Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kunlun – Jokerit 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:1 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 05.02.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:50 Marat CHAJRULLIN - 4:3
     
    45:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí zpět do zápasu, jelikož snižují na 3:4! Nejprve vypálil od modré Alexej Volgin, ale jeho pokus byl vyražen před brankoviště, kde byl nejrychlejší MARAT CHAJRULLIN, který dokázal procedit puk za záda Grosse. Asistence: Alexej Volgin a Jonas Enlund.
    33:52 Brooks MACEK - 4:2
     
    33:52
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo využívá přesilovou hru a jde tak zpět do dvoubrankového vedení! BROOKS MACEK měl na pravé straně dostatek místa a posléze zakončil razantní střelou přesně k levé tyči. Asistence: Peter Holland a Charles Genoway.
    32:30 Dmitrij ŽUKENOV - 3:2
     
    32:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak nyní se nám s góly roztrhl pytel a Avtomobilist si bere vedení zpět na svou stranu – 3:2! Charles Genoway z levé strany našel před bránou DMITRIJE ŽUKENOVA, který nakonec ve velmi krkolomné pozici dokázal vsítit platný gól, který opět potvrdili rozhodčí u videa. Asistence: Charles Genoway a Dan Sexton.
    30:39 Linus JOHANSSON - 2:2
     
    30:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Po zhlédnutí videa rozhodčím je potvrzeno srovnání na 2:2! LINUS JOHANSSON dokázal naprosto fantasticky tečovat střelu Alexeje Puzanova od modré a Vladislav Gross nedokázal zareagovat. Neftěchimik tak během dvou minut dává druhý gól. Asistence: Alexej Puzanov.
    29:59 Ildar ŠIKSATDAROV - 2:1
     
    29:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté z ničeho nic snižují na 1:2! Nikita Trjamkin se totiž dopustil obrovské chyby, když přišel o kotouč ve vlastním pásmu, který mu ukradl ILDAR ŠIKSATDAROV a ten následně zkušeně zakončil bekhendem k pravé tyči pod beton Grosse.
    26:01 Dmitrij ŽUKENOV - 2:0
     
    26:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo odskakuje do dvoubrankového vedení! Dan Sexton z levé strany posunul kotouč před bránu soupeře, kde se nakonec dostal do zakončení DMITRIJ ŽUKENOV a Fjodor Korotajev neměl šanci zasáhnout a navíc se zranil. Asistence: Dan Sexton a Stanislav Bočarov.
    09:56 Georgij BĚLOUSOV - 1:0
     
    09:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo otevírá brankový účet tohoto utkání! Korbinian Holzer zpoza brány posunul kotouč do pravého kruhu, kde se k němu dostal GEORGIJ BĚLOUSOV, který z první prostřelil gólmana Korotajeva. Asistence: Korbinian Holzer a Zachar Arzamascev.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 10. Bělousov (Holzer, Arzamascev), 27. Žukenov (Sexton, Bočarov), 33. Žukenov (Ch. Genoway, Sexton), 34. Macek (Holland, Ch. Genoway) – 30. Šiksatdarov, 31. Linus Johansson (Puzanov), 46. Chajrullin (Volgin, Enlund)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (Galkin) – Mamkin, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Holzer, Arzamascev, D. Zajcev – Makejev, Dacjuk (C), Bělousov – Macek, Holland (A), Golyšev – Sexton, Žukenov, Bočarov – Obidin, Protapovič, Chripunov – Zacharov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (27. Ivannikov) – Bryncev, A. Osipov, Volgin (A), Semjonov, Abrosimov, K. Vorobjov, Puzanov – Chajrullin, Linus Johansson, Enlund (A) – McMillan, L. Hudáček, Porjadin – Šiksatdarov, Čiviljov, Popugajev – Bikmullin, Galuzin (C), Šafigullin – Bucajev.

    Rozhodčí: Kuljov, Ovčinikov – Lazarev, Ponamarenko
    bahis siteleri