Aston Villa – Arsenal 1:0 (kon.) | Burnley – Brighton 1:1 (kon.) | Newcastle – Southampton 3:2 (kon.)
Fulham – West Ham 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Everton 3:3 (kon.)
konec
Aston Villa FC
1:0 (1:0)
Arsenal FC
Sobota 06.02.2021, 13:30 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přeci jenom přineslo jedinou branku, o kterou se hned ve druhé minutě postaral domácí Watkins. Druhý poločas ovšem nabídl mnohem ofenzivnější podívanou, dočkali jsme se totiž celé řady vyložených šancí, avšak další branka už nepadla. Arsenal se v závěru zápasu snažil útočit v plné palbě, z čehož paradoxně pramenily vyložené šance soupeře, se kterými si brankář Ryan dokázal poradit. Villans si přesto udrželi jednobrankové vedení až do konce a z tohoto těžkého zápasu tak berou tři body. (15:26:32)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:11.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Tak ještě jedna žlutá karta, tentokráte pro domácího Jacka Grealishe.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Granit Xhaka (Arsenal FC).
     
    90+4
    Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, Arsenal v závěru zápasu pořádně tlačí, avšak k žádným vyloženým šancím to ale nevede.
     
    90+2
    Tentokráte to na sebe zkoušel vzít Saka, který ovšem neuspěl se snahou o průnik mezi dvojici protihráčů. Domácím se znovu povedlo odklidit míč do bezpečí.
     
    90+1
    Na útočnou polovinu se dostával Pépé, který spolupracoval s Bellerínem. Nakonec jsme sledovali další centr, se kterým si domácí obrana dokázala poradit.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce tak nezbývá zrovna moc času. I tak ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    A znovu musel do akce brankář Ryan, proti kterému to znovu střelecky zkoušel Watkins. Ten to tentokráte zkoušel po zemi, s čímž si Ryan ale dokázal poradit.
     
    85
    Nahrávka pod sebe směřovala přesně do míst, kam si seběhl Odegaard. Ten se okamžitě pokoušel o zakončení levou nohu, to ale směřovalo vysoko nad břevno.
    84. Watkins podruhé neprostřelil brankáře.
     
    84
    Grealish nahrál do tandemu na Watkinse, který se pokoušel o zakončení levou nohou. To projelo kousek vedle branky, Ryan tak nemusel zasahovat.
     
    83
    Nedovoleným způsobem si v předchozím souboji počínal právě Willian, který zatáhl za dres domácího McGinna. Na řadu přijde rozehrávka další standardky.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, zatím platí, že jsme se dočkali jediné branky. Arsenal si ovšem vybojoval svůj další rohový kop.
     
    80
    Na opačné straně se k zakončení pro změnu dostal střídající Willian, který zaměstnal brankáře Martíneze. Ten nakonec musel zasahovat a na řadu přijde roh.
     
    79
    Grealish si uvnitř pokutového území přehodil míč na levou nohu, načež se pokoušel o zakončení k zadní tyči, kde ho ovšem vychytal brankář Ryan.
     
    78
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Jacob Ramsey.

    David Suchý

    Branky: 2. Watkins (B. Traoré)

    Karty:   31. Konsa (ASV), 35. Nakamba (ASV), 90+6. Grealish (ASV) – 52. Partey (ARS), 90+4. Xhaka (ARS)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:11.
    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett – Nakamba, J. McGinn – B. Traoré (66. Trézéguet), Barkley (78. Ramsey), Grealish (C) – Watkins.
    Náhradníci: Heaton – Davis, El Ghazi, A. Almuhammadí, Engels, M. Sanson, Ramsey, Douglas Luiz, Trézéguet.

    Arsenal FC: Ryan – Bellerín (C), Holding, Gabriel, Soares (65. Odegaard) – Partey (74. Willian), Xhaka – Saka, Smith-Rowe, Pépé – A. Lacazette (59. Aubameyang).
    Náhradníci: Rúnarsson – Aubameyang, Willian, Marí, Martinelli, D. Ceballos, Alnaní, Odegaard, Chambers.

    Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Hatzidakis
    bahis siteleri