Real Sociedad – Cádiz 4:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 1:1 (kon.) | Osasuna – Eibar 2:1 (kon.)
Real Betis – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
CA Osasuna
2:1 (1:1)
SD Eibar
Neděle 07.02.2021, 18:30 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu CA Osasuna – SD Eibar. Utkání 22. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.
     


    CA Osasuna

    Tým z Pamplony byl před dneškem na sestupové 18. příčce a na 17. Valladolid ztrácel bod. Z posledních osmi ligových zápasů remizoval až pětkrát a z dosavadních 21 odehraných kol vyhrál jen čtyři. Problémem Osasuny je hlavně málo produktivní útok, který vstřelil jen 19 branek. Doma získala Osasuna 12 z 19 bodů, i tak je ale v tabulce domácich zápasů šestým nejhorším celkem.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Osasuna – Real Madrid 0:0
    Granada – Osasuna 2:0
    Valencia – Osasuna 1:1
    Osasuna – Granada 3:1
    Betis – Osasuna 1:0
     


    SD Eibar

    Eibar se v dosavadním průběhu nebezpečně přiblížil k sestupovým příčkám. Před dneškem byl až na 16. místě s náskokom 1 bodu před svým dnešním soupeřem Osasunou, případná prohra v dnešním zápase by ho tak zřejmě dostala do sestupové zóny. Podobně, jako v případě domácích, i Eibar má problém s produktivitou útoku a 17 vstřelených branek je nejméně ze všech týmů nejvyšší španělské soutěže. Naopak 23 inkasovaných gólu je nejmenší počet ze všech týmů ve druhé polovině tabulky. Většinu svých bodů – 13 z 20 – paradoxně získal venku a v tabulce utkání na cizích hřištích je na osmém místě.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Eibar – Granada 2:0
    Levante – Eibar 2:1
    Eibar – Atlético Madrid 1:2
    Celta Vigo – Eibar 1:1
    Eibar – Sevilla 0:2
     


    Vzájemné zápasy

    Oba kluby se proti sobě ve španělské LaLize postavily pětkrát a Osasuna v lize doteď s Eibarem neprohrála. Osasuna vyhrála dvakrát (vždy venku) a tři další vzájemné zápasy se skončily nerozhodnými výsledky. První vzájemné utkání v této sezoně se v Eibaru skončilo 0:0.
     
    Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – Barja, Oier (C), Torró, R. García – Calleri, Budimir.

    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – Cruz, U. García, R. Torres, Ramalho, Gallego, Adrián López, I. Pérez, Moncayola, J. Martínez.

    SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, P. Oliveira, Bigas, Rafa – Muto, Recio, Expósito, Gil – Enrich, Kike García (C).

    Náhradníci: Y. Rodríguez – Burgos, S. Álvarez, Quique, Papakouli Diop, Inuj, Cote, Garcia, P. León, Pozo.

    Rozhodčí: Vázquez – Jiménez, Trejo.
    Dějiště dnešního zápasu - Estadio El Sadar v Pamploně
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Osasuna bude hrát v červených dresech, Eibar v bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté, kteří hned nakopli míč na útočnou polovinu. Tam se ho zmocnili domácí, kteří mohou založit svůj první útok.
     
    2
    Osasuna se ale nedostala přes střed pole a o míč přišla. Nákop Muta z pravého krídla pak chytil domácí brankář Herrera.
     
    3
    Gólman Osasuny vykopl míč na polovinu Eibaru, kde ho vybojovali jeho spoluhráči. Eibar se zatáhl k vlastní šestnáctce a nechává domácím prostor na postupnou útočnou kombinaci.
     
    4
    Oliveira ostrým skluzem ve středovém kruhu podrazil Calleriho. Obránci Eibaru domlouvá hlavní rozhodčí.
     
    5
    Oba týmy si nepřesnými nákopy vystřídaly kontrolu nad míčem a hrací předmět napokon získali obránci Eibaru. Těm navíc pomohl útočným faulem při presinku rozehrávky hostů Calleri.
     
