Trnava – Senica 1:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 13.02.2021, 14:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Žilina nakonec zvládla domácí duel a poráží Zlaté Moravce 4:1. Dlouhou dobu jsme sledovali velmi bojovný duel plný osobních soubojů a nedovolených zákroků. Až ve 42. minutě protrhl střeleckou bídu domácí Jibril. Po změně stran po chybě domácí obrany vyrovnal Kovaľ, ale Žilina se dokázala zvednout. Domácí poslal do vedení Moško a jeho zásah navíc podpořil další brankou Iľko. V 83. minutě se ještě prosadil střídající Slebodník. (15:53:53)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Žilina ještě zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zakročil vyběhnutý brankář.
     
    88
    Vahan Bičachčjan se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže zasáhl jen prvního soupeře v černém dresu.
     
    86
    Po delší době se do útoku vydali také hosté, jenže centr z pravé strany neoslovil nikoho z hostujících fotbalistů. Snadný zákrok pro domácí brankáře.
     
    85
    Žilina stále nemá dost! Domácí celek i po vstřelení čtvrté branky pokračuje v útočném pojetí dnešního souboje a tlačí se do útoku.
     
    83
    Žilina právě vstřelila branku!
    Domácí celek proměnil poslední minuty v exhibici! Žilina přidává čtvrtou branku. Vahan Bičachčjan se ujal rozehrávku přímého kopu a trefil zeď. Míč se odrazil do prostoru, kde byl TIBOR SLEBODNÍK, který míč dorazil do sítě!
     
    81
    Slebodník sprintoval za nákopem na hrot, ale stopeři v černém k němu dobře přistoupili a nepustili střídajícího hráče do zakončení.
     
    80
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut a Žilina si stále drží dvoubrankové vedení.
     
    78
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Miroslav Gono, přichází Tibor Slebodník.
     
    76
    Rozhodčí viděl faul na střídajícího Bičachčjana. Žilina bude rozehrávat z poloviny hrací plochy.
     
    74
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Patrik Iľko, přichází Adam Goljan.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Ján Bernát, přichází Vahan Bičachčjan.
     
    73
    Žilina se opět usadila na polovině soupeře a hledá si cestičku do dalšího zakončení. Šošoni si jsou vědomi svého náskoku.
     
    72
    Hostující celek zahrával přímý kop na polovině Žiliny. Centrovaný míč z levé strany přiletěl na přední tyč, ale Čonkovu pobídku obrana odvrátila.
     
    70
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina dvacet minut před koncem dnešního souboje přidává třetí branku! PATRIK IĽKO se z levé strany dostal do šestnáctky, krásnou kličkou si položil brankáře a poslal míč do sítě!
     
    69
    Čonka kouzlil s míčem u rohového praporku, odkud odcentroval pravačkou do pokutového území, jenže obrana Žiliny hraje pozorně.
     
    68
    Martin Kovaľ se uvolnil na levém křídle, odkud odcentroval na značku pokutového kopu, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů v černém dresu.
     
    67
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Dávid Ďuriš, přichází Matúš Rusnák.
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Taofiq Jibril, přichází Dawid Kurminowski.
     
    66
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina si bere zpět ztracené vedení! Dávid Ďuriš se krásnou akcí prodral do pokutového území, kde si udělal prostor a poslal centr na malé vápno. MATEJ MOŠKO si míč nešťastně srazil do branky.
     
    65
    Hostující celek zahrával další rohový kop. Orávik odcentroval na zadní tyč, kde byli hned tři fotbalisté v černém dresu, ale defenziva Žiliny zakročila.
     
    64
    Peter Čögley se dostal k odraženému míči, který centrem předložil do pokutového území, ale nikdo v černém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    63
    Domácí celek je po inkasování naprosto zbytečné branky poněkud zaskočený a nedostává se na polovinu soupeře. Naopak hráči hostů jsou plní elánu.
     
