Aston Villa – Arsenal 1:0 (kon.) | Burnley – Brighton 1:1 (kon.) | Newcastle – Southampton 3:2 (kon.)
Fulham – West Ham 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Everton 3:3 (kon.)
konec
Burnley FC
1:1 (0:1)
Brighton & Hove Albion
Sobota 06.02.2021, 16:00 • Turf Moor • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:55:08)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:10.
     
    Je konec! Burnley nakonec uhrálo s Brightonem remízu 1:1. Šance si však vypracovalo Burnley. McNeil přímým kope brankáře soupeře nepřekvapil a Tarkowski po rohovém kopu také neudeřil. Ve 36. minutě naopak po rohu otevřel skóre Webster. Za Burnley mohl vyrovnat Ashley Barnes, ale ten mířil nad břevno. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1. Domácí celek se vyrovnání dočkal krátce po přestávce. Dělovkou z hranice šestnáctky se trefil Johann Gudmundsson. Burnley poté dokonce přidalo druhou branku, ale ta pro ofsajd neplatila. V 72. minutě mohl rozhodnout Matěj Vydra, ale Sánchez jeho šanci zneškodnil. Ve zbytku duelu už další šance nepřišly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Robert Sánchez odkopem od branky hledal spoluhráče na polovině soupeře. Welbeck se sice pustil do souboje, ale proti obránci neměl šanci.
     
    90+1
    Dwight McNeil se už v nastaveném čase prodral po levém křídle do pokutového území, kam spěchal i Vydra, nicméně ani jeden z domácích hráčů nezakončil.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Jack Cork se na hranici velkého vápna dostal k odraženému míči a před napadajícím Mac Alisterem jej odkopl do bezpečí. Hostující hráč si při napadání přivodil nějaké zranění.
     
    88
    Dwight McNeil se hnal na malé vápno, kam přiletěl nadýchaný centr z pravé strany, jenže před domácím fotbalistou zakročil dobře postavený Ben White.
     
    87
    Adam Lallana dostal přihrávku na pravou stranu, potáhl míč na polovinu Burnley, jenže jeho rozehrávka skončila pobídkou do zámezí.
     
    86
    Jack Cork pod tlakem pořádně zariskoval malou domů. Domácí brankář Nick Pope vyrazil ven z branky a před dobíhajícím Welbeckem balón odkopl.
     
    85
    Ben Mee poslal nákop na polovinu Brightonu, jenže Matěj Vydra byl v souboji o dva kroky později. Zadáci v modrém tak mohou uklidnit rozehrávku.
     
    84
    Nick Pope nakopl míč na polovinu Brightonu, nicméně Alexis Mac Alister v hlavičkovém souboji neobstál. V posledních minutách sledujeme spíše soubojovou pasáž.
     
    83
    Jöel Veltman poslal přihrávku na polovinu soupeře, kde se do souboje pustil Danny Welbeck. Útočník Brightonu zatím není po svém příchodu na trávník moc vidět.
     
    82
    Leandro Trossard odcentroval z pravé strany hrací plochy, nicméně jeho pobídka mířila jen do rukavic domácího brankáře. Nick Pope nyní působí velmi jistým dojmem.
     
    81
    Robert Sánchez urychlil rozehrávku Brightonu výhozem na levou stranu hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl White, ale následně pokazil přihrávku.
     
    80
    Jack Cork poslal nákop na pravou stranu, kde dostal moře prostoru Matthew Lowton. Centr krajního obránce Burnley však Lewis Dunk srazil do bezpečí.
     
    79
    Právě brankář Sánchez tentokrát nakopl míč na levou stranu, kde v hlavičkovém souboji uspěl Welbeck. Střídající fotbalista Brightonu však přizvedl míč jen do prostoru, ve kterém kralovali hráči ve fialovém.
     
    78
    Ashley Barnes uspěl ve sprinterském souboji s Dunkem, ale hostující brankář Sánchez byl u míče o dva kroky dříve a schoval jej do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Gudmundsson – 36. Webster (Groß)

    Karty:   22. Mee (BLY), 28. Gudmundsson (BLY)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:10.
    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Gudmundsson, A. Westwood, Cork, McNeil – Vydra, A. Barnes.
    Náhradníci: Peacock-Farrell – Benson, Bardsley, Driscoll-Glennon, Dunne, K. Long, Mumbongo, Jay Rodriguez, D. Stephens.

    Brighton & Hove Albion: Sánchez – White, Dunk (C), Webster (75. Lallana) – Veltman, Groß, Mac Alister, Bissouma, Burn – Connolly (62. Welbeck), Maupay (62. Trossard).
    Náhradníci: Walton – Alzate, Karbownik, Lallana, Moder, Tau, Trossard, Welbeck, Zeqiri.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Burn
    bahis siteleri