Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (0:2 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Avangard Omsk
Středa 14.10.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Andrej Nestrašil (MET) 1+0, 2 střely, čas na ledě 16:43 (18:16:27)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 29:26.
    Zblokované střely – 16:11.
    Vyloučení – 4:1.
    Využití přesilovek 0/1 – 0/4.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Magnitogorsku, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. Poslední perioda nám přinesla bojovanou podívanou, ve které jsme se dočkali několika sympatických momentů. Omsk měl během této poslední periody více ze hry, jenomže neustále narážel na připravenou obranu domácích, která pomohla brankáři Košečkinovi udržet velice cenné čisté konto. Domácí navíc během poslední minuty hned dvakrát zamířili do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:39 Andrej ČIBISOV - 3:0
     
    59:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v podání domácích! Z vlastního pásma si to do toho opačného namířil ANDREJ ČIBISOV, který si fantastickým způsobem pokryl kotouč a poté ho znovu poslal do prázdné hostující branky
    Asistence: Taylor Beck.
    59:03 Harri PESONEN - 2:0
     
    59:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to byla velice laciná branka v podání Omsku! U své branky se totiž o rozehrávku pokoušel hostující Knight, jenomže zlomil hokejku. Ke kotouči se tedy dostal domácí HARRI PESONEN, který s přehledem zamířil do prázdné branky.
     
    58:33
    Omsk hraje v šesti!
     
    57:25
    Kaski si na modré čáře dokázal najít pozici pro nahození kotouče na domácí branku, jenomže do dráhy letu se připletl Minulin, který zablokoval střelu k hrazení.
     
    56:18
    Málem se do rozehrávky povedlo vložit hokejku Karpovovi, který by se tak dostal do vyložené šance. Ven z branky se ovšem vydal Bobkov, který puk přikryl lapačkou.
     
    55:56
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Plotnikov – 2 min., podrážení).
     
    55:08
    Omsk si mohl zahrát další přesilovou hru, nakonec tomu tak nebude. Sudí signalizovali šest hráčů na ledové ploše, nakonec po krátké domluvě trest zrušili.
     
    54:27
    Už se zdálo, že by se Šumakov mohl dostat mezi domácí obranu, jenomže v roli posledního zadáka dokázal zakročit Pašnin, který špičkou hokejky vypíchl touš.
     
    53:18
    Hostující Semjonov pouze prodlužoval kotouč za sebe, kde se jeho celek dopustil přestupku v podobě ofsajdu. Znovu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    52:33
    Magnitogorsk i osm minut před koncem zápasu vede o jedinou branku. Domácí to budou mít ještě nesmírně složité, nyní sledujeme poslední komerční přestávku.
     
    51:18
    Avangard se konečně dostal k náporu, který přinesl řadu velice zajímavých pokusů. Na delší tyč to zkoušel také Chochlačov, avšak trefil pouze pravý beton.
     
    50:25
    Činachov chytře přeposlal puk k modré čáře, kde měl znovu napřaženo obránce Kaski. Jeho tvrdou ránu Košečkin celou dobu viděl, poté mu pomohla také obrana.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Michail Pašnin – 2 min., podrážení).

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 31. A. Nestrašil (Beck, Zemčonok), 60. Pesonen, 60. Čibisov (Beck)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Minulin, Pašnin (A), Dronov, Martynov, Zemčonok, J. Jakovlev, Sjomin (A) – Košelev, S. Plotnikov, Karpov – Čibisov, Švyrjov, Pesonen – Jurov, A. Nestrašil, Beck – Rožkov, J. Platonov, Korobkin.
    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Jemelin (C), Šaripzjanov, Gotovec, Běreglazov, Kaski, Čisťakov, Solovjov – Činachov, Knight, Tolčinskij – Chochlačov, Zernov, Šumakov – Boucher, K. Semjonov, K. Kostin – Dědunov, Stas (A), A. Potapov (A) – Gricjuk.

    Rozhodčí: Belov, Frano – Zacharov, Ivanov

    Diváci: 1965
    bahis siteleri