pas do velké tísně. Sergio Asenjo si s tím poradil a míč daleko odkopl.
     
    90+1
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Fernando Niño.
     
    90+2
    Takefusa Kubo schytal ostrý zákrok, ovšem pro Villarreal se tím rýsuje velmi zajímavá standardní situace, která je napravo pár metrů od šestnáctky.
     
    90+3
    Nakonec jsme viděli střelu rovnou na bránu, ale ta neměla gólové parametry. Šla přesně doprostřed, kde byl Andrés Fernández připravený a míč lapil.
     
    90+4
    Neskutečné, také na hostující straně totiž není uznána branka! Eugeni Valderrama Doménech rozehrál rohový kop, kdy nakonec zakončil Jorge Pulido, avšak podle rozhodnutí sudího byl v postavení mimo hru.
     
    90+6
    Joaquín Muñoz ještě táhl nejspíše poslední akci celého zápasu. Jeho centr však byl sražený na rohový kop, a tak ještě něco málo možná uvidíme.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    To tedy bylo drama v dnešním utkání, po kterém si oba týmy berou do tabulky bod! Ve druhém poločase domácí smazali manko, když se z penalty trefil Gerard Moreno. Nakonec to však vypadalo, že domácí stejně padnou. Huesca totiž ve čtvrté minutě nastavení dostala balón do sítě, ale gól nebyl uznán z důvodu ofsajdu. Jak se nakonec ukázalo, toto rozhodnutí bylo správné. Hosté však mohou být spokojení, jelikož nehráli vůbec špatně a z pozice nováčka bodují hned v prvním utkání.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:19.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:33:05)

    Denisa Józsová

    Branky: 68. G. Moreno (pen.) – 42. Maffeo Becerra (Carlos)

    Karty:   36. Pedraza (VLR) – 88. Mosquera (HSC)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:19.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña (77. M. Gaspar), Albiol, P. Torres, Pedraza – Chukwueze, Coquelin (77. Iborra), Parejo, Moisés Gómez (90+1. Niño) – Alcácer (77. Kubo), G. Moreno.
    Náhradníci: Rulli – Raba, Iborra, Niño, J. Costa, Baena, Chakla, Kubo, Ontiveros, M. Gaspar, Trigueros.

    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra (89. Luisinho), Pulido, Insua, Galán – M. Rico (78. Seoane), Mosquera, Carlos (62. Nwakali) – Mir (89. Muñoz), Okazaki, Ferreiro (62. Valderrama Doménech).
    Náhradníci: Fernández – Muñoz, Gómez, Seoane, Valderrama Doménech, Nwakali, Luisinho, Escriche, Omoruyi, Peñaloza Ragga.

    Rozhodčí: Fernández – Rojas, Ramos
    bahis siteleri