Real Sociedad – Cádiz 4:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 1:1 (kon.) | Osasuna – Eibar 2:1 (kon.)
Real Betis – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
CA Osasuna
2:1 (1:1)
SD Eibar
Neděle 07.02.2021, 18:30 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tato branka už platit bude a domácí se dostávají do vedení! Centr Vidala z pravého křídla prodloužil na přední tyči za sebe Adrián López a na zadní tyči se pak k hlavičce dostal úplně volný ANTE BUDIMIR. Jeho zakončení skončilo na pravé tyči, od ní se ale míč odrazil do hrudi Budimira, od které se pak odrazil do branky. Bez asistence.
     
    44
    Eibar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vidal nedokázal zasáhnout nákop hostů z jejich poloviny a míč se tak za ním dostal ke Gilovi. Ten ho posunul do šestnáctky na dobíhajícího KIKEHO GARCÍU, jenž míč šajtlí nasměroval do levého horního rohu Herrerovy branky. Krásná akce! Asistence: Bryan Gil.
     
    18
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě otevírají skóre! Manu Sánchez dostal kolmou přihrávku za obránce Eibaru na levém křídle a přesnou přihrávkou našel v šestnáctce hostů neobsazeného JONATHANA CALLERIHO. Ten střelou z první nasměroval míč k levé tyči Dmitrovićovy branky. Asistence: Manu Sánchez.

    Michal Sadlek

    Branky: 18. Calleri (M. Sánchez), 86. Budimir – 44. Kike García (Gil)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:11.
    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García, M. Sánchez – Barja (63. R. Torres), Oier (C) (63. Moncayola), Torró, R. García (90. I. Pérez) – Calleri (71. Adrián López), Budimir (90. Gallego).
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – Cruz, U. García, R. Torres, Ramalho, Gallego, Adrián López, I. Pérez, Moncayola, J. Martínez.

    SD Eibar: Dmitrović – Arbilla, P. Oliveira, Bigas (46. Burgos), Rafa – Muto, Recio (74. Papakouli Diop), Expósito (90+1. Quique), Gil – Enrich (74. Pozo), Kike García (C) (86. S. Álvarez).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Burgos, S. Álvarez, Quique, Papakouli Diop, Inuj, Cote, Garcia, P. León, Pozo.

    Rozhodčí: Vázquez – Jiménez, Trejo
    bahis siteleri