    6
    Gil se uvolnil na levém křídle, jeho centr na Kikeho Garcíu ale odhlavičkoval Aridane. Domácí poté odvrátili míč z vlastního pokutového území až do středu pole.
     
    7
    Osasuna se nastěhovala na polovinu Eibaru, kde postupně zatláčí hosty do obrany. Rubén García se dostal k centru zleva, jeho vysoký nákop ale proletěl nad celou šestnáctkou hostů až do autu na opačné straně.
     
    8
    Hosté se pak zmocnili míče a hned chtěli vyrazit do rychlého protiútoku, ten si ale sami pokazili nepřesnými přihrávkami ve středu pole. Domácí vytlačili Eibar za středovou čáru.
     
    9
    Recio nakonec pod tlakem musel odkopnout míč do zámezí. Osasuna po autovém vhazování posunula míč dozadu na obránce a ti ho nepřesným nákopem na Budimira také poslali do autu.
     
    10
    Domácí ale znovu rychle získali hrací předmět na útočné polovině. Oier hledal pasem za obranu Eibaru nabíhajícího Budimira, ten ale vybíhal z ofsajdové pozice.
     
    11
    Hostům se zatím rozehrávka příliš nedaří. Domácí jejich nákop odkopli zpátky k brankáři Dmitrovićovi, jenž ho nepřesným odkopem do středu pole prakticky daroval domácím hráčům.
     
    12
    Ti teď nikam nespěchají a obranná čtveřice Osasuny si přihrává míč na vlastní polovině. Jejich rozehrávku přerušil jen útočným faulem na Aridanea Enrich.
     
    13
    Nákop domácího brankáře Herrery doletěl až na hrot útoku na Budimira, jenž sice podklouzl při zpracovávání míče, i tak se ale dostal ke střele. Jeho pokus skončil mimo Dmitrovićovu branku.
     
    14
    Gil potáhl míč po levé straně k šestnáctce Osasuny a před ní ho posunul na Kikeho Garcíu. Ten střelou z první výrazně minul Herrerovu branku.
     
    15
    Rafův odkop zastavili ve středu hřiště domácí hráči. Ti opět posunuli míč dozadu až na brankáře Herreru, jenž ho nakopl zpátky na polovinu Eibaru.
     
    16
    Na hrací ploše zůstal bez cizího zavinění sedět Bigas, který má zřejmě svalové problémy. Lékaři Eibaru ošetřují levou nohu obránce hostujícího celku.
     
    17
    Bigas odkulhal za autovou čáru a bude zřejmě brzo vystřídán. Na hrací ploše zatím sledujeme další postupný útok domácího týmu.
     
    18
    Calleri se uvolnil na levém křídle a dostal se až do šestnáctky Eibaru, jeho přihrávku na Budimira ale hosté odkopli z nebezpečného prostoru. Mezitím se do hry vrátil ošetřovaný Bigas.
     
    18
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě otevírají skóre! Manu Sánchez dostal kolmou přihrávku za obránce Eibaru na levém křídle a přesnou přihrávkou našel v šestnáctce hostů neobsazeného JONATHANA CALLERIHO. Ten střelou z první nasměroval míč k levé tyči Dmitrovićovy branky. Asistence: Manu Sánchez.
     
    21
    Eibar se snaží odpovědět na inkasovaný gól. Postupným útokem se dostal na polovinu Osasuny, zatím si ale přihrává v uctivé vzdálenosti od Herrerovy branky.
     
    22
    Nakonec tento útok hostů dopadl jako zatím téměř všechny akce Eibaru v dnešním zápase – ztrátou míče. Domácí si ho přihrávají na své polovině.
     
    23
    Barjův centr zprava hosté odvrátili ze své šestnáctky, odražený míč ale opět získali domácí. Ti mají dění na trávníku zatím plně pod kontrolou.
     
