Havířov – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 0:0 (odl.)
Liberec – Kladno 0:0 (odl.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:8 (kon.) | Slavia – Sparta 2:4 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 4:0 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 3:7 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 0:5 (kon.) | K. Vary – Třemošná 3:4 (1:2 po s.n.) | Kobra – Motor ČB 0:0 (odl.)
Kometa Brno – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 0:0 (odl.)
konec
Berani Zlín
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
HC Olomouc
Sobota 26.09.2020, 13:00 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    To bude ode mě pro dnešek vše. Já vám děkuji za pozornost a při dalším hokejovém klání nashledanou. (15:09:54)
     
    Dnešní zápas probíhal jednoznačné v režii domácích kteří celý zápas měli naprosto pod svou kontrolou. V první třetině se jim I díky tomu podařilo vstřelit dva góly, které postupně odrovnali výkon olomouckých hráčů, kteří pak dopustili vstřelení dalších 4 branek na konečný stav 6:0.
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí už očekávají tři body z dnešního zápasu což je motivuje ke stále dobrému výkonu, kterého využívá LUKÁŠ HEŠ střelou přímo mezi Kubíkovi betony. Asistence: Žižka a Mojžíš.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Sedláček – 2 min., držení).
     
    57:36
    Konec přesilovky se blíží nenavratnym tempem a zda se ze olomoučtí nevyužijou ani této přesilovky která by mohla být poslední v tomto zápase.
     
    56:23
    Toto by mohla být poslední větší šance hostů na vstřelení gólu. To by však nesměli bruslit domácí tak dobré jak to dělají. I díky tomu se jim daří přehrávat hosty i ve vlastním oslabení.
     
    55:52
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Heš – 2 min., podrážení).
     
    54:43
    Další prověrku udělil Kubíkovi Jacho, tentokrát však trefil pouze jeho betony z kterých se puk svezl do pravého rohu kluziště.
     
    53:31
    Oba týmy už hrají na půl plynu čímž se však hra lehce vyrovnala a hosté se toho snaží využít a aspoň poupravit skóre zápasu. V tom jim však brání Dobře hrající zlínský útok který si nedovolí ani nejmenší zaváhání.
     
    52:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté už moc do hry nedávají a toho využívají domácí, konkrétně ADAM Jecho, který střelou od modré vymetl všechny pavučiny za pravým ramenem Kubíka. Asistence: Kaláč.
     
    49:54
    Po 4 gólech domácích se hráči Zlína už vidí v kabině při oslavách zisku 3 bodů.
     
    48:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM BURIAN.
     
    48:21
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Stuchlík – 2 min., podrážení).
     
    46:50
    Do konce zápasu zbývá už jenom pár minut a pravděpodobně i toto motivuje domácí hráče kteří jejich dobrou kombinační hrou přehrávaji soupeře na plné čáře.
     
    44:50
    Sotva skončila přesilovka olomouckých dorostenců tak se soupeř dostal do dalšího drtivého tlaku, který střídá jednu střelu za druhou. Nicméně pramálo z těch střel míří na bránu.
     
    43:56
    Už se blíží konec přesilovky a s největší pravděpodobností ji domácí prezijou bez jakékoli újmy na skóre jelikož kotouč se opět nachází u Kubíkovi brány.
     
    43:24
    Hosté mají opět šanci na dotahujicí gól a a za ním si taky jdou jelikož se jim už podařilo vystřelit pár ran na Málkovu bránu. Jednu z nich musel dokonce schovat pod svými betony.
     
    42:06
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Babulík – 2 min., příliš mnoho hráčů).
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 11. Horský, 16. Ramert (Jecho, Gerych), 33. Gerych (Remert, Tomeček), 49. Burian, 53. Jecho (Kaláč), 59. Heš (Žižka, Mojžíš)


    Berani Zlín: Málek (Malota) – Žižka, Stuchlík, Sýkora, Mojžíš, Špaňhel, Šišák – Jecho, Tomeček, Ramert (C), Horský, Holba, Kaláč, Heš, Matúšů, Babulík, Leška
    HC Olomouc: Kubík (Holada) – Drábek, Němec, Polýnek, Mudrák, Brančík, Tlach, Vrána, Galvas, Sedláček – Šulgan, Šenk, Miškovský, Stodůlka, Pastrnek, Izák, Unzeitig, Neoral, Ševčík

    Rozhodčí: Šico – Wesley, Poláček
    thejrc.org