Chabarovsk – Nižněkamsk 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 3:2 (kon.) | Čerepovec – Kunlun 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Riga 5:1 (kon.)
N.Novgorod – Spartak Moskva 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Jokerit – Minsk 2:3 (0:3 po s.n.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 1:2 (0:3 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 18.02.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Alexandr KADĚJKIN - 3:2
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí rozhodují sekundu před koncem! Vyšla jim stejná sehrávka jako před chvilkou – navíc měla gólové vyústění! Philip Larsen od modré nastřelil puk na hokejku ALEXANDRA KADĚJKINA, který byl u tyčky volný a dokázal kotouč usměrnit za záda bezmocného Reideborna – 3:2. Asistence:Sakari Manninen a Philip Larsen.
     
    59:49
    Nahození Philipa Larsena tečoval mimo Kadějkin! To nebyla špatná pozice...
     
    58:12
    Dmitrij Voronkov dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění. Šance pro Ufu rozhodnout!
    57:10 Danis ZARIPOV - 2:2
     
    57:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté přeci jen vyrovnávají! Nabídku Alberta Jarullina chytře tečoval DANIS ZARIPOV, který kotouč zvedl pod víko Metsolovy svatyně – 2:2. Gól padl 2 sekundy před koncem přesilové hry Kazaně. Asistence: Albert Jarullin.
     
    56:57
    Málem bylo vyrovnáno! Po dorážce Voronkova vytahoval Metsola kotouč lapačkou snad z brankové čáry!
     
    55:12
    Hosté budou hrát přesilovku! Kapitán Ufy Grigorij Panin si počínal nedovoleně v souboji u mantinelu a dostal dvě minuty za hrubost.
    52:01 Philip LARSEN - 2:1
     
    52:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Gól platí! Teemu Hartikainen si vyjel s pukem z rohu hřiště na pravý kruh, odkud vystřelil. Kotouč se následně odrazil od hráčů u brankoviště mezi kruhy, odkud ho dorazil za záda gólmana Ufy PHILIP LARSEN. Nedovolené bránění Reidebornovi video neodhalilo a domácí tedy vedou 2:1. Asistence: Sakari Manninen a Teemu Hartikainen.
     
    52:01
    Domácí skórovali, ale lavička Kazaně si ještě bere trenérskou výzvu. Hosté reklamují nedovolené bránění vůči brankáře Reidebornovi.
     
    45:59
    Arťom Pimenov narazil na hrazení Gluchova a je za to vyloučen. Přesilovka pro Ak Bars.
     
    42:43
    Andrej Pedan se vydal na útočný výlet a nadělal domácím velké problémy! Po vlastní střele z levého kruhu se dostal k k dorážkám, puk ale neprotlačil za Metsolu on ani spoluhráč Michail Gluchov.
     
    36:10
    Teemu Hartikainen se následně zastal svého brankáře až příliš důrazně a dostal dvouminutový trest za hrubost. Přesilovka pro Ufu!
     
    36:10
    Výjezd Dmitrije Judina před brankoviště dal vzniknout valné hromadě před brankářem Metsolou, který situaci zvládl a puk má někde pod sebou! Tohle byl velký závar.
     
    35:04
    Dobrá souhra hostí. Arťom Lukojanov po ní střílel z levého kruhu a hodně důrazně si u brankoviště počínal Ilja Safonov. Metsola udržel kotouč před brankovou čarou!
     
    33:02
    Domácí Jevgenij Lisovec dostává dvě minuty za podrážení. Hosté budou hrát přesilovku, která bude už za dvě sekundy klasická 5 na 4.
     
    31:04
    Oboustranné vyloučení. Domácí Pjotr Chochrjakov dostává trest za držení, Michail Gluchov za nafilmovaný pád.
    29:12 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    29:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hlavní zásluhu na tomhle gólu má Arťom Galimov. Ten předvedl v útočném pásmu úchvatnou kličkovanou, na jejímž konci dokázal z levého kruhu nahrát na vzdálenější tyčku STÉPHANEMU DA COSTOVI a nejproduktivnější hráč týmu zakončoval do odkryté klece – 1:1. Asistence: Viktor Tichonov a Arťom Galimov.
     
    26:27
    Za podrážení je vyloučen hostující Arťom Lukojanov.
     
    26:02
    Příležitosti na obou stranách! Nejprve domácí přestáli tlak soupeře, během něhož si Juha Metsola připsal v krátkém sledu několik úspěšných zákroků. Poté se dostal do samostatného úniku domácí Rodion Amirov, který však po kontaktu s obráncem skončil v brance namísto kotouče!
     
    24:56
    Další šance domácích! Po přihrávce od levého mantinelu střílel zblízka do ramene Reideborna Alexandr Kadějkin.
    23:27 Vjačeslav SOLODUCHIN - 1:0
     
    23:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď už jdou domácí do vedení! Gólovou akci založil i zakončil VJAČESLAV SOLODUCHIN. Ten nahrál doleva obránci Jevgenijovi Lisovecovi a sám si nabruslil před branku. Jeho spoluhráč tam kotouč poslal a Soloduchin ho pohotově tečoval za Reidebornova záda. Asistence: Jevgenij Lisovec.
     
    22:59
    Od modré čáry vypálil Pavel Koledov. Reideborn kotouč vykopl před sebe a následně musel likvidovat dorážku Geoff Platta. To byla dobrá šance domácích!
     
    19:08
    Vypadalo to, že rozhodčí pískali hostům postavení mimo hru, ale po krátké poradě se rozhodli vylučovat! Trest je uložen za zdržování hry.
     
    18:00
    Po střele Stéphaneho Da Costy z levého kruhu pomohla Metsolovy zřejmě vzdálenější tyčka!
     
    17:25
    Domácí si nepohlídali střídání a na ledě se jich jednu chvíli ocitlo pět. To znamená přesilovku pro Kazaň. Nějakou dobu z toho bude dokonce výhodná varianta 4 na 3!
     
    16:05
    Teemu Hartikainen držel Andreje Pedana, který svému pádu ale přidal a sudí se tak rozhodl poslat na trestnou lavici oba hokejisty. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    15:11
    Do gólové příležitosti se nyní dostával hostující Arťom Galimov. Ten však nestačil puk zasunout za ležícího Metsolu!
     
    12:35
    Šance domácích! Hartikainen našel překvapivou zadovkou od zadního mantinelu Markuse Granlunda, který zakončoval z bezprostřední blízkosti. Reideborn se však stačil proti němu rychle přesunout!
     
    06:50
    Domácí chybovali v rozehrávce a byla z toho velká šance soupeře! Ilja Safonov střílel z pravého kruhu. Metsola puk vyrazil před sebe a ještě následovala dorážka Arťoma Lukojanova, po které hrací předmět zamířil vedle svatyně Ufy!
     
    02:57
    Střílenou přihrávku Philipa Larsena dokázal pohotově tečovat Teemu Hartikainen. Hostující gólman Adam Reideborn ale stačil zareagovat a puk končí v jeho výstroji!
     
    02:25
    Domácí budou hrát přesilovku. Za vysokou hůl je potrestán Patrice Cormier.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Soloduchin (Lisovec), 53. Larsen (Manninen, Hartikainen), 60. Kadějkin (Manninen, Larsen) – 30. S. Da Costa (V. Tichonov, A. Galimov), 58. Zaripov (Jarullin)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Larsen, Panin (C), Naumenkov, Koledov, Alexejev, J. Birjukov, Lisovec – Hartikainen (A), Manninen, M. Granlund – V. Žarkov (A), Kadějkin, Platt – Kugryšev, Chochrjakov, Amirov – Gimatov, Baškirov, Soloduchin – Pimenov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin (A), Pedan, Chenkel, Judin, Ljamkin, Lučevnikov – S. Da Costa, V. Tichonov, A. Galimov – Zaripov (C), Burmistrov, Galijev – Fisenko, Cormier, Voronkov – Lukojanov (A), M. Gluchov, Pesonen – Safonov.

    Rozhodčí: Morozov, Fatejev – Lazarev, Osipov

    Diváci: 5600
    bahis siteleri