Trnava – Senica 1:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
4:1 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 13.02.2021, 14:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Žilina právě vstřelila branku!
    Domácí celek proměnil poslední minuty v exhibici! Žilina přidává čtvrtou branku. Vahan Bičachčjan se ujal rozehrávku přímého kopu a trefil zeď. Míč se odrazil do prostoru, kde byl TIBOR SLEBODNÍK, který míč dorazil do sítě!
     
    70
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina dvacet minut před koncem dnešního souboje přidává třetí branku! PATRIK IĽKO se z levé strany dostal do šestnáctky, krásnou kličkou si položil brankáře a poslal míč do sítě!
     
    66
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina si bere zpět ztracené vedení! Dávid Ďuriš se krásnou akcí prodral do pokutového území, kde si udělal prostor a poslal centr na malé vápno. MATEJ MOŠKO si míč nešťastně srazil do branky.
     
    61
    Zlaté Moravce daly gól! Je vyrovnáno! Hostující celek dokázal potrestat obrovskou rozehrávku Žiliny! Adam Kopas zpracoval míč pro MARTINA KOVAĽA a mezi nohami brankáře domácího celku vyrovnal!
     
    42
    Žilina právě vstřelila branku!
    Žilina se ještě před přestávkou dostává do vedení! TAOFIQ JIBRIL dostal přihrávku na hranici velkého vápna, krásně vykoupal obránce a levačkou uklidil míč k přední tyči!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 42. Jibril, 66. Moško (vla.), 70. Iľko, 83. Slebodník – 61. Kovaľ

    Karty:   7. Chovan (ZMO), 16. Tóth (ZMO)


    MŠK Žilina: Petráš – Vallo (C), Kopas, Kiwior, Javorček – Bernát (74. Bičachčjan), Fazlagić, Gono (78. Slebodník) – Ďuriš (67. Rusnák), Jibril (67. Kurminowski), Iľko (74. Goljan).
    Náhradníci: Teplan – Leitner, Rusnák, Bičachčjan, Goljan, Kurminowski, Slebodník.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Chren – Hrnčár, Grozdanovski, Tóth, Čonka – Ďubek (C) (58. Kovaľ) – Kyziridis (58. Orávik).
    Náhradníci: Lukáč – Švec, Orávik, Haspra, Kovaľ, Šmatlák, Vujić.

    Rozhodčí: Dohál – Ferenc, Perát
    bahis siteleri