Auxerre – Marseille 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 0:2 (kon.) | Grenoble – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Lens 2:4 (kon.) | Štrasburk – Montpellier 0:2 (kon.) | Amiens – Méty 1:2 (kon.)
Brest – Rodez 2:1 (kon.) | Nîmes – Nice 1:3 (kon.) | Dijon – Lille 0:1 (kon.)
Caen – PSG 0:1 (kon.)
konec
Dijon FCO
0:1 (0:1)
Lille OSC
Středa 10.02.2021, 19:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Francouzský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Lille uvidíme v další fázi Francouzského poháru, se loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (20:56:10)
     
    Až na úvodních dvacet minut jsme sledovali bojovný zápas, což vyhovovalo spíše Dijonu. Domácí celek se snažil o vyrovnání, jenomže nevystřelil do prostoru tří tyčí, a tak nemohl vyhrát! Zejména ve druhém poločasu odehráli domácí s favoritem vyrovnanou partii, ale ani to k postupu do další části nestačilo. Naopak Lille se může radovat a těšit na další boje ve Francouzském poháru. Vedoucí celek do další fáze poslal v šestnácté minutě Camara, který je jediným střelcem zápasu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V poslední minut utkání sledujeme asi poslední akci Dijonu, jenž se usadil na levé straně útočné polovinu. Většina hráčů v červených dresech e stěhuje do vápna soupeře.
     
    90+3
    Z velké dálky se do balonu opřel Dobre, jehož skákavý pokus zamířil vedle levé tyče. Zakončení rumunského záložníka přišlo spíše z nouze a také to tak dopadlo.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Na centr z volného kopu si naskočil Dina Ebimbé, jenž nejvýše vystoupal do vzduchu, ale míč trefil jen ramenem. Branku Lille neohrozil, a tak se bude kopat jen od ní.
     
    89
    Domácí celek je u balonu, ale je s ním stále na vlastní hrací plochy. Dijon dál hledá cestu k šestnáctce soupeře, za chvíli bude rozehrávat standardní situaci.
     
    87
    Favorit zápasu už hraje velmi jednoduše a hlavně daleko od vlastní branky. Dijonu se zatím závěrečný tlak nedaří.
     
    85
    Další akce domácího mužstva skončila pro ofsajd. Hráčům v červených dresech čas už velmi rychle utíká. Za chvíli můžeme čekat jednoduché nákopy před branku.
     
    83
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Weah, přichází Fonte.
     
    81
    Už to vypadalo, že se před Lille otevírá obrovská šance! Jenomže Ikoné se neudržel na ofsajdové linii a do vzduchu letěl praporek pomezního rozhodčího.
     
    80
    Dijon se snaží vyrovnat, ale také si musí dávat pozor na akce soupeře. Jdeme do závěrečné desetiminutovky normální hrací doby.
     
    79
    Hostující mužstvo rozehrávalo rohový kop, po němž přišlo zakončení. K hlavičce se probojoval Weah, jehož pokus mířil vedle branky a navíc jej zastavil Allagbé.
     
    78
    Jdeme do koncovky zápasu, jehož stav je stále otevřený. Dijon ve druhém poločase zlepšil svou hru, avšak velké šance si zatím nevypracoval.
     
    76
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Lihadji, přichází David.
     
    75
    Favorit zápasu potřebuje oživit svou hru, a tak se připravuje David. Lille ve druhém poločase nikterak nedominuje a spíše se brání.
     
    74
    Hráči v červených dresech se pomalu nadechují k závěrečnému tlaku. Domácí jsou aktuálně více u míče a velmi často na útočné polovině.
     
    72
    Domácí defenzivní štít Diop šel do riskantního skluzu, když potřeboval zastavit Weaha, který už byl v šestnáctce. Situace byla dohrána v rámci pravidel a hráč Dijonu ji tak zvládl.

    Michal Luxa

    Branky: 16. Camara

    Karty:   64. Chalá (DIJ)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:15.
    Dijon FCO: Allagbé – Chafik (C), Lautoa, Panzo, Chalá – Marie, Diop – Dobre, Celina (64. Sammaritano), Chouiar (64. Dina Ebimbé) – Konaté (64. Kamara)
    Náhradníci: Sammaritano, Ngonda, Ecuele Manga, Boey, Kamara, Baldé, Racioppi, Dina Ebimbé, Ndong

    Lille OSC: Maignan (C) – Pied (67. Çelik), Djaló, Bradarić, Soumaré – Xeka, Camara – Lihadji (76. David), Sanches (67. André), Araújo (46. Ikoné) – Weah (83. Fonte)
    Náhradníci: Kapi, Ascone, David, André, Fonte, Çelik, Chevalier, Ikoné, Innocenti

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Finjean
    bahis siteleri