    24
    Ve středovém kruhu hosté míč získali, Bigas ho ale velmi nepřesným nákopem doslova daroval obránci Osasuny Aridaneovi. Ten spolu s brankářem Herrerou rozehrál.
     
    25
    Eibar opět míč vybojoval, opět ho ale nepřesným pasem vrátil obráncům Osasuny. Ti se tentokrát dostali na polovinu hostů, kde rozvíjejí svou kombinaci.
     
    26
    Vidala doslova stáhl na trávník na pravé straně vlastní poloviny Rafa. Přímý kop pro Osasunu ze zajímavé pozice.
     
    27
    Centr Rubéna Garcíy zasáhl v šestnáctce Eibaru hlavou Torró, jehož hlavičku reflexivně vyrazil gólman Dmitrović.
     
    28
    Eibar má míč častěji na kopačkách, než ho měl v úvodu zápasu, do bezprostřední blízkosti šestnáctky Osasuny se ale ne a ne dostat.
     
    29
    Proto to hosté zkusili trochu zúfalým nákopem od Arbilly, pro ten si ale úplně v klidu došel připravený brankář Herrera.
     
    30
    Eibar se konečně dostal k šestnáctce domácích, Gilův nepřesný centr byl ale tak vysoký, že skončil až daleko v zámezí na opačné straně.
     
    32
    Hosté ale postupně přebrají iniciativu a domácí nepouštějí k míči. Ti se zatáhli hluboko k vlastní šestnáctce, kde brání možné průniky hostů.
     
    33
    Gil si navedl z pravé strany útočné poloviny míč na střed a střelou po zemi k levé tyči donutil brankáře Herreru k zákroku. Následovat bude rohový kop Eibaru.
     
    34
    Po centru z rohu se dostal k hlavičce Enrich, po jeho zakončení ale míč spadl vysokým obloučkem do rukou připraveného brankáře Osasuny Herrery.
     
    35
    Domácí mají přes vysoko presující hráče Eibaru obrovský problém rozehrát a teď si míč jen přihrávají na své polovině hřiště.
     
    36
    Oier proto nakopl míč na útočnou polovinu na Rubéna Garcíu, jenž neměl žádnou šanci tento pas doběhnout. Aridaneovi se mezitím pustila krev z nosu, proto musel na chvilku opustit hrací plochu.
     
    37
    Muto si naběhl na pravou stranu šestnáctky Eibaru na kolmou přihrávku Arbilly a téměř z brankové čáry přihrával před branku. Míč byl sražen Enrichem na Kikeho Garcíu, jenž trefil zblízka obránce Osasuny.
     
    38
    Eibar je už aktivnějším týmem a opět se bez větších problémů dostal na polovinu svého soupeře. Aridane se mezitím po ošetření vrátil do hry.
     
    40
    Domácím se povedlo vytlačit kombinující hosty za středovou čáru, už ale více než dvě minuty míč vůbec nezasáhli. Hosté teď nikam nespěchají a brzo se dostanou zpět na polovinu Osasuny.
     
    41
    Budimir chytil za ruku na pravé straně své poloviny pronikajícího Muta. Standardní situace pro Eibar.
     
    42
    Expósito nacentroval z přímého kopu na přední tyč, kde hlavou míč usměrnil mimo Herrerovu branku Oliveira. Tato akce vypadala jako nacvičený signál Eibaru.
     
    43
    Po delší době se Osasuna také ukázala na polovině soupeře, kromě jednoho velmi nepřesného centru z pravého křídla ale domácí v tomto útoku nepředvedli vůbec nic.
     
