Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 03.02.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:31:28)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2200 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 24:17
     
    Střely na branku: 42 – 39
     
    Je konec! Torpedo Nižnij Novgorod potvrdilo roli favorita a poráží Viťaz 6:3. V úvodu třetí části sice za hosty dokázal snížit Bardakov, ale na opačné straně udeřil při vlastním oslabení Urakov. Definitivní pojistku pak Torpedu zajistil chytrou tečí Miele.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Arťom Borodkin střílel od modré čáry příklepem, ale jeho ránu domácí brankář skvěle viděl a připsal si jistý zákrok vyrážečkou.
     
    59:03
    Justin Kloos vypálil v útočném pásmu příklepem, ale obránce v bílém dresu srazil kotouč mimo ledovou plochu.
     
    58:29
    Jakub Jeřábek dostal přihrávku na levou stranu, poslal puk na branku soupeře, nicméně Pjotr Kočetkov si dal pozor a připsal si dobrý zákrok.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Arťom Michejev dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, jenže zakončením od mantinelu poslal puk vedle branky.
     
    57:10
    Semjon Der-Argučincev si najel na přihrávku z rohu útočného pásma a jeho pokus příklepem skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    56:35
    Linus Hultström se dostal do útočného pásma, kde střílel forhendem, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Domácí však brání skvěle.
     
    56:10
    Svjatoslav Grebenščikov střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus zablokoval dobrým pádem pod nohy Alexej Drobin.
    55:22 Andy MIELE - 6:3
     
    55:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo navíc přidává šestou branku a prakticky potvrzuje své vítězství v dnešním souboji! Příklepem se do kotouče opřel Arťom Aljajev a ANDY MIELE jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Arťom Aljajev.
     
    55:10
    Hosté se prakticky nemohou prodrat do útočného pásma. Obrana domácího Torpeda skvěle napadá rozehrávku soupeře už od červené čáry.
     
    54:39
    Domácí v plném počtu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Terry (Žafjarov, Čechovič), 32. Der-Argučincev (Pajgin), 35. Čechovič (Orlov, Žafjarov), 37. Urakov (Belevič), 54. Urakov, 56. Miele (Aljajev) – 1. Malychin (Jeřábek, Bardakov), 17. Danforth (Daugavinš, Děrgačov), 41. Bardakov (Malychin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kočetkov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Aljajev, Marin, Fedotov – Drobin, Žafjarov (A), Miele – Čechovič, Terry, Der-Argučincev – Šenfeld (C), Gončaruk, Kloos – Varnakov, Belevič, A. Michejev – Urakov (A).
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pautov, Jeřábek, Hultström, Pylenkov, Borodkin, Golovkov (C), Voronkov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Moisejev, Děrgačov, Grebenščikov – Bardakov, Malychin (A), Smolin – Ivaňuženkov, V. Popov, Gončarov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2200
    bahis siteleri