Nitra – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
Zvolen – Michalovce 7:1 (kon.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Detva – Miskolc 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HK Poprad
sk Pátek 12.03.2021, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:58
    Striedanie v tíme HK Poprad: z ihriska odchádza Tomáš Vošvrda, prichádza Roman Rychlík.
     
    49:58
    Košice dali gól!
    Nuž, teraz je to gól za gólom. MARTIN RÉWAY dostal peknú prihrávku za obranu k bránkovisku a to už jednoducho nemohol nepremeniť. Asistencie: Pavel Klhůfek, Michal Chovan.
     
    49:25
    Poprad dal gól!
    Expresne rýchlo využitá hra Popradu nám dáva opäť nádej na dramatický záver. Puk cinkol o Riečického tyč a skočil v sieti. Dopravil ho tam JAMES DAVID LIVINGSTON. Asistencie: Marcel Haščák, Patrik Svitana.
     
    49:18
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Émile Poirier – 2 min., sekanie).
     
    47:48
    Košice dali gól!
    V situácii troch proti jednému JURAJ ELIAŠ nad ničím nepremýšľal a volil priamu strelu. Vošvrda to možno ani nečakal. Dovolím si tvrdiť, že je definitívne rozhodnuté. Asistencie: Adam Lapšanský, Émile Poirier.
     
    44:41
    Domáci teraz predvádzajú jednu krásnu kombináciu za druhou. Na konci tej poslednej bol Klhůfek, opäť musel všetko hasiť presúvajúci sa Vošvrda.
     
    43:30
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté. Popradčania trestuhodne zabudli na Belluša pred bránkou, ktorý po prihrávke volil okamžitý príklep. Vošvrda čaroval.
     
    40:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Baránek – 2 min., podrazenie).
     
    38:40
    Obrovské šťastie na košickej strane. Riečický na puk viackrát dobre nevidel, popradský celok to potrestať nedokázal.
     
    36:06
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Marek Hudec – 2 min., hákovanie).
     
    35:10
    Teraz mali Košice šťastie. Vyzeralo to nevinne, ale Riečický na nahodenie od čiary vôbec nevidel. Ak by sa Handlovský lepšie zorientoval, mohlo byť znížené.
     
    34:00
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Colin Jacobs – 2 min., hrubosť).
     
    34:00
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Dávid Skokan – 2 min., sekanie).
     
    33:54
    Košice dali gól!
    Ťažko teraz možno hosťom niečo vyčítať, po druhom góle sa jednoducho zosypali ako domček z karát a je z toho aj tretí puk v ich sieti. Vošvrda prvý zákrok nezvládol a ležiac na ľade už gólu nezabránil. Presadil sa ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Martin Belluš.
     
    32:28
    Košice dali gól!
    Domáci celok vyťažil z minima maximum a za Vošvrdom končí v podstate jediná razantná strela. Pred bránkoviskom bol Kanaďan ÉMILE POIRIER, ktorý sa tam dostal k puku a napol sieť popradskej bránky. Asistencie: Michal Chovan, Colin Jacobs.
     
    30:33
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Petr Ulrych – 2 min., podrazenie).
     
    28:49
    Nádherný hokejový moment. Puk sa viackrát odrazil, najlepšie na to zareagoval Poprad. Ten našiel pri ľavej žrdi voľného Svitanu, ale Riečický tam výborne priskočil a strelecký pokus zlikvidoval.
     
    28:00
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Slovák – 2 min., Pád pod nohy).
     
    22:47
    Tavi bol na korčuliach ľahký a vyhol sa hitu Baránka, ktorý napokon sám skončil na mantineli. Veľmi pekný moment zo strany popradského hokejistu.
     
    16:40
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (2 min. – zdržiavanie hry).
     
    16:40
    Košice dali gól!
    Domáci vyrovnávajú na 1:1, hoci Vošvrda okamžite korčuľoval za hlavným arbitrom. Tesne pred ním totiž prišlo k teču zakončenia od čiary. Všetko však bolo v súlade s pravidlami. Za strelca gólu je označený PAVEL KLHŮFEK. Asistencie: Marek Baránek, Martin Réway.
     
    16:40
    Puk skončil za Vošvrdom, ten okamžite korčuľoval k hlavnému rozhodcovi. Popradčania si vybrali coach challenge.
     
    15:45
    Na opačnej strane boli v šanci domáci. Havrila posunul puk na modrú čiaru, tvrdú strelu odtiaľ Vošvrda len vykopával. Ešte mohol dorážať Jokeľ, ani to však Košiciam na gól nestačilo.
     
    12:21
    Poprad dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. Košičania po prežitom oslabení v obrane mierne zaspali, čo Poprad trestá. K puku sa dostal PETER BJALONČÍK, ktorý prepálil Riečického. Asistencia: Matúš Paločko.
     
    09:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš Havrila – 2 min., sekanie).
     
    04:40
    Obrovský tlak popradského tímu! Na Riečického to teraz lietalo zo všetkých strán. Seigo od modrej tvrdo vypálil, domáci brankár len vyrážal. Pred bránkou boli ešte dvaja hostia, ale Košice to so šťastím ustáli.
     
    03:39
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Petran – 2 min., podrazenie).
     
    00:49
    Klhůfek sa predral dopredu a vybojoval puk pre Košice. Tam ostal na pozícii centra zabudnutý Chovan, ktorý strieľal zápästím, ale Vošvrdovu bránku tesne minul.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 17. Klhůfek (Baránek, Réway), 33. Poirier (Chovan, Jacobs), 34. Lapšanský (Belluš), 48. Eliaš (Lapšanský, Poirier), 50. Réway (Klhůfek, Chovan) – 13. Bjalončík (Matúš Paločko), 50. Livingston (Haščák, Svitana)


    HC Košice: Riečický (Vay) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl, Petran, Krasničan — Réway (A), Chovan (C), Klhůfek — Belluš, Mráz, Lapšanský — Eliaš, Jacobs, Poirier — Jokeľ, Havrila, Frič
    HK Poprad: Vošvrda (50. Rychlík) — Drgoň, Višnevskij, Seigo, Hudec, D. Brejčák (A), Ulrych, Kramár, Valigura — Svitana (C), Skokan (A), Haščák — Mashinter, Preisinger, Handlovský — Tavi, Bjalončík, Livingston — Mešár, Matej Paločko, Matúš Paločko

    Rozhodčí: D. Konc st., Valach — Valo, Beniač
    bahis siteleri