    44
    Eibar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vidal nedokázal zasáhnout nákop hostů z jejich poloviny a míč se tak za ním dostal ke Gilovi. Ten ho posunul do šestnáctky na dobíhajícího KIKEHO GARCÍU, jenž míč šajtlí nasměroval do levého horního rohu Herrerovy branky. Krásná akce! Asistence: Bryan Gil.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas by se dal rozdělit na dvě poloviny. V první dominovala Osasuna, která nepustila Eibar absolutně k ničemu a svůj tlak korunovala otevíracím gólem zápasu z kopačky Calleriho. Hosté se pak postupně dostali do hry a s blížícím se závěrem prvního poločasu se herní převaha překlopila na jejich stranu. Eibar se nakonec dočkal vyrovnávacího gólu, když dokázal v úplném závěru prvního poločasu vyrovnat Kike García. Druhý poločas důležité záchranářské bitvy tak slibuje dramatický průběh, hlavně domácím totiž remíza příliš nevyhovuje...

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 52 % : 48 %
    Střely na branku: 2:2
    Střely mimo: 2:3
    Rohy: 0:1
    Ofsajdy: 2:0
    Fauly: 5:4
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Pedro Bigas, přichází Esteban Burgos.
     
    47
    Gil se poprvé ve druhém poločase dostal k centru zleva. Jeho nákop domácí odvrátili za svou šestnáctku k Expósitovi, jenž střelou z první ohrozil spíše rohový praporek než domácí branku.
     
    48
    Oierova přihrávka se nedostala k Budimirovi. Hosté pak odkopli míč na polovinu Osasuny, kde se k němu dostal Muto a ten střelou ze střední vzdálenosti minul Herrerovu branku.
     
    49
    Domácí poprvé zatlačili hosty do obrany, jejich nákop do šestnáctky ale odkopl Recio do autu. Recio pak zůstal sedět na trávníku, ošetření ale asi potřebovat nebude.
     
    50
    Osasuně se povedlo dostat se až těsně před pokutové území Eibaru, nákop Oiera do šestnáctky ale sklepl Oliveira hrudí ke svému brankáři Dmitrovićovi.
     
    51
    Zatím skvěle hrající Gil doběhl prudký pas z vlastní poloviny hřiště a podržel míč pod svou kontrolou. Tím založil útok svého týmu.
     
    52
    Domácí se ale včas vrátili na vlastní polovinu hřiště a hosté museli zacouvat dozadu. Ze středu pole teď zakládají svůj postupný útok.
     
    53
    Rafův centr zleva letěl na zadní tyč na Muta, jenž chtěl hlavou ještě sklepnout míč na Kikeho Garcíu. Ten se ale ku kulatému nesmyslu nedostal, protože první u něj byl brankář Osasuny Herrera.
     
    54
    Domácí gólman pohotově vykopl míč na útočnou polovinu, kde se k míči dostal Budimir. Ten si ho šikovně pokryl a doslova si vyžádal faul od Arbilly, po kterém získává Osasuna přímý kop.
     
    55
    Centr Rubéna Garcíy ze standardní situace hosté odvrátili z nebezpečného prostoru, odražený míč se ale dostal zpět na kopačky hráčů Osasuny.
     
    56
    Gil se odvážně rozběhl do individuálního průniku přes čtveřici domácích hráčů a těsně před šestnáctkou Osasuny byl podražen. Přímý kop na útočné polovině tak bude kopat i Eibar.
     
    57
    Rafovi se centr vůbec nepovedl a bez toho, aby ho někdo zasáhl, proletěl celou šestnáctkou Osasuny. Hosté pak o něj přišli a vysokým presinkem se teď snaží zkomplikovat domácím rozehrávku.
     
    58
    Tlak hostů byl nakonec úspěšný. Gil se opět dostal přes dvojici protihráčů, jeho centr zleva ale tentokrát chytil připravený domácí brankář Herrera.
     
    59
    Center Rubéna Garcíy z levého křídla srazil Barja ke Calleriho, jehož zakončení nůžkami skončilo nad Dmitrovićovou brankou.
     
    61
    Po delší době můžeme sledovat postupný útok Osasuny. Domácí se sice dostali k pokutovému území Eibaru, z jejich strany ale zatím nepřišla ani střela, ani centr.
     
    62
    Sražený centr Rubéna Garcíy chytil brankář Eibaru Dmitrović. Ten hned vyhodil míč na spoluhráče ve středu pole, jejich útok ale přerušil ziskem míče domácí obránce Aridane.
     
    63
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Kike Barja, přichází Roberto Torres.
     
    63
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Oier, přichází Jon Moncayola.
     
    64
    Oba týmy si nepřesnými nákopy vyměnily kontrolu nad míčem a hrací předmět nakonec skončil na kopačkách hráčů Eibaru. Ti se snažít probít středem pole na polovinu Osasuny.
     
    65
    Nepovedlo se to. Místo toho nakopli domácí míč na útočnou polovinu, kde byl před šestnáctkou hostů faulován v hlavičkovém souboji Calleri. Následovat bude přímý kop Osasuny.
     
    66
    Domácí se pokusili o rozehrávku nacvičeným signálom, kdy se míč dostal na levou stranu k Rubénovi Garcíovi. Ten nacentroval míč na Budimira, jenž ale zakončoval z ofsajdu.
     
    68
    Burgos v souboji na vlastní polovině pořádně „naložil“ Callerimu, když ho zasáhl loktem a ještě na něj spadl. Ani tentokrát se ale za faul neudělila žlutá karta.
     
    69
    Domácí vstřelili branku, ta ale neplatí! Torres nakopl míč ze standardky na nabíhajícího Calleriho, jenž ho hlavou nasměroval k pravé tyči. Calleri ale byl v okamžiku přihrávky v ofsajdu, což si všiml asistent rozhodčího a následně tento verdikt potvrdil i VAR.
     
    71
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Adrián López.
     
    72
    Kike García vybojoval na pravé straně míč pro Arbillu, jenž ho nacentroval do domácí šestnáctky. Aridane ho odhlavičkoval, za šestnáctkou Osasuny se ale do něj opřel Muto, jenž ho z první poslal mimo Herrerovu branku.
     
    73
    Domácím se povedlo získat rohový kop. Centr Rubéna Garcíy hosté vyřešili a následný pokus Torrese ze střední vzdálenosti skončil na tribuně za Dmitrovićovou brankou.
     
    74
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergi Enrich, přichází Alejandro Pozo.
     
    74
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Recio, přichází Papakouli Diop.
     
    75
    Domácí tým se hezky dostal na polovinu hostů. Torres si pak zasekl na pravé straně šestnáctky Gila, technickou střelou ale zakroutil míč výrazně mimo Dmitrovićovu branku.
     
    76
    Gil na opačné straně nakopl míč do pokutového území Osasuny, při náběhu na tento centr se ale provinil proti pravidlům nabíhající Muto.
     
    77
    Eibaru se povedlo zatlačit domácí do obrany a kombinuje v blízkosti jejich pokutového území. Osasuna se zatím snaží hosty držet hlavně na křídlech a pak zastavovat jejich nákopy.
     
    78
    Tato taktika byla úspěšná, Osasuna se totiž k míči dostala. Hosté teď nechávají domácím prostor na rozehrávku a místo presinku se zatáhli do středu pole.
     
    79
    Rubén García hledal krásným pasem na levé křídlo rozběhnutého Sáncheze, těsně před ním ale srazil míč na rohový kop Arbilla.
     
    80
    Roh nic nebezpečného nepřinesl, po něm se ale míč odrazil za šestnáctku k Torresovi, jehož krásnou tvrdou střelu vyrazil brankář Dmitrović skvělým zákrokem do břevna své branky.
     
    82
    Diop zariskoval při rozehrávce na vlastní polovině a na poslední chvíli míč odkopl na polovinu Osasuny. Tam si za míčem naběhl Gil, jenž se znovu tlačí dopředu po levém křídle.
     
    83
    Osasuna zatím s blížícím se závěrem zvyšuje svou aktivitu. Hosté mají velký problém dostat se k míči a jen se brání útokům domácího celku.
     
    84
    Gólman Eibaru Dmitrović chytil center z levé strany, při tomto zákroku se ale ve vzduchu srazil s Rubénem Garcíou. Naštěstí jsou oba hráči v pořádku a hra bude brzy pokračovat.
     
    85
    Osasuna rychle obrala Eibar o míč a znovu se tlačí dopředu. V její aktivitě jí navíc pomohl Expósito, jenž ve středu pole podkopl Torrese.
     
    86
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Sergio Álvarez.
     
    86
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tato branka už platit bude a domácí se dostávají do vedení! Centr Vidala z pravého křídla prodloužil na přední tyči za sebe Adrián López a na zadní tyči se pak k hlavičce dostal úplně volný ANTE BUDIMIR. Jeho zakončení skončilo na pravé tyči, od ní se ale míč odrazil do hrudi Budimira, od které se pak odrazil do branky. Bez asistence.
     
    89
    Eibar se okamžitě vrhl do útoku a získal přímý kop z levé strany. Nákop Expósita ale nepřinesl nic, protože brankář Herrera míč chytil.
     
    90
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Ante Budimir, přichází Enric Gallego.
     
    90
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Iñigo Pérez.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Eduardo Expósito, přichází Quique.
     
    90+2
    Osasuna šikovně natahuje čas. Hned po zisku míče ho odkopává co nejdále od své branky a nutí hosty běžet pro míč hluboko na vlastní polovinu.
     
    90+3
    Gilův centr z levé strany se zakroutil směrem na branku, David García ho ale odhlavičkoval. Míč pak získala Osasuna a zápas už zřejmě v poklidu dotáhne do vítězného konce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Druhý poločas byl dlouho vyrovnaný a i když se oba týmy snažily útočit, tak se do žádné vyložené gólové příležitosti nedostávaly. S blížícím se závěrem se však postupně dostávala Osasuna do čím dál většího tlaku, který nakonec dokázala zužitkovat. Krásnou střelu Torrese ještě dokázal brankář Dmitrović vyrazit do břevna své branky, proti zakončení Budimira, který i trochu se štěstím dostal míč do branky, už ale neměl šanci.

    Osasuna tak v boji o záchranu získala nesmírně důležité tři body, které ji dostaly na průběžné 15. místo s dvoubodovým náskokem před 18. Valladolidem. Eibar klesl na 17. místo a před Valladolidem je už jen o skóre.
    Osasuna vybojovala cenné vítězství v boji o záchranu
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3.
    Střely mimo: 5:5.
    Rohy: 2:1.
    Ofsajdy: 5:1.
    Fauly: 10:11.
     
    Další program:

    CA Osasuna
    23. kolo – 14. 2. 2021, 18:30: Levante – Osasuna

    SD Eibar
    23. kolo – 13. 2. 2021, 18:30: Eibar – Valladolid
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:29:04)

    Michal Sadlek

    Branky: 18. Calleri (M. Sánchez), 86. Budimir – 44. Kike García (Gil)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:11.
    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – Barja (63. R. Torres), Oier (C) (63. Moncayola), Torró, R. García (90. I. Pérez) – Calleri (71. Adrián López), Budimir (90. Gallego).
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – Cruz, U. García, R. Torres, Ramalho, Gallego, Adrián López, I. Pérez, Moncayola, J. Martínez.

    SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, P. Oliveira, Bigas (46. Burgos), Rafa – Muto, Recio (74. Papakouli Diop), Expósito (90+1. Quique), Gil – Enrich (74. Pozo), Kike García (C) (86. S. Álvarez).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Burgos, S. Álvarez, Quique, Papakouli Diop, Inuj, Cote, Garcia, P. León, Pozo.

    Rozhodčí: Vázquez – Jiménez, Trejo
    bahis siteleri