    61
    Zlaté Moravce daly gól! Je vyrovnáno! Hostující celek dokázal potrestat obrovskou rozehrávku Žiliny! Adam Kopas zpracoval míč pro MARTINA KOVAĽA a mezi nohami brankáře domácího celku vyrovnal!
     
    60
    Patrik Iľko se dostal do pokutového území, kde zakončoval bodlem na dlouhou nohu a hostující brankář musel vytáhnout dobrý zákrok!
     
    59
    Čonka dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud mohl zakončovat nártem, jenže jeho dělovku zablokoval hned první obránce.
     
    58
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Tomáš Ďubek, přichází Martin Kovaľ.
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Alexandros Kyziridis, přichází Peter Orávik.
     
    57
    Kristián Vallo zbytečně fauloval soupeře na polovině hřiště a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Hostující celek bude zahrávat přímý kop.
     
    56
    Dávid Ďuriš se z pravé strany opřel do odraženého míče a centroval míč před branku. Důrazní zadáci v černém odehráli míč ven ze šestnáctky.
     
    55
    Dominik Javorček dostal přihrávku na pravé křídlo, po kterém potáhl míč vpřed na polovinu soupeře, jenže neoslovil nikoho ve žlutém dresu.
     
    54
    Domácí se hnali za přihrávkou do pokutového území, jenže ani jeden ze tří fotbalistů ve žlutém dresu zakončit nedokázal.
     
    53
    Žilina se po změně stran prakticky nemůže dostat na polovinu soupeře. Hráči ve žlutém si musejí pomáhat nákopy, které jsou zatím nepřesné.
     
    51
    Domácí uklidňují rozehrávku kombinací v zadních řadách. Nikdo v černém dresu hostujícího celku teď rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    50
    Dominik Javorček došlápl na kotník jednomu z hráčů hostujícího celku a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    48
    Domácí Žilina se také poprvé během druhého poločasu vydala do útoku, jenže akce domácího mužstva skončila zblokovaným centrem.
     
    47
    Martin Chren dostal přihrávku na levou stranu a dlouhým sprintem podpořil útočný výpad hostujícího mužstva. Žilina se bez problémů ubránila.
     
    46
    Hostující celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Zlaté Moravce se ihned vydaly do útoku, ale nákop na pravou stranu skončil v autu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! S úvodní pětačtyřicetiminutovkou může být spokojenější domácí Žilina. Dlouhou dobu jsme sledovali velmi bojovný duel plný osobních soubojů a nedovolených zákroků. Až ve 42. minutě protrhl střeleckou bídu domácí Jibril. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru prvního poločasu zahrávali hosté rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde si jeden z domácích málem poslal míč do vlastní branky.
     
    44
    Žilina kombinuje s míčem na vlastní polovině a snaží se dohrát první poločas bez inkasované branky. Hosté také rozehrávku neatakují.
     
    42
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina se ještě před přestávkou dostává do vedení! TAOFIQ JIBRIL dostal přihrávku na hranici velkého vápna, krásně vykoupal obránce a levačkou uklidil míč k přední tyči!
     
    42
    Patrik Iľko se pokusil o nadýchaný centr do pokutového území, jenže jeho pobídka skončila na hlavě dobře postaveného soupeře.
     
    41
    Právě Jibril to při napadání rozehrávky soupeře přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Faul se obešel bez žluté karty.
     
    40
    Dominik Javorček dostal moře prostoru na levé straně, našel Jibrila, který si odtlačil soupeře a dostal se do zakončení. Jeho ránu hostující brankář lapil.
     
    39
    Martin Chren si dal pozor na přihrávku za obranu hostujícího celku, bez problémů si zpracoval míč hrudí a rozjel novou akci.
     
    38
    Samuel Petráš se musel zapojit do rozehrávky Žiliny. Před napadajícím Dávidem Hrnčárem poslal oblouček na levou stranu.
     
    37
    Adam Kopas potáhl míč na polovinu soupeře, kde poslal přihrávku na levou stranu. Zadáci v černém dnes poctivě drží defenzivní blok.
     
    36
    Miroslav Gono se na polovině soupeře utopil v moři vlastních kliček. Rozhodčí však zachránil Žilinu tím, že si všiml nedovoleného zákroku.
     
    35
    Žilina zahrávala rohový kop, jenže od rohového praporku přiletěl do šestnáctky nepovedený centr, který odvrátil hned první obránce.
     
    34
    Dávid Ďuriš si naběhl na průnikovou přihrávku mezi obránce v černém a zpětnou pobídkou se snažil oslovit spoluhráče. Žilina ale znovu nezakončila.
     
    33
    Djibril vlétl do pokutového území, kde už se chystal zakončit, ale na poslední chvíli mu obránce ukopl míč na rohový kop.
     
    32
    Brankář domácí Žiliny se zapojil do rozehrávky. Gólman domácího celku před napadajícím soupeřem nakopl míč vpřed, kde nenašel spoluhráče.
     
    31
    Dominik Javorček se opřel do odraženého míče a poslal zajímavý centr do pokutového území. Do zakončení se dral Jibril, ale patou míč netrefil dobře.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme opatrné utkání. Žilina je sice o něco aktivnější, ale nedostává se do šancí.
     
    29
    Miroslav Gono podpořil ofenzivu Žiliny náběhem z druhé vlny. Domácí fotbalista se dostal k rohovému praporku, kde v souboji se soupeřem o míč přišel.
     
    28
    Dominik Javorček znovu dostal dobrou přihrávku na levou stranu, po které potáhl míč vpřed, jenže následným přenesením na hranici šestnáctky neoslovil spoluhráče.
     
    27
    Zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Ani jeden z týmů se v posledních minutách prakticky nedostává do zakončení. Naopak přibývá faulů.
     
    26
    Žilina se po centru z pravé strany drala do pokutového území, jenže podle hlavního rozhodčího už míč opustil hrací plochu.
     
    25
    Patrik Iľko se po levém křídle tlačil vpřed, ale důrazný Tomče Grozdanovski proti němu dobře vystoupil a srazil míč do autu.
     
    24
    Tomáš Ďubek dostal přihrávku na hranici velkého vápna, kde si míč výborně pokryl před napadajícím soupeřem a pomohl si rozehrávkou k postranní čáře.
     
    23
    Dávid Hrnčár dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže si nedal pozor na zpracování a domácí stoper Adam Kopas mu míč stačil ukopnout.
     
    22
    Peter Čögley střílel v pokutovém území a reklamoval ruku Dominika Javorčeka. Domácí fotbalista podle rozhodčího zasáhl míč hrudníkem.
     
    21
    Enis Fazlagić výborně napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Domácí fotbalista dostal pod tlak Hrnčára, ale míč nakonec nezískal.
     
    20
    Dominik Javorček si nechtěl komplikovat život na levé straně a raději si pomohl dlouhou přihrávkou do zadních řad. Žilina začíná ze své poloviny.
     
    19
    Hosté se znovu vydali vpřed nákopem na polovinu Žiliny, jenže pobídka přiletěla jen do území, kde nebyl nikdo v černém dresu.
     
    18
    Taofiq Jibril se v pokutovém území sice dostal do zakončení, jenže jeho zakončení dokázal brankář hostujícího mužstva skvěle vyrazit.
     
    17
    Enis Fazlagić si řekl o přihrávku na levou stranu, jenže jeho směrem putovala příliš prudká pobídka, kterou si pohlídali zadáci v černém.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Martin Tóth (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    15
    Taofiq Jibril si došel pro přihrávku na polovinu hřiště, kde se dobře otočil kolem soupeře, jenže už neroztáhl hru do křídla.
     
    14
    Hosté se znovu z tlaku domácí Žiliny dostali díky nákopu na polovinu soupeře. Zlaté Moravce ukazují, že dnes budou spoléhat na jednoduché nákopy.
     
    13
    Stopeři Žilini kombinují na vlastní polovině. Nikdo v černém dresu hostujícího celku rozehrávku domácího mužstva neatakuje.
     
    12
    Dávid Ďuriš spěchal za nákopem na pravou stranu hrací plochy, jenže míč neudržel na trávníku. Zlaté Moravce budou vhazovat.
     
    11
    Adam Kopas si při dalším založení útočné akce skvěle pokryl míč a napadající Tomče Grozdanovski jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Žilina bude rozehrávat.
     
    10
    Také Zlaté Moravce se snad poprvé v utkání vydaly do útoku. Zadáci Žiliny se však bleskově vrátili a důrazný Adam Kopas získal míč pro domácí.
     
    9
    Domácí ještě reklamovali hru rukou v podání Matúše Čonky. Rozhodčí však viděl situaci velmi dobře a nechal pokračovat ve hře.
     
    8
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Adam Kopas, který zvolil ránu kolem zdi, ale trefil jen jednoho z dalších hráčů v černém dresu.
     
    7
    Chovan fauloval soupeře za hranicí velkého vápna a vidí žlutou kartu.
     
    6
    Žilina zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde byl Enis Fazlagić, jenže v záklonu nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.
     
    5
    Miroslav Gono se skvěle vysmýkl právě Tóthovi a prošel do blízkosti velkého vápna. Do cesty se mu postavil Matúš Čonka, který jej nepustil do zakončení.
     
    4
    Martin Tóth fauloval jednoho z domácích hráčů na polovině hrací plochy a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Žilina bude rozehrávat.
     
    3
    Žilina je v úvodních minutách dnešního souboje o něco aktivnější a tlačí se do útoku. Domácí celek chce do jarní části soutěže vstoupit třemi body.
     
    2
    Hosté si hned v úvodu museli pomoci nedovoleným zákrokem. Čonka nezachytil náběh svého soupeře a musel po něm hrábnout rukou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    MŠK Žilina: Petráš – Vallo (C), Kopas, Kiwior, Javorček – Bernát, Fazlagić, Gono – Ďuriš, Jibril, Iľko.
    Náhradníci: Teplan – Leitner, Rusnák, Bičachčjan, Goljan, Kurminowski, Slebodník.

    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Chren – Hrnčár, Grozdanovski, Tóth, Čonka – Ďubek (C) – Kyziridis.
    Náhradníci: Lukáč – Švec, Orávik, Haspra, Kovaľ, Šmatlák, Vujić..
     
    MŠK Žilina

    Domácí Žilina je na tom ještě o něco lépe. Celek ze západního Slovenska vybojoval v letošním ročníku třicet bodů a patří mu třetí pozice ligové tabulky. na vedoucí Slovan Bratislava už nyní Žilina ztrácí čtrnáct bodů. Na druhou Dunajskou Stredu je to pak osm bodů. V posledním přípravném duelu porazila 3:2 Tychy.
     
    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble

    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble v letošním ročníku odehrál osmnáct zápasů a vybojoval v nich dvacet čtyři bodů. S tímto ziskem patří hostujícímu celku pátá pozice. Zlaté Moravce navíc mají vynikající obranu. Dosud inkasovaly jen dvacet čtyři branek. V posledním doma prohrály 2:4 s Trnavou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi MŠK Žilina a FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 42. Jibril, 66. Moško (vla.), 70. Iľko, 83. Slebodník – 61. Kovaľ

    Karty:   7. Chovan (ZMO), 16. Tóth (ZMO)


    MŠK Žilina: Petráš – Vallo (C), Kopas, Kiwior, Javorček – Bernát (74. Bičachčjan), Fazlagić, Gono (78. Slebodník) – Ďuriš (67. Rusnák), Jibril (67. Kurminowski), Iľko (74. Goljan).
    Náhradníci: Teplan – Leitner, Rusnák, Bičachčjan, Goljan, Kurminowski, Slebodník.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Chren – Hrnčár, Grozdanovski, Tóth, Čonka – Ďubek (C) (58. Kovaľ) – Kyziridis (58. Orávik).
    Náhradníci: Lukáč – Švec, Orávik, Haspra, Kovaľ, Šmatlák, Vujić.

    Rozhodčí: Dohál – Ferenc, Perát
    bahis siteleri