Zenit – Lazio 1:1 (kon.) | Başakşehir – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Sevilla – FK Krasnodar 3:2 (kon.)
Chelsea – Rennes 3:0 (kon.) | Club Bruggy – Dortmund 0:3 (kon.) | Barcelona – Dynamo Kyjev 2:1 (kon.)
Ferencváros – Juventus 1:4 (kon.) | RB Lipsko – PSG 2:1 (kon.)
konec
Ferencváros Budapešť
1:4 (0:1)
Juventus FC
Středa 04.11.2020, 21:00 • Puskás Aréna, Budapešť • Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (23:04:15)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:11.
     
    Hráči Ferencvárose vstřelili ve druhém poločase tři branky, přesto prohráli 1:4. Na chvíli ale žerty stranou. Maďarský tým se ve druhé půli vytratil, ať už fyzicky či po technické stránce. Gólman Dénes Dibusz daroval soupeři hned dva góly během osmi minut, jeden z nich byl nakonec jako vlastní připsán Lašovi Dvalimu. Kononáda se zastavila na zmíněném stavu, mohla být ale daleko výživnější. Jak Álvaro Morata, který střídal po své druhé trefě ze 60. minuty, tak Paulo Dybala, který měl prsty v obou dalších gólech svého týmu, mohli rozhodně ze své aktivity vytěžit víc. O čisté konto přišel v závěru Wojciech Szczęsny, když se podruhé v tomto ročníku Ligy mistrů trefil Franck Boli. Šlo ale jen o nepatrnou kaňku za přesvědčivým výkonem Bianconeri. Ti se dle očekávání posouvají na druhou pozici za zatím bezchybnou Barcelonu. Ferencvárosi je vlivem velmi negativního skóre (-7) poslední, bodově se však může rovnat se třetím Dynamem Kyjev.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Závěrečnou pumelici vyslal Adrien Rabiot. Protáhnul Dibusze, chvíli na to se však ozývá závěrečný hvizd utkání.
     
    90+1
    Šanci na svůj třetí zásah měl Dybala, ale Dénes Dibusz se po delší době ukázal také v lepším světle a útočníka Bianconeri vychytal.
    90. Franck BOLI - 1:4
     
    90
    Ferencváros právě vstřelil branku!
    Alespoň malý důvod k radosti na straně maďarského publika. FRANCK BOLI se ve vápně se štěstím dostal k míči a v 90. minutě tak obstaral první zákrok na straně Wojciecha Szczęsneho. Jenže hned vzápětí polský brankář kapituluje. Boli si totiž došel pro dorážku a další přízemním pokusem už zvládl rozvlnit síť. Místní fanoušci slaví, jakoby šlo o branku vítěznou. Bez asistence.
     
    88
    Poslední akci se chystal zakončit Rodrigo Bentancur, šlo o spolupráci střídajících hráčů. Centr Frabotty nicméně lehce přizvednul Gergő Lovrencsics a to bylo v tu chvíli rozhodující.
     
    87
    Za pět minut dvanáct ukradl Rabiotovi míč z nohy Marcel Heister. Nad Budapeští se smráká, každý útok v těchto chvílích zavání brankou.
     
    87
    Do vápna poslal navštívenku Gianluca Frabotta, velmi nekoncentrované obraně Ferencvárosi se ale v tomto případě povedlo odvrátit jeho centr.
     
    85
    Danilo už nikam nemusí spěchat. Užije si přítomnost míče a dá si na čas se svým autovým vhazováním.
    81. Laša DVALI - 0:4
     
    81
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Juventus mohl dočkat dalšího dvougólového střelce. Paulo Dybala však nakonec po nepochopitelné Dibuszově chybě nebude figurovat na listině úspěšných snajprů. Druhý zářez na pažbě mu totiž v uvozovkách překazil LAŠA DVALI, který svým zásahem zařídil vlastní gól. Je neuvěřitelné, že se podobná hrubice může na úrovní Ligy mistrů stát dvakrát během osmi minut. Dénes Dibusz musí být se sebevědomím hodně dole, nezvládl přihrávku do strany a ani následný zákrok proti Dybalovi. Práci pak dokonal právě Laša Dvali, který neodpravil míč do bezpečí.
     
    80
    Střídání v týmu Ferencvárosi TC: ze hřiště odchází Olexandr Zubkov, přichází Myrto Uzuni.
     
    79
    Dybala se tentokrát nepředvedl v nejlepším světle. Jeho přihrávku měl dostat Rodrigo Bentancur, zaměstnán však bude pouze podavač míčů za postranní čarou.
     
    77
    Zajímavá souhra mezi Somáliou a Marcelem Heisterem končí za postranní čarou. Pak se ovšem Heisterovi absolutně nedaří aut a je rád, že Ronaldo neobstaral další trest.
     
    76
    Na straně Juventusu se loučí Federico Chiesa i Juan Cuadrado. Zmíněné borce nahradí Federico Bernardeschi, respektive Gianluca Frabotta.
     
    73
    Proti Juventusu nakonec vyrukuje i slovenský obránce. Róbert Mak vystřídá Tokmaca Nguena. Na více než 15 minut se na hřiště podívá také Boli, jenž nahrazuje Isaela.

    Patrik Czepiec

    Branky: 90. Boli – 7. Morata (J. Cuadrado), 60. Morata (Ronaldo), 73. Dybala, 81. Dvali (Dybala) (vla.)

    Karty:   19. Botka (FTC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:11.
    Ferencváros Budapešť: Dibusz – Lovrencsics, Blažič, Dvali, Botka (68. Heister) – Somália, Charatin, Sigér – Zubkov (80. Uzuni), Isael (73. Boli), Nguen (73. Mak).
    Náhradníci: Szécsi, Őri – Uzuni, Mak, Heister, Baturina, A. Kovačević, Frimpong, Boli.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Chiellini, Bonucci, J. Cuadrado (76. Frabotta) – Rabiot, Arthur (46. Bentancur), Ramsey (53. McKennie) – Chiesa (76. Bernardeschi), Morata (67. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Kulusevski, Dybala, Riccio, McKennie, Frabotta, Bentancur, Bernardeschi, Portanova.

    Rozhodčí: Grinfeld – Hassan, Jarkoni
    bahis siteleri