Chabarovsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 4:3 (po pr.)
Omsk – Minsk 3:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 02.02.2021, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Když už prohrát, tak ať to alespoň soupeře bolí. Nepsanou hokejovou poučku nyní uvedl v praxi Brennan Menell. Nejlepší bek Dinama za vlastní klecí poslal krosnou na hrazení Kirilla Semjonova. A jelikož pronesl něco směrem k rozhodčím, dostává navrch trest ve hře a míří rovnou do šaten.
     
    57:53
    Pro Dinamo je zřejmě definitivně hotovo. Pavel Dědunov se prohnal přes útočnou modrou na pravé straně jako uragán a Stěpanu Falkovskému nezbývalo nic jiného, než ho zastavit sumo zákrokem. Dvě minuty, držení.
     
    54:54
    Minsk jde do přesilové hry po tom, co Kirill Gotovec za brankou zahákoval Princeho.
     
    51:07
    Přesilovka Dinama sekundu před vypršením končí po sekání Alexandra Kogaleva, jenž možná už trošku frustrován fauloval soupeře.
     
    49:08
    Pavel Dědunov se prezentoval vskutku zbytečným útočným faulem za brankou a oslabuje svůj tým. Půjde o jednu z posledních šancí pro Dinamo.
     
    42:59
    Trable Dinama pokračují, jelikož Zack Mitchell za brankou sekl soupeře při útočném výpadu a jsou z toho dvě minuty.
     
    39:09
    Kapitán hostí Rob Klinkhammer se, stejně jako kouč hostí Craig Woodcroft, poměrně diví, že sudí posílají jeho tým do oslabení za příliš mnoho hráčů na ledě. Z opakovaného záznamu je vidět, že celá situace byla na hraně a sudí mohli (i nemuseli) trestat. Nakonec si vybrali první možnost.
     
    35:56
    Šance pro hosty, dvě minuty za hru vysokou holí inkasuje Denis Zernov.
     
    24:45
    Odraženého puku se ujal Shane Prince a Klim Kostin mu málem přesekl hokejku. Přesilovka Avangardu tak končí ještě dříve, než začala.
     
    24:15
    Roman Gorbunov se při protiútoku Avangardu provinil nedovoleným bráněním protihráče, čímž nyní na dva minuty spoluhráčům rozhodně nepomohl.
     
    09:25
    Kirill Voronin trošku zbytečně podrazil u mantinelu protihráče a je zde tak třetí přesilová hra Avangardu.
     
    05:28
    Adamu Almqvistovi utekl na modré puk, Andrej Stas se jej chopil a mířil si to směrem k brance. Švédský bek stihl svojí chybu proti rodákovi z Minsku a bývalému hráči Dinama napravit jen za cenu hákování a jde také ven.
     
    02:35
    Ilja Kovalčuk inkasuje v jednom okamžiku hned čtrnáct trestných minut. Dvě minuty za hrubost a navrch dvě minuty nesportovní chování směrem k rozhodčím.
     
    01:23
    Hned po minutě a půl přichází nepříjemnost pro Dinamo. Hosté špatně střídali a dostávají dvouminutový trest.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 36. Boucher (Knight, K. Kostin), 41. Knight (K. Kostin, Tolčinskij), 52. Knight (Tolčinskij, K. Kostin) – 56. Klinkhammer (Prince, Menell)


    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Běreglazov, Šaripzjanov, Pokka, Gotovec, Čisťakov – Knight, K. Kostin, Boucher – Zernov, Kovalčuk (A), Kablukov – Tolčinskij, Chochlačov, K. Semjonov – Stas (A), Dědunov, A. Potapov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Almqvist, Znacharenko (A), Falkovskij, Šinkevič, Denisov – Klinkhammer (C), Z. Mitchell, Prince (A) – Drozdov, Gorbunov, Mosaljov – Děmkov, Paré, Usov – Protas, K. Voronin, Kogalev – Alistrov.

    Rozhodčí: Jevgenij Romasko, Sergej Morozov – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin
    bahis siteleri