Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:0 (1:0, 5:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 26.09.2020, 17:00 • Zimní stadion, Frýdek-Místek • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:19:59)
     
    Dnešní utkání sledovalo 721 diváků.
     
    Střely na branku: 38 – 30
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině už žádná branka nepadla a domácí celek tak pohodlně dokráčel ke třem bodům, Nick Malík navíc uhájil své čisté konto. Hosté se prosadit nedokázali a z Frýdku-Místku tak pojedou bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ještě jedna rána domácích z hole Daniela Kurovského a zákrok Petra Hamalčíka. Ještě se tak bude vhazovat před jeho klecí.
     
    59:25
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    59:05
    Přemysl Svoboda si sjel na levou stranu a ještě se snažil vsítit alespoň čestný úspěch, ale beton Malíka byl přilepen k ledu a puk se od něj odrazil.
     
    58:30
    Domácí se dostali na kotouč a Adam Raška ho poslal až před branku Petra Hamalčíka. Šetří tak vteřiny z domácího oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondrej Šedivý – 2 min., hákování).
     
    56:47
    Domácí se vydávají znovu do útočného pásma a zápas už jen v poklidu dohrávají. Je nad slunce jasné, že o tři body dnes určitě nepřijdou.
     
    56:38
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    55:11
    Hamalčík má pod sebou kotouč po střele Filipa Hamana a poté znovu nechal hru pozastavit.
     
    54:59
    Daniel Kurovský chtěl dorážet před Hamalčíkem pokus z mezikruží, ale nepovedlo se. Hra je přerušena a vhazovat se bude před hostující svatyní.
     
    54:38
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., hákování).
     
    54:28
    David Klimša se zjevil tváří v tvář Hamalčíkovi, ale nepřekonal ho. Hosté pak otočili hru, ale počínali si velmi nepřesně.
     
    53:54
    Další pěkná akce hostů, kteří nyní znovu prověřili Nicka Malíka. Brankář Frýdku-Místku však má dnes prostě den a zatím chytí naprosto vše.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Klimša (Mikulík, Husák), 22. R. Veselý (Husák, Kofroň), 31. Martynek (Mikulík, Šedivý), 33. Šedivý (Mikulík, Peterek), 36. Peterek (Kofroň, Malík), 40. Kofroň (Kurovský)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Malík) – Haman, Husák, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, J. Adámek – Kurovský, R. Veselý, Kofroň – Mikulík (C), Peterek, Šedivý – Martynek (A), Klimša (A), Tomi – Kaukič, Stuchlík, Raška – Przybyla.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Haas (36. Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vl. Brož (A), Vala, Zich, M. Voženílek – Trávníček (C), Pšenička, Severa – Tůma, P. Svoboda, Houška – Grim, Protasenja, Matějček – O. Bláha, Furch, Tlačil.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Hanzlík, Dohnal

    Diváci: 721
    thejrc.org