Zvolen – Poprad 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:6 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:5 (kon.)
Košice – Miskolc 5:4 (po pr.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Košice
5:4 (1:0, 2:3, 1:1 - 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 05.02.2021, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa zaujímavé stretnutie medzi Košicami a Miškovcom. Domáci celok v ňom dvakrát viedol o dva góly, ale o svojom víťazstve napokon rozhodol až v predĺžení. Výhru 5:4 pp zabezpečil oceliarom tromi gólmi v zápase Klhůfek. (20:17:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:06
    Košice dali gól!
    A je to tak. PAVEL KLHŮFEK vyhral buly, okamžite vyštartoval dopredu a po tretíkrát v zápase rozvlnil Adorjánovu sieť. Hetrikom tak rozhodol o košickom víťazstve. Asistencie: Oliver Jokeľ, Žiga Pavlin.
     
    60:02
    Ja len pripomeniem, že päťminútové predĺženie prinesie atraktívny formát troch proti trom. Budeme preto zvedavý, či niektorý z celkov viac priestoru na ľadovej ploche využije.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Skončila sa riadna hracia doba, o víťazovi nerozhodla. Po minútovej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:25
    Chovan miešal puk na čepeli, ale dostal sa len k mantinelu. Odtiaľ nedokázal prihrať na žiadneho z lepšie postavených spoluhráčov.
     
    58:51
    Píska sa postavenie mimo hry v podaní Košičanov.
     
    58:10
    Sú tu posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    57:31
    Zvrátiť to mohol Klhůfek, pre ktorého by to znamenalo hetrik. Proti ale bola konštrukcia Adorjánovej bránky.
     
    57:24
    Hostia poslali puk viackrát vysokým oblúčikom zo svojej obrannej tretiny až do tej útočnej. Zdá sa, že Miškovec už urobí všetko pre to, aby šiel zápas do predĺženia.
     
    56:18
    Slovák to skúšal strelou, ale trafil len Csányiho. Ten to schytal do hornej časti tela a odkorčuľoval na hráčsku lavicu. Našťastie sa zdá, že to nebude až také vážne.
     
    55:10
    Je tu posledných päť minút riadnej hracej doby. Ak sa počas nich podarí niektorému tímu skórovať, pravdepodobne sa bude tešiť z plného bodového zisku.
     
    54:24
    Píska sa zakázané uvoľnenie maďarských ľadových medveďov.
     
    53:30
    Csányi zaviezol puk za Adorjána, odkiaľ sa Miškovcu podarilo preniknúť až pred Riečického. Vo veľkej šanci bol Vas, ale Riečický si na svoje konto pripísal fantastický zákrok.
     
    52:27
    Szirányi potreboval hru upokojiť, preto počkal za Adorjánom.
     
    51:52
    Chovanovi pokus o krížnu prihrávku stredom poľa príliš nevyšiel. Košičania sa po ňom museli stiahnuť do stredného pásma.
     
    50:14
    Pavlin si vypýtal puk medzi kruhy, odkiaľ nekompromisne zakončil. Ale len priamo do Adorjána. Nasleduje komerčná prestávka.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 17. Klhůfek (Poirier, Belluš), 21. Lapšanský (Belluš, Růžička), 26. Milý (Jokeľ, Růžička), 50. Klhůfek (Réway, Chovan), 61. Klhůfek (Jokeľ, Pavlin) – 25. Wehrs (Walker, Vas), 28. Csányi (Szirányi, Magosi), 31. Rokaly (Kiss, Rundqvist), 50. Osterberg (Rundqvist)


    HC Košice: Riečický (Vay) — Pavlin, Deyl, Michalčin, Růžička, Slovák, Cibák, Novota — Réway, Chovan, Lapšanský — Belluš, Poirier, Klhůfek — Milý, Eliaš, Jokeľ — Jenyš, Havrila, Frič — Krasničan
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) — Wehrs, Bukor, Szirányi, D. Kiss, Láda, Vojtkó, Göz, Révész — Walker, Vas, Anderson — Rokaly, Rundqvist, Osterberg — Csányi, Galanisz, Magosi — Löwei, Miskolczi, Ritó

    Rozhodčí: Müllner, Šefčík — Hercog, Stanzel (všetci SVK)
    bahis siteleri