Barcelona – Ath. Bilbao 2:3 (po pr.)
po prodl.
FC Barcelona
2:3 (1:1)
Athletic Bilbao
Neděle 17.01.2021, 21:00 • Venue Estadio Olímpico de Sevilla, Sevilla (ESP) • Španělský superpohár • Finále
Předzápasové kurzy
    93. WILLIAMS - 2:3
     
    93
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Fotbalová nádhera v podání IŇAKIHO WILLIAMSE! Útočník Athleticu dostal přihrávku na hranici vápna a svou parádní dělovku poslal na zadní tyč, odkud se míč odrazil do branky.
    90. VILLALIBRE - 2:2
     
    90
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr Bilbaa! Načechraný míč si našel střídající ASIER VILLALIBRE a z malého vápna zavěsil míč do horní části branky. Drama tak nekončí a míří do prodloužení.
    77. GRIEZMANN - 2:1
     
    77
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Kataláncům se přece jen podařilo otevřít defenzivu Bilbaa, za kterou si po pěkné narážečce s Dembélém naběhl Alba a jeho přízemní pas na malé vápno si našel ANTOINE GRIEZMANN, jenž druhou trefou v utkání vrací svému týmu vedení.
    42. De MARCOS - 1:1
     
    42
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď! Baskický celek se po rozehrávce dostal do útoku, na jehož konci Williams skvělým nadýchaným pasem našel OSCARA DE MARCOSE, jenž placírkou uklidil míč do branky.
    40. GRIEZMANN - 1:0
     
    40
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci jdou do vedení! Nedůrazná defenziva Bilbaa nezachytila centr do vápna, který Alba vrátil na Messiho, za nímž se do míče opřel ANTOINE GRIEZMANN, jenž z penaltového puntíku uklidil míč do sítě.

    Daniel Ryl

    Branky: 40. Griezmann, 77. Griezmann – 42. Marcos, 90. Villalibre, 93. Williams

    Karty:   11. Lenglet (BAR), 114. Alba (BAR) – 67. D. García (ATB), 109. Villalibre (ATB), 110. Morcillo (ATB)   120. Messi (BAR)


    FC Barcelona: ter Stegen – Dest (46. Mingueza), Araújo, Lenglet (106. Trincao), Alba – de Jong, Busquets (97. Puig), Pedri (88. Pjanič) – Dembélé (88. Braithwait), Messi (C), Griezmann
    Náhradníci: Peňa – Braithwaite, Umtiti, Firpo, Neto, Trincao, Mingueza, Puig, Pjanič

    Athletic Bilbao: Simón – Capa (81. Berenguer), Yeray, Íňigo Martínez (95. Núňez), Balenziaga (83. Lekue) – De Marcos, D. García, Vencedor (81. Vesga), Muniain – R. García (83. Villalibre), Williams (106. Morcillo)
    Náhradníci: Ezkieta – Berenguer, Ibai, Lekue, Vesga, Núňez, Morcillo, Villalibre

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri