NHL
Minnesota – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:5 (po pr.) | Edmonton – Ottawa 6:2 (kon.)
Colorado – Los Angeles 2:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 0:4 (kon.)
Columbus – Dallas 4:3 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:5 (0:2, 2:1, 2:1 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 13.03.2021, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi St. Louis Blues a Vegas Golden Knights.
     
    Vegas Golden Knights

    Hokejisté Vegas se po třiadvaceti odehraných zápasech nacházejí na první pozici západní divize, přičemž na svého dnešního soupeře mají náskok jednoho bodů, avšak Vegas má hned tři zápasy k dobru. Hostující tým tohoto zápasu ovšem v posledních dvou duelech nedokázal ani jednou bodovat, během tří dnů totiž dvakrát nestačil na třetí Minnesotu, které se povedlo zvládnout oba domácí zápasy. Ten první přinesl výsledek 2:0 a ten druhý pro změnu 4:3. Vegas je navíc až šestým nejlepším venkovním týmem své konference, hůř je na tom už jen dvojice Arizona – Anaheim.
     
    St. Louis Blues

    Na opačné straně stojí St. Louis Blues, které bude papírovým favoritem tohoto zápasu. St. Louis se momentálně nachází na druhé pozici západní divize, na zádech mu visí třetí Minnesota, které chybí jeden bod, navíc má o dva zápasy méně. Také St. Louis v posledních dvou duelech nedokázalo vyhrát, avšak v obou případech se mu povedlo alespoň bodovat. Domácí celek nejprve po prodloužení nestačil na Los Angeles, které na domácím stadionu vyhrálo poměrem 4:3. Po prodloužení poté vyhrálo také poslední San Jose, a sice výsledkem 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Scandella, Dunn, Bortuzzo, Mikkola – Tarasenko (A), R. O'Reilly (C), Kyrou – Perron, B. Schenn (A), Hoffman – Blais, Sundqvist, Sanford – MacEachern, Joshua, Clifford.

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Thompson) – Theodore, Martinez, Whitecloud, Hague, Coghlan, McNabb – Mark Stone, Stephenson, Pacioretty – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Glass, N. Roy – Reaves, Nosek, Kolesar..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první dostal do svého obranného pásma, odkud rozehrával Krug.
     
    00:47
    Jako první se přesto do zakončení dostalo Vegas, konkrétněji se jednalo o Stona. Ten od pravého kruhu ale netrefil branku a hra se tak rychle otáčí.
     
    01:14
    Další útočnou akci svého celku táhl hostující Hauge. Krátce poté měl dobrou pozici kolega Marchessault, který od levého kruhu trefil pouze beton brankáře.
     
    02:19
    Vegas vstoupilo do tohoto zápasu velice aktivně, nyní se ovšem muselo vracet. St. Louis přesto neudrželo kotouč v pásmu, poté se k němu dostal Mikkola.
     
    03:04
    S rozehrávkou nyní pomohl také brankář Binnington, který na jistotu rozehrál podél mantinel. Jeho celek se dostal před Fleuryho, který zatím nemusel zasahovat.
     
    04:10
    Vhazovalo se po pravici brankáře Fleuryho, úspěšnější byl ale domácí celek. Ten se přesto musel vracet do svého obranného pásma, odkud rozehrával Dunn.
     
    05:07
    Kyrou poté pouze nahazoval směrem do útočného pásma, kde ovšem vysokou holí zahrál hostující Stone a vhazovat se tak bude znovu před modrou čárou.
     
    06:15
    Po úspěšném vhazování se domácí hráči usadil kolem branky soupeře. Vegas přesto dokázalo vyhodit na druhou stranu, navíc z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    06:31
    Daleko od první trefy nyní nebyl domácí Sundqvist, který hlídkoval před brankářem Fleurym, jenž ale nebyl donucen k dalšímu zákroku.
     
    07:13
    Poté před brankou číhal také Clifford, který ovšem v těžké pozici tečoval kotouč výrazně vedle hostující svatyně. Fleury ani v tomto případě nemusