Chabarovsk – Ufa 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 6:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
6:4 (3:1, 1:3, 2:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 26.01.2021, 13:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Jegor MILOVZOROV - 6:4
     
    59:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir potvrzuje výhru při soupeřově power-play! Zleva střílející Oleg Li ještě bránu netrefil, ale JEGOR MILOVZOROV od opačného mantinelu už ano. Asistence: Oleg Li.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:59
    Dmitrij Ovčinnikov (Novosibirsk) se objevil u pravé tyče nikým nehlídaný. Střela z první do poloprázdné branky mu ale vůbec nesedla a Fjodor Korotajev ji stihl stopnout betonem.
    44:40 Oleg LI - 5:4
     
    44:40
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ztracené vedení si Novosibirsk bere zpět! Milovzorov rozjel na levém křídle OLEGA LI a ten svižným zápěstím potupil brankáře jesličkami. Ještě doplním, že se jedná o přesilovkový gól. Asistence: Jegor Milovzorov a Jefim Gurkin.
     
    44:01
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Timur Šarifjanov – 2 min., hákování).
     
    42:17
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 5 min., bitka).
     
    42:17
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 5 min., bitka).
     
    42:17
    Diváky dostala do varu bitka mezi Jevgenijem Česalinem a Pavlem Porjadinem! Mírně navrch v ní měl k radosti fanoušků domácí bijec.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Anton Krasotkin, přichází Harri Säteri.
    38:24 Jefim GURKIN - 4:4
     
    38:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibiru pomohl k vyrovnání šťastný gól! JEFIM GURKIN nahazoval u mantinelu z pozice pravého obránce, některý ze soupeřů kotouč přizvedl a ten po dlouhém obloučku zapadl přímo pod břevno za překvapeného Fjodora Korotajeva. Asistence: Mikael Ruohomaa a Nikita Korotkov.
    34:42 Jonas ENLUND - 3:4
     
    34:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Totální kolaps novosibirské obrany! Hudáčkovu střelu vyrazil náhradník Krasotkin do výšky, JONAS ENLUND si puk pohotově stáhl na led a trefou do úplně prázdné branky dokonal famózní obrat! Asistence: Libor Hudáček a Marat Chajrullin.
     
    33:41
    Střídání v týmu HC Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Harri Säteri, přichází Anton Krasotkin.
    33:41 Roman ABROSIMOV - 3:3
     
    33:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Těžce nabitý dvougólový náskok Novosibiřané ztratili během necelých dvou minut! Linus Johansson se šikovně propletl do mezikruží, odkud zpětným bekhendem nabil ROMANU ABROSIMOVOVI. A ten přesně mířenou střelou k levé tyči vyrovnal na 3:3. Asistence: Linus Johansson a Pavel Porjadin.
    31:50 Libor HUDÁČEK - 3:2
     
    31:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    LIBOR HUDÁČEK dostává svůj celek na dostřel! Slovenský útočník obral na vlastní modré čáře o puk Andreje Jermakova, načež uháněl sám na Säteriho. Toho vybruslil forhendovou stranou a pak už jen pohodlně zasunul touš mezi beton a tyčku – 3:2. Bez asistence.
     
    22:59
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Rafael Bikmullin – 2 min., podrážení).
    19:48 Alexej VOLGIN - 3:1
     
    19:48
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jedinečnou příležitost snížit Neftěchimik využil! V přesilové hře vypálil zápěstím od modré čáry ALEXEJ VOLGIN a kupodivu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Harriho Säteriho těžko z něčeho vinit, protože přes mohutnou clonu nicmoc neviděl. Asistence: Vladimir Galuzin.
     
    18:00
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jyrki Jokipakka – 2 min., podrážení).
     
    15:44
    Střídání v týmu Neftěchimik Nižněkamsk: ze hřiště odchází Jevgenij Ivannikov, přichází Fjodor Korotajev.
    15:44 Viktor KOMAROV - 3:0
     
    15:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    VIKTOR KOMAROV a Nikita Šaškov si teď role prohodili. Prvně jmenovanému hráči došel kotouč zpoza brány mezi kruhy a po třetím inkasovaném gólu se Jevgenij Ivannikov pakuje z branky. Asistence: Nikita Šaškov a Alexandr Šarov.
    11:48 Alexandr ŠAROV - 2:0
     
    11:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Viktor Komarov z brejku nahodil puk před branku, kde ho v souboji s Bulatem Šafigullinem sklepl mimo dosah brankáře ALEXANDR ŠAROV. Favorit vede 2:0! Asistence: Viktor Komarov.
    01:31 Jefim GURKIN - 1:0
     
    01:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se v Novosibirsku ještě nestačili ani pořádně rozkoukat a už prohrávají! Svižnou střelou z pozice pravého beka otevřel skóre JEFIM GURKIN. Asistence: Jegor Milovzorov a Andrej Jermakov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 2. Gurkin (Milovzorov, Jermakov), 12. Šarov (V. Komarov), 16. V. Komarov (Šaškov, Šarov), 39. Gurkin (Ruohomaa, N. Korotkov), 45. O. Li (Milovzorov, Gurkin), 60. Milovzorov – 20. Volgin (Galuzin), 32. L. Hudáček, 34. Abrosimov (Linus Johansson, Porjadin), 35. Enlund (L. Hudáček, Chajrullin)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (34.–41. Krasotkin) – Děmidov, Jokipakka, Gurkin, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa (C), Ovčinnikov – Milovzorov (A), Romancev, O. Li – Česalin (A), Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Šarov, V. Komarov, Šaškov – N. Korotkov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (16. Korotajev) – Rantakari, Bryncev, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov, Semjonov – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund (A) – Popugajev, Linus Johansson, Porjadin – Šafigullin, Šarifjanov, Bucajev – Čiviljov, Bikmullin, Galuzin (C) – Chafizov.

    Rozhodčí: Bukin, Hribik – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 1 790
    bahis siteleri