Zenit – Lazio 1:1 (kon.) | Başakşehir – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Sevilla – FK Krasnodar 3:2 (kon.)
Chelsea – Rennes 3:0 (kon.) | Club Bruggy – Dortmund 0:3 (kon.) | Barcelona – Dynamo Kyjev 2:1 (kon.)
Ferencváros – Juventus 1:4 (kon.) | RB Lipsko – PSG 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
3:2 (1:2)
FK Krasnodar
Středa 04.11.2020, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:02:15)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:14.
    Sevilla předvedla skvělý obrat a bere tři body
     
    Je konec! Sevilla předvedla fantastický obrat. V tomto utkání totiž prohrávala o dvě branky, přesto dokázala zvítězit za tři body. Dokonce hrála celý poločas v deseti lidech! Trenér španělského týmu měl však šťastnou ruku při střídání. V šedesáté minutě totiž poslal na hřiště Júsufa Nasjrího, který nejprve srovnal a o tři minuty později dokonce otočil stav utkání. Krasnodar se poté ještě snažil směrem dopředu, ale další branky se nedočkal. Tři body tak ze zápasu bere Sevilla!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Krasnodar ještě zapnul na druhý rychlostní stupeň, ale takhle měl hrát celé utkání! Sevilla se urputně brání, ale hráčům už evidentně dochází síly.
     
    90+2
    Jevgenij Černov se hnal do dobré šance, ale jeden z domácích obránců skvěle zakročil. Následný rohový kop žádné nebezpečí před Vaclíka nepřinesl.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90
    Tak to byl hodně nepříjemný zákrok! Diego Carlos totiž byl u míče o chvilku dříve a Marcus Berg mu, i když neúmyslně, došlápl na lýtko! Carlos je ale v pořádku.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Marcus Berg (FK Krasnodar).
     
    88
    Držení míče: 63% – 37%
     
    87
    Diego Carlos následně ještě schytal nepříjemný zákrok, při kterém se mu trochu protočila noha. Nakonec ale není třeba ani ošetření a domácí bek pokračuje.
     
    86
    No, tým z Ruska ještě nejspíše bude kousat! Kristoffer Olsson si však balón zpracoval rukou, což pozornosti rozhodčího neuniklo, a tak je odpískáno.
     
    85
    Jenže nyní byli hosté blízko ke srovnání! Tomáš Vaclík totiž nevyboxoval balón do bezpečí. Jeden ze soupeřů už čekal na padající balón, ale ten na poslední chvíli odehrál jeden z domácích na roh!
     
    84
    Fotbalisté v černých dresech pochopili, že je dobré v utkání také občas zaútočit. Je otázkou, jestli na toto zjištění není pozdě, avšak to ještě uvidíme.
     
    83
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Karim Rekik.
     
    82
    Domácí získali rohový kop, avšak tentokrát ze standardní situace nezahrozili. Sevilla však ve vzduchu působí lépe než její dnešní soupeř.
     
    81
    Kaio zbytečně fauloval na polovině hřiště a může být hodně rád, že neviděl druhou žlutou kartu v utkání. Krasnodar však zatím pokračuje v jedenácti lidech.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut, uvidíme dlouhé nastavení jako v prvním poločase? Pak bychom měli ještě spoustu času.

    Denisa Józsová

    Branky: 42. Rakitić (Jordán), 69. Nasjrí, 72. Nasjrí (Rakitić) – 17. Sulejmanov, 21. M. Berg (pen.)

    Karty:   16. Koundé (SEV), 50. Óscar Rodríguez (SEV) – 51. Spertsjan (KRS), 59. Kaio (KRS), 90. M. Berg (KRS)   45+5. Navas (SEV)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:14.
    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Koundé (34. Óscar Rodríguez), Diego Carlos, Escudero (34. Acuňa) – Jordán (60. Nasjrí), Gudelj, Rakitić – Ocampos, L. de Jong (83. Rekik), Munir (60. Fernando).
    Náhradníci: Bunú, Pastor – Rekik, Óscar Rodríguez, Nasjrí, Acuňa, Ó. Torres, F. Vázquez, C. Fernández, Fernando, Zarzana.

    FK Krasnodar: Safonov – Ramírez (46. Sorokin), Martynovič (C), Kaio, J. Černov – K. Olsson, Gazinskij, Utkin (75. Wanderson) – Sulejmanov, M. Berg, Sabua (34. Spertsjan, 65. Claesson).
    Náhradníci: Gorodov – Sorokin, Wanderson, Claesson, Spertsjan, Kambolov, Litvinov, J. Markov.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp
    bahis siteleri