Granada – Atlético 1:2 (kon.) | Sevilla – Huesca 1:0 (kon.) | Eibar – Valladolid 1:1 (kon.)
Barcelona – Alavés 5:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (2:0)
Deportivo Alavés
Sobota 13.02.2021, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí nyní zcela rozebrali obranu soupeře! Puig otevřel defenzivu obloučkem na Antoina Griezmanna, který přízemním nástřelem vyzval ke skórování JÚNIORA FIRPA a ten zakončoval na zadní tyči do odkryté brány.
     
    75
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Podruhé se dnes trefuje také LIONEL MESSI! Kapitán Blaugranas převzal míč od Griezmanna, srovnal si ho na levačku a z 20 metrů vypálil do šibenice Pachecovy brány. Gólman Deportiva zůstal stát a jen se za střelou Argentince ohlédl – 4:1.
     
    74
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí uklidňuje svým druhým zásahem večera TRINCÃO! Pedri vysunul nádherným kolmým pasem Lionela Messiho. Ten se pokusil vybíhajícího Pacheca obejít, ale gólman Alavésu mu balón vypíchl. Celou situaci však sledoval Trincão, který si našel volný míč a poslal ho do prázdné brány.
     
    57
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky v zápase! Kourouma namazal balón do běhu LUISOVI RIOJOVI, který utekl Lengletovi, zakřižování od Umtitiho už přišlo pozdě a hostující útočník svůj únik zakončil střelou do protipohybu brankáře ter Stegena – 2:1..
     
    45+1
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tenhle gól už nevezme LIONELOVI MESSIMU ani VAR! Domácí hvězda se trefila krásně. Messi převzal míč na útočné polovině, zhruba 20 metrů od brány si ho navedl na levačku a svou přízemní střelu nasměroval od bližší tyče, od které se balón odrazil tak šikovně, že zapadl do brankové sítě za druhou tyč – 2:0.
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Do vedení jde Barca! Z pravé strany poslal před bránu prudký centr Oscar Mingueza a brankář Pacheco se k balónu nedostal. Ten tak prošel až na Moribu Kouroumu, jenž ho poslal proti noze TRINCÃA a ten z nějakých 12 metrů propálil vše, co mu stálo v cestě.

    Martin Augustin

    Branky: 29. Trincão (Kourouma), 45+1. Messi (S. Busquets), 74. Trincão, 75. Messi (Griezmann), 80. Firpo (Griezmann) – 57. Rioja

    Karty:   17. Martín (DAL), 52. Tachi (DAL)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 10:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza (72. Dest), F. de Jong (72. Pjanić), Lenglet, Firpo – Kourouma (64. Pedri), S. Busquets (46. Umtiti), Puig – Trincão, Messi (C), Griezmann (81. O. Dembèlé).
    Náhradníci: Neto, Peña – Pjanić, Umtiti, Dest, O. Dembèlé, de la Fuente, Alba, Fernandes, Pedri, Collado.

    Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Martín (46. Laguardia), Tachi, Lejeune, R. Duarte – Méndez, Battaglia, Pina (72. Pons), I. Córdoba (46. Rioja) – Joselu (81. Deyverson), Lucas Pérez (81. Sainz).
    Náhradníci: Sivera – Deyverson, Rioja, Pons, M. García, Jota, Sainz, Laguardia, Abqar, Burgui, Pellistri, López.

    Rozhodčí: Figueroa – Martínez, Carreño
    bahis siteleri