Michalovce – Košice 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:6 (kon.) | Detva – Zvolen 3:1 (kon.)
Trenčín – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.) | Poprad – Miskolc 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Úterý 22.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Miškovec dal gól!
    Hráči DVTK zrejme rozhodujú o svojom víťazstve. Haščák stratil puk na modrej čiare. O puk ho obral Rokaly, ktorý šiel sám na Vošvrdu, nastrelil do betónu. Na dorážku si vyčkal BENCE SZIRÁNYI a zblízka nemal problém prekonať Vošvrdu.
    Asistencia: Szilárd Rokaly.
     
    53:51
    Poprad dal gól!
    Kamzíci znižujú vedenie súpera a znovu sa nadýchavajú. Zástavu na domácej strane dvíha MARCEL HAŠČÁK, ktorý na ľavom kruhu počkal na správnu chvíľu cúvajúc a napokon presnou typickou strelou švihom prekonal Adorjána.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    46:04
    Miškovec dal gól!
    Hostia využívajú aj túto presilovku a zrazu hneď vedú o dva góly. Egle sa poľahky pretlačil pred bránku, kde vznikla menšia skrumáž, z ktorej napokon profitoval SZILÁRD ROKALY a zblízka natlačil puk do siete.
    Asistencie: Robert Flick, Zachary Jordan.
     
    45:01
    Miškovec dal gól!
    Počas avizovaného trestu Hudeca sa hostia z Miškovca dostávajú do vedenia. Puk si na modrej čiare spracoval ALEC RAUHAUSER a presnou strelou švihom prekonal Vošvrdu.
     
    28:48
    Miškovec dal gól!
    DVTK vyrovnáva stav stretnutia. Medzi kruhmi sa dobre uvoľnil BÁLINT MAGOSI, ktorý dostal prihrávku od zadného mantinelu z hokejky Rokalyho a nekompromisne z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Szilárd Rokaly, Kevin Wehrs.
     
    14:49
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a ujímajú sa vedenia v zápase. Haščák si na ľavom kruhu počkal a potom krížnou prihrávkou uvoľnil PATRIKA SVITANU, ktorý zamieril a peknou strelou ponad rameno prekonal Adorjána.
    Asistencie: Marcel Haščák, Mike Dalhuisen

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Svitana (Haščák, Dalhuisen), 54. Haščák (Svitana) – 29. Magosi (Rokaly, Wehrs), 46. Rauhauser, 47. Rokaly (Flick, Jordan), 59. Szirányi (Rokaly)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Hudec, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Česánek – Haščák, Skokan, Vandas – Svitana, Zagrapan, Handlovský – Tavi, Preisinger, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Hajnik
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Kiss) – Wehrs, Szirányi, Vas, Vojtkó, Rauhauser, Láda – Jordan, Flick, Egle – Rokaly, Galanisz, Magosi – Csányi, Lövei, Révész – Ritó, Miskolczi, Mattyasovszki

    Rozhodčí: Žák, Hronský – J. Konc ml., D. Konc ml.
    bahis siteleri