Swansea – Manchester City 1:3 (kon.) | Leicester – Brighton 1:0 (kon.) | Sheffield Utd. – Bristol 1:0 (kon.)
Everton – Tottenham 5:4 (po pr.)
konec
Sheffield United
1:0 (0:0)
Bristol City FC
Středa 10.02.2021, 20:30 • Bramall Lane • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:25:17)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
     
    Je konec! Sheffield nakonec uhrál proti Bristolu těsné vítězství 1:0. První šanci si vypracoval Bristol, ale Huntovu ránu Ramsdale vyrazil. O minutu později mohl na opačné straně udeřit Lowe, který orazítkoval břevno. Po změně stran zvýšil Sheffield aktivitu a začal se dostávat do šancí. První šanci si vypracoval Bristol, ale Huntovu ránu Ramsdale vyrazil. O minutu později mohl na opačné straně udeřit Lowe, který orazítkoval břevno. V 63. minutě však zahrál rukou ve vápně Mawson a sudí jej vyloučit. Sheffield navíc zahrával penaltu, ze které rozhodl Billy Sharp. Ve zbytku utkání už další branka nepadla.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Burke kouzlil s míčem u rohového praporku, kde se dostal pod tlak napadajícího Mawsona, který mu míč vypíchl do zámezí. Vhazovat budou hosté.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Brewster uspěl v hlavičkovém souboji, jenže prodloužil míč jen do prostoru, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    89
    Basham dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval na malé vápno, jenže tam znovu kralovali zadáci v modrých dresech Bristolu.
     
    88
    Lundstram dostal přihrávku do pokutového území, kde po prvním dotyku zakončil levačkou, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky.
     
    87
    Ampadu dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, jenže jeho centr skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    85
    McGoldrick dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nedostal prostor k zakončení. Fotbalisté Sheffieldu si hlídají vedení.
     
    84
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Brewster, přichází Burke.
     
    83
    McGoldrick napadal rozehrávku Bristolu na jeho polovině. Brankář hostuícího celku nakopl míč na levou stranu, kde jej znovu získali hráči Sheffieldu.
     
    82
    Hunt zakončoval zpoza hranice velkého vápna, jenže trefil míč jen vnějším nártem a jeho projektil skončil vedle zadní tyčky.
     
    81
    Hra už byla přerušena a rozhodčí se k údajné ruce O´Learyho nevracel. Hostující brankář měl ve finále velké štěstí, protože jinak by to byla červená karta.
     
    80
    Basham dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, odkud chtěl odcentrovat do šestnáctky, jenže tam neměl nikoho v červenobílém dresu.
     
    79
    Domácí fotbalisté reklamovali ruku hostujícího brankáře mimo pokutové území. Rozhodčí zatím nechává pokračovat ve hře. Uvidíme, zda se k situaci vrátí VAR.
     
    78
    Vyner se snažil procedit průnikovou přihrávku mezi obránce Sheffieldu, jenže jeho pobídka byla příiš okatá a skončila na noze prvního obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 66. Sharp (pen.)

    Karty:   65. Mawson (BRL)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Egan, Ampadu – Bogle, Lundstram, Fleck, Lowe – McGoldrick – Brewster (84. Burke), Sharp (74. Norwood)
    Náhradníci: Bryan, Burke, Foderingham, Jagielka, Maguire, McBurnie, Mousset, Norwood, Osborn

    Bristol City FC: O´Leary – Hunt, Kalas, Mawson, Moore – Towler, Williams (58. Nagy), Vyner – Wells, Paterson (77. Palmer), Diedhiou (77. Semenyo)
    Náhradníci: Bakinson, Bell, Bentley, Mariappa, Massengo, Nagy, Palmer, Pearson, Semenyo
    bahis siteleri