Řecko – Kypr 2:1 (kon.) | Rumunsko – Bělorusko 5:3 (kon.) | Norsko – Izrael 0:0 (zruš.)
Bulharsko – Gibraltar 3:0 (kon.) | Turecko – Chorvatsko 3:3 (kon.) | Dánsko – Švédsko 2:0 (kon.)
Lucembursko – Rakousko 0:3 (kon.) | Nizozemsko – Španělsko 1:1 (kon.) | Belgie – Švýcarsko 2:1 (kon.)
Itálie – Estonsko 4:0 (kon.) | Německo – Česko 1:0 (kon.) | Portugalsko – Andorra 7:0 (kon.)
Slovinsko – Ázerbájdžán 0:0 (kon.) | Polsko – Ukrajina 2:0 (kon.) | Francie – Finsko 0:2 (kon.)
konec
Slovinsko
0:0 (0:0)
Ázerbájdžán
Středa 11.11.2020, 20:45 • Stadion Stožice (Lublaň) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec branku nenabídlo a oba celky tak z tohoto zápasu odešly smírně. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, ani tentokráte jsme se nedočkali žádné ofenzivní hitparády. Slovinsko sice drtivou většinu času drželo míč na útočné polovině, jenomže za celé utkání se nedostalo ani do jedné vyložené šanci, což o něčem svědčí. Ani Ázerbájdžán toho v tomto duelu zrovna moc nepředvedl, za celý zápas totiž vyprodukoval pouze jeden střelecký pokus. (22:36:55)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:7.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Slovinsko zahrávalo jednu z posledních standardních situací, jenomže nejvýše do vzduchu vystoupal Badalov. Jeho spoluhráči poté odehráli balón do bezpečí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Elvin Jamalov (Ázerbájdžán).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude nastavovat. Možná ale není ani důvod.
     
    88
    Krivocjuk zkoušel domácí obranu překvapit prudkým pasem, který ovšem dokázal sebrat pozorný Bajrić. Slovinsko se tak okamžitě žene směrem vpřed.
     
    87
    Belec ovšem nepředvedl zrovna jistý odkop od branky, míč totiž poslal pouze ven z hrací plochy. Salahli se připravuje k autu, se kterým rozhodně nepospíchá.
     
    86
    Hostující reprezentace se po zisku míče usadila kousek od středového kruhu. Poté to pasem levačkou zkoušel Salahli, který našel pouze nohu soupeře.
     
    85
    Poprvé se k míči dostal také střídající Bijol, který neměl volného spoluhráče. Nakonec se mu nabídl Vetrih, jenž nahrával přesně na kopačku Belece.
     
    83
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Jaka Bijol.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních deset minut, dost možná se ani žádné branky nedočkáme. Ještě nepředbíhejme, zbývá totiž dost času...
     
    80
    Sledovali jsme čtvrtý rohový kop Slovinska, který nebyl vůbec povedený. Poté vracel míč do pokutového území Kurtić, Verbić byl ovšem v souboji pozdě.
     
    79
    Slovinsko se znovu usadilo na polovině soupeře, kde rozjelo celkem slušnou kombinaci. Ázerbájdžán však dobře napadá, zatím na první šanci čekáme.
     
    78
    Daleko se s míčem nedostal ani Isgandarli, kterému uskočil míč daleko ven z hrací plochy. To znamená, že budeme sledovat autové vhazování v podání Jurčeviće.
     
    77
    Brankář Balajev si dával s rozehrávkou od své branky celkem dost načas. Nakonec svůj odkop poslal na Husejnova, před kterého se dostal protihráč.
     
    76
    Do volného prostoru si na opačné straně seběhl domácí Vetrih, který se ovšem dle pomezního nacházel v ofsajdu. Útočná akce je tak znovu u konce.
     
    75
    Mammadov si chvíli pohrával s hracím předmětem, který zkoušel poslat daleko na druhou stranu hrací plochy, kde měl hodně těžké sousto Isgandarli.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   51. Krivocjuk (AZE), 90. Jamalov (AZE)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:7.
    Slovinsko: Belec – Skubić, Bajrić, Mevlja, Jurčević – Čerin (46. Kouter), Lovrić (46. Verbić), Kurtić (83. Bijol) – Iličić (C) (66. Vetrih), Matavž (46. Šporar), Zajc (66. Bohar)
    Náhradníci: Rozman, Oblak – Balkovec, Bijol, Blažić, Bohar, Crnigoj, Kouter, Šporar, Tijanić, Verbić, Vetrih

    Ázerbájdžán: Balajev – Chalilzada (56. Isgandarli), Medveděv (C) (46. Badalov), Husejnov (46. Mammadov), Krivocjuk – Sejdijev, Mustafajev (46. Džamalov), Ibrahimli, Salahli – Emreli (56. Gurbanli), Mutallimov (71. Husejnov)
    Náhradníci: Bajramov – Badalov, Celik, Dinijev, Džamalov, Gurbanli, Husejnov, Isgandarli, Magomedalijev, Mammadov, Nadžafov, Sadichov

    Rozhodčí: Karakó – Kobor, Albert (všichni Maďarsko)
    bahis siteleri