Slavia – Jihlava 3:4 (po pr.) | Kladno – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Šumperk 4:3 (kon.)
Kolín – Sokolov 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:4 (2:2, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 01.02.2021, 17:00Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:29 Tomáš HARKABUS - 3:4
     
    62:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bonusový bod za výhru po prodloužení si připisují hosté! TOMÁŠ HARKABUS si vyměnil puk s Fronkem a následně neomylně mířil do odkryté klece za bezmocným Málkem! Asistence: Jiří Fronk.
    43:32 Jakub ILLÉŠ - 3:3
     
    43:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vampola od mantinelu nahrával na modrou čáru Novákovi, jenže jeho přihrávka nebyla dostatečně prudká, a tak se do samostatného úniku dostal JAKUB ILLÉŠ, který v oslabení prostřelil Málka mezi betony! Bez asistence.
    35:56 Daniel KRUŽÍK - 3:2
     
    35:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se radují z vedení! Po střele od modré čáry došlo k velkému závaru na brankovišti, kdy se snad dvacet sekund přetahovali o volný kotouč! Nakonec si ho vzal DANIEL KRUŽÍK a rychlou střelou překonal Brože! Asistence: Michal Poletín a Petr Kafka.
    19:53 Tomáš JIRÁNEK - 2:2
     
    19:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava srovnává skóre sedm sekund před koncem první třetiny! Eliášova přihrávka prošla až k TOMÁŠI JIRÁNKOVI, který se rázem ocitl nikým nehlídaný před Málkem, kterého prostřelil prudkou ranou mezi betony! Asistence: Filip Eliáš a Jakub Illéš.
    14:09 Petr VAMPOLA - 2:1
     
    14:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané během několika minut otáčejí skóre a jsou rázem ve vedení! Kotouč se dostal ke Šmerhovi, který okamžitě našel volného PETRA VAMPOLU! Ten se s přispěním teče dokázal trefit i přes to, že Brož, který se trochu zapomněl při rozehrávkou za brankou se do brankoviště stihl včas vrátit! Asistence: Tomáš Šmerha a Filip Vlček.
    07:18 Tomáš ŠMERHA - 1:1
     
    07:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté velmi rychle srovnávají krok! Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, kde si na střelu z voleje počkal TOMÁŠ ŠMERHA! Parádní rána se těsně před Brožem ještě odrazila od jednoho z jihlavských hráčů mimo dosah hostujícího brankáře! Asistence: Petr Vampola a Radek Jeřábek.
    04:29 Matěj PEKR - 0:1
     
    04:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se velmi rychle ujímají vedení! Po odrazu kotouče se Jihlava dostala do přečíslení, které dokázala perfektně využít! Harkabus si nejdříve položil obránce a následně kotouč předložil zcela volnému MATĚJI PEKROVI, který tvrdou ranou z první nedal Málkovi šanci! Asistence: Tomáš Harkabus a Filip Dundáček.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 8. Šmerha (Vampola, Jeřábek), 15. Vampola (Šmerha, Vlček), 36. Kružík (Poletín, Kafka) – 5. Pekr (T. Harkabus, Dundáček), 20. Jiránek (Eliáš, Illéš), 44. Illéš, 63. T. Harkabus (Fronk)


    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Barák, Sedlák, Veber, Buchta, D. Krejčí, J. Novák (C), Jeřábek – Vlček, Vampola (A), Šmerha – M. Ondráček, Poletín, Kružík – Kafka, Pšenička, Všetečka – Tomica, Šteiner, J. Doležal (A).
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – Dundáček, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, A. Dvořák – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – Jiránek, Fronk, Illéš – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – Vítězslav Brož, Lichanec, Juda.

    Rozhodčí: Wagner, Zavřel – Horažďovský, Maštalíř
    bahis siteleri