Vrchlabí – Kladno 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Sokolov 6:4 (kon.) | Havířov – Slavia 5:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 4:3 (1:0 po s.n.) | Kadaň – Ústí n/L 1:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 4:1 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kolín – Litoměřice 2:4 (kon.) | Šumperk – Prostějov 3:6 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 03.02.2021, 18:00 • Škoda aréna • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Petr MRÁZEK - 3:6
     
    59:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vypadá to že poslední slovo zápasu budou mít hosté. David Bartoš poslal zpoza branky kotouč mezi kruhy na PETRA MRÁZKA a jelikož Martin Altrichter zrovna ležel na ledě, tak Mrázek poslal kotouč do horní části branky. Asistence. David Bartoš, Michal Gago.
    52:41 Jaroslav MOUČKA - 3:5
     
    52:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk snižuje stav utkání na 3:5. Nyní už domácím přečíslení vyšlo. Jozef Balaž před brankou přesně přihrával kotouč na JAROSLAVA MOUČKU, který střelou z první prostřelil Bláhu. Asistence: Jozef Baláž.
    42:50 Jakub HORKÝ - 2:5
     
    42:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí ale vzápětí rychle reagují také vstřelením branky. Ondřej Ševčík poslal do samostatného úniku JAKUBA HORKÉHO, který Bláhu přelstil forhendovým blafákem. Asistence: Ondřej Ševčík, Ján Blaško
    42:06 Matěj NOVÁK - 1:5
     
    42:06
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Chvíli poté co se Hrníčko vrátil z trestné lavice zvyšují hosté stav utkání na 1:5. MATĚJ NOVÁK ujížděl sám na branku, nic nevymýšlel a přesnou střelou pod vyrážečku Altrichtera rozvlňuje síť za jeho zády. Asistence: Tomáš Jandus.
    33:24 Petr MRÁZEK - 1:4
     
    33:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov dnes udeřuje v přesilových hrách. Nyní využívá v pořadí již třetí. David Bartoš poslal kotouč napříč pásmem na PETRA MRÁZKA, který střelou tahem překonává marně se přesouvajícího Altrichtera. Asistence: David Bartoš, Tomáš Kaut.
    29:20 David BARTOŠ - 1:3
     
    29:20
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovou hru v zápase a ujímají se tak znovu dvoubrankového vedení.
    Petr Mrázek poslal kotouč k levému kruhu na DAVIDA BARTOŠE, který střelou na vzdálenější tyč překonal Martina Altrichtera v brance. Asistence: Petr Mrázek, Michal Gago.
    15:42 Jaroslav MOUČKA - 1:2
     
    15:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk nakonec ale svou první přesilovou hru využívá a snižuje tak na rozdíl jedné branky. Už to vypadalo že se hostům znovu podaří vyhodit kotouč, ten ale nakonec zůstal v útočném pásmu a koloval po ose Bernovský – Jaroš – JAROSLAV MOUČKA, přičemž posledně jmenovaný střílel přesně k pravé tyči Bláhovy branky. Asistence: Tadeáš Jaroš, Jan Bernovský.
    11:55 Dominik HRNÍČKO - 0:2
     
    11:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sotva se Šumperk oklepal z první inkasované branky, tak musí vstřebávat tu druhou. DOMINIK HRNÍČKO, vyzrál na domácího obránce a následnou střelou prostřelil Altrichtera v brance. Asistence: Lukáš Žálčík, Petr Krejčí.
    10:56 Tomáš KAUT - 0:1
     
    10:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi využívají přesilovou hru a ujímají se tak vedení. Petr Mrázek přesnou přihrávkou našel u levé tyče volného TOMÁŠE KAUTA, kterému pouze stačilo nastavit svou hůl, aby dokázal puk dostat za Altrichterova záda. Asistence: Petr Mrázek, David Bartoš.
    Marken.cz

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 16. Moučka (Jaroš, Bernovský), 43. Horký (Ševčík, Blaško), 53. Moučka (Baláž) – 11. T. Kaut (Mrázek, Bartoš), 12. Hrníčko (Žálčík, P. Krejčí), 30. Bartoš (Mrázek, Gago), 34. Mrázek (Bartoš, T. Kaut), 43. M. Novák (T. Jandus), 60. Mrázek (Bartoš, Gago)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Altrichter (Peksa) – Kabelka, Machů, Záruba, Ševčík, Kuboš, Dosek, Volráb – Moučka, Baláž, Bernovský – Jaroš, Milfait, Krejčiřík – Altrichter, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Blaško, J. Kučera, Horký.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Hefka, Hrdinka, Drtil, P. Krejčí, Piegl, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, Chlán, Hrníčko – M. Novák, T. Kaut, Vachutka – Podlaha, Motloch, T. Jandus – Ouřada.

    Rozhodčí: Jechoutek, Jaroš – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri