Žižkov – Varnsdorf 4:1 (kon.) | Třinec – Prostějov 1:5 (kon.) | Trenčín – Žilina B 1:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
4:1 (3:0)
FK Varnsdorf
Pátek 19.02.2021, 11:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Viktorie Žižkov, která vyhrála poměrem 4:1. Druhý poločas nám přinesl další dvě branky, o tu první se pro změnu postaral Varnsdorf, kterému se tak povedlo snížit na rozdíl dvou branek. V závěru se domácí podruhé prosadili z pokutového kopu, což bylo tím posledním, co jsme dnes viděli. Druhý poločas ovšem moc atraktivní nebyl, sledovali jsme totiž bitvu spíše ve středu hrací plochy, k vidění tak nebylo ani moc vyložených šancí. Přesto se domácím povedlo zápas dotáhnout do vítězného konce. (13:10:24)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. PÁZLER - 4:1
     
    90
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Je to znovu o tři branky! Tentokráte se k rozehrávce pokutového kopu se postavil JAN PÁZLER, který pohodlně uklidil míč k levé tyči, zatímco se brankář vydal přesně k opačné konsturkci.
     
    89
    Další penalta pro domácí!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí kráčí za vítězstvím. Nastavovat se zřejmě nebude ani jedna minutka.
     
    87
    Hlavička v podání jednoho z domácích se snesla kousek vedle pravé tyče, nyní moc nechybělo!
     
    85
    Vypadalo to na další nedovolený zákrok, který se udál až o několik vteřinek později. Varnsdorf bude rozehrávat hluboko ze své vlastní poloviny.
     
    83
    Domácí nyní mohli rozehrávat kousek od středového kruhu, jenomže vzdušná nabídka nakonec nepřinesla nic nebezpečného a míč proletěl do autu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Varnsdorfu se před malým momentem povedlo snížit, do konce ale nezbývá moc času.
     
    80
    Při následném souboji si ovšem domácí celek pomohl nedovoleně, což znamenalo volný kop, který doputoval až k domácímu malému vápnu.
     
    79
    Hra se znovu přesunula na domácí polovinu, kde se míč odrazil mimo hrací plochu a budeme tak svědky dalšího autového vhazování.
     
    78
    Heppner to zkoušel vzít přes levou stranu, kde byl ovšem čistým způsobem zastaven. Místo rohového kopu tak přijde na řadu odkop od branky.
    76. MACHÁČEK - 3:1
     
    76
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme kontaktní branku hostujícího celku! Hraniční souboj nakonec nebyl posouzen jako nedovolený a mohlo se tak pokračovat ve hře. Na zpětnou nahrávku si navíc seběhl jeden z DAVID MACHÁČEK, který poslal míč přesně k tyči.
     
    75
    Žižkov se díky hezké akci nakonec dostal k slibnému zakončení, které putovalo přímo doprostřed branky, což neznamenalo složitou práci.
     
    73
    Pokračovalo se autovým vhazováním v podání Varnsdorfu. Ten se přesto daleko nedostal, naopak ve středu hrací plochy zasahoval Súkenník.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Viktoriáni stále vedou o tři branky, v posledních minutách jsou výrazně aktivnější.
     
    70
    U středového kruhu se povedlo zakročit Heppnerovi, jenomže jako první se k odraženému míči dostal soupeř, který se ale daleko nedostal.
     
    69
    Viktoriáni se nyní s míčem vrátili na vlastní polovinu, kde jsme sledovali pokus o vysunutí Urbance, který se ovšem nacházel pouze v ofsajdu.
     
    68
    Málem to bylo o čtyři branky! Domácí kapitán Súkenník se opřel do míče, avšak fantastickým způsobem ho vychytal hostující brankář.
     
    67
    Rohový kop nakonec propadl až do souboje, ve kterém Súkenník neměl žádnou šanci. Varnsdorf je poměrně dlouhou dobu u své šestnáctky.
     
    66
    Do pokutového území to tentokráte centrem zkoušel Urbanec, který ovšem znovu oslovil pouze hlavu soupeře, jenž prodlužoval míč na další roh.
     
    65
    Do pokutového území Varnsdorfu přiletěl další centr, který ovšem doputoval pouze na hlavu protihráče. Žižkov si tak vybojoval další rohový kop.
     
    64
    Máme za sebou hodinu hry, která nám nakonec nabídla tři branky. Druhý poločas zatím nic nenabídl, stále ale platí, že aktivnější jsou domácí hráči.
     
    63
    K zakončení se pokoušel dostat domácí Petrlák, který ovšem pravačkou trefil pouze před sebou stojícího protihráče. Domácí jsou stále u míče.
     
    62
    Poté se Súkenníkovi povedlo vyprodukovat zpětnou nahrávku, která byla hodně odvážná. Nakonec napadající Rudnyckyj na míč nedosáhl.
     
    61
    Žižkovu se poté povedlo přenést hru k postranní lajně, kde se nacházel Bazal. Ten nakonec vyprodukoval zpětnou nahrávku až na brankáře.
     
    60
    Pokračovalo se autovým vhazováním z levé strany, který si vzal na starost hostující Heppner. Jeho celek poté sportovním gestem odevzdal míč soupeři.
     
    59
    Hodně prostoru měl poté kolem sebe domácí Urbanec, který si nakonec troufl na centr do pokutového území, kde ovšem zasahoval pouze soupeř.
     
    58
    Žižkovu se povedlo vstřelit čtvrtou branku, která ovšem neplatí. Dle pomezního se jednalo o ofsajd, bude se tedy rozehrávat od branky.
     
    57
    K parádnímu centru do pokutového území se nyní dostal domácí Súkenník, jehož centr usedl přesně na hlavu kolegy, s jehož hlavičkou si brankář poradil.
     
    56
    Chytrou kolmicí za obranu to poté zkoušel domácí Sixta, který se na pravém křídle pokoušel nastartovat spoluhráče, před kterým ale zakročil soupeř.
     
    55
    Bazal nakonec přenechal rozehrávku volného kopu. Tentýž hráč se přeci jenom dostal k míči, jenomže nahrávku poslal pouze do protihráče.
     
    54
    Žižkov tak znovu rozehrával po zemi, načež díky špatné nahrávce přišel o míč. Ani soupeř to ale nevyřešil nejlépe, nahrávka totiž putovala do zámezí.
     
    53
    Nakonec jsme sledovali vysoký centr, který si v pokutovém území dokázal najít jeden z hostujících hráčů, jehož zakončení putovalo kousek nad.
     
    52
    Následoval nedovolený zákrok ze strany domácího celku, což znamená standardní situaci, která proběhne zhruba ze třiceti metrů od domácí branky.
     
    51
    Na útočnou polovinu se s míčem dostal hostující Heppner, který usiloval o zpětnou nahrávku, avšak jeho spoluhráč ho vůbec nepochopil.
     
    50
    Poté Žižkov mohl vhazovat z levé strany, načež jsme sledovali nesmírně nebezpečný centr, který div neskončil u vzdálenější konstrukce.
     
    49
    K míči se dostal také domácí brankář, který to zkoušel rozehrávkou nakrátko. Následoval pas za obranu, který si ovšem dokázal najít soupeř.
     
    49
    Sledovali jsme odkop od hostující branky, který si ovšem dokázal sebrat domácí celek. Ten nakonec nevybojoval aut, naopak bude vhazovat soupeř.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Hodně daleko měl k míči domácí Batioja, před kterým odehrál míč jeden z protihráčů. Viktoriáni se nyní usadili na útočné polovině.
    41. MASHIKE - 3:0
     
    41
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Auer poslal do pokutového území další centr, který jeden z domácích ještě prodloužil do malého vápna, kde se nacházel ELVIS MASHIKE. Tomu se povedlo hlavou uklidil míč přesně k pravé tyči.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Prudký pas v podání Pudila si na pravém křídle dokázal najít Nabijev. Povedlo se mu sklepnout vedle sebe, kde má hodně prostoru Diviš.
     
    38
    V posledních minutách nesledujeme zrovna pohledné momenty. Rozehrávka volného kopu domácího celku putovala přímo do rukavic brankáře.
     
    37
    V krátkém časovém sledu další nedovolený zákrok, o který se postaral domácí Auer, který při snaze o zasažení míče trefil nohu protihráče.
     
    35
    Sledovali jsme rozehrávku od domácí branky. Brankář Švenger nakonec rozehrál po zemi nakrátko na Huška, který to zkoušel pasem na Řezáče.
     
    33
    Na pravém křídle se k centrované nabídce dostal hostující Schön, který znovu našel pouze prvního protihráče, jenž odklízel míč do bezpečí.
     
    31
    Máme za sebou třetinu hry, která nám zatím přinesla dva přesné zásahy. Oba obstaral domácí celek, který je i nadále aktivnějším mužstvem na hřišti.
     
    30
    Následovalo autové vhazování z pravé strany, po kterém se míč znovu snesl směrem do zámezí. Nyní bude pro změnu moci vhazovat Auer.
     
    29
    Viktoria je v posledních minutách jednoznačně aktivnější. Nyní se jí povedlo přeposlat míč na pravou stranu, kde se nacházel obránce Řezáč.
     
    28
    Žižkov tak mohl zahrávat rohový kop z levé strany, ke kterému se znovu postavil Auer. Tato nabídka nakonec nic nepřinesla, poté kousek nad mířil Hušek.
     
    27
    Auer dnes hraje velice dobře, nyní se mu povedlo ideálně zpracovat nabídku, avšak poté v pokutovém území našel pouze prvního protihráče.
     
    26
    Schön se ještě pokoušel udržet míč na hrací ploše, což se mu nakonec nepovedlo. Auer tak mohl vhazovat, Súkenník to ovšem neudělal nejlépe.
     
    25
    Po delší době si odkop od své branky vyzkoušel také domácí brankář Švenger, který na druhé straně hledal Skopce, jenž se dokázal prosadit.
     
    24
    V pokutovém území se k centru dostal hostující Schön, který ovšem našel pouze protihráče. Žižkov se poté pustil do rychlého protiútoku.
     
    23
    Zpětná nahrávka v podání Kubra nakonec směřovala přesně na brankáře. Varnsdorf se nikam netlačí, znovu to zkouší poklidnou rozehrávkou.
     
    22
    Nyní si nedovoleně pomohli také domácí hráči a soupeř rozehrával z vlastní obranné poloviny. Žižkov se však snaží aktivně napadat rozehrávku.
     
    21
    Varnsdorf to bude mít nyní nesmírně složité, absolutně se mu totiž nevydařil vstup do tohoto zápasu a momentálně prohrává už o dva zásahy.
     
    20
    Sledovali jsme nedovolený zákrok ze strany hostujícího celku. Standardní situaci tak mohl rozehrát Auer, jehož nabídku si našel pouze soupeř.
    18. MASHIKE - 2:0
     
    18
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Po standardní situaci je tu druhá branka domácích! Auerovi se totiž centr povedlo zakroutit přesně na hruď Batiojy, který se postaral o zakončení, jenž putovalo do levé a následně do pravé tyče. Odražený míč si ovšem našel ELVIS MASHIKE, který ho poslal do prázdné branky.
     
    18
    V obraně se pro změnu povedlo zakročit domácímu Pudilovi, který poté věnoval zpětnou nahrávku směrem na Švengera, jenž přenášel míč do strany.
     
    17
    Ze druhé vlny se rozhodl podpořit své spoluhráče Diviš, který se postaral o parádní dělovku, jenž nakonec směřovala vysoko nad branku.
     
    16
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat, domácím se povedlo využít hned první vyloženou šanci a mají psychickou výhodu.
    14. SÚKENNÍK - 1:0
     
    14
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil IGOR SÚKENNÍK, který poslal míč k pravé tyči, zatímco se brankář vydal k opačné konstrukci.
     
    14
    Je tu pokutový kop pro Žižkov!
     
    14
    Varnsdorf tak měl k dispozici rohový kop z pravé strany, který přinesl cent směrem od branky. Krátce po něm jsme sledovali zablokovanou střelu.
     
    13
    Následoval odkop od domácí branky, který Švenger poslal pouze k protihráči. Nešťastnou situaci ovšem vyřešil Pudil, který odkopl míč pouze na roh.
     
    12
    Za pokutovým územím si ovšem odražený míč našel obránce Hušek, který se nakonec dostal do zakončení, které se sneslo pouze do protihráče.
     
    11
    Žižkov si nyní vybojoval rohový kop z pravé strany, který se snášel do malého vápna. Tam ovšem ve vzduchu odhlavičkoval míč jeden z protihráčů.
     
    10
    Varnsdorf znovu vyvezl míč na útočnou polovinu, nicméně se poté vracel. Velice aktivně totiž napadal Sopec, který vytlačil soupeře do bezpečí.
     
    9
    Následovalo autové vhazování z levé strany, ke kterému se postavil domácí Auer. Po jeho nahrávce odkopával míč na druhou stranu Súkenník.
     
    8
    Varnsdorf se s míčem dostal na druhou stranu, kde se ovšem u postranní lajny povedlo zakročit Řezáčovi, který se postaral o odkop na druhou stranu.
     
    7
    Pomezní sudí se tak vůbec poprvé dostal do akce, následoval odkop od hostující branky. Nakonec se jednalo o rozehrávku k postranní lajně.
     
    6
    Žižkov rozjel kombinaci na vlastní polovině, načež jsme sledovali parádní pas v podání Skopce. Na jeho nabídku si seběhl Diviš, který se ocitl v ofsajdu.
     
    5
    Švenger se postavil k rozehrávce od své branky, kterou poslal po zemi na vedle stojícího Pudila, jenž navíc velice přesně oslovil volného Skopce.
     
    4
    Ve středu hrací plochy se povedlo zakročit domácímu Súkenníkovi, který odpálil míč na opačnou stranu hrací plochy, kde se k němu dostal Lehoczki.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu si Varnsdorf vybojoval rohový kop, který se snášel přímo do branky, kde pochopitelně zasahoval brankář Švenger.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Viktoria Žižkov: Švenger – Řezáč, Hušek, Pudil, Auer – Skopec, Súkenník – Diviš, Batioja, Nabijev – Mashike

    FK Varnsdorf: .
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    David Suchý

    Branky: 14. Súkenník (pen.), 18. Mashike, 41. Mashike, 90. Pázler (pen.) – 76. Macháček


    FK Viktoria Žižkov: Švenger – Řezáč, Hušek, Pudil, Auer – Skopec, Súkenník – Diviš, Batioja, Nabijev – Mashike
    FK Varnsdorf: Vaňák – M. Richter, Kouřil, Zbrožek, Lehoczki, Kocourek, Kubista, Kazda, Rudnyckyj, Schön, Velich
    Náhradníci: Hasil, Heppner, Kubr, Novák, Bláha, Macháček, Šilhan, A. Richter
    bahis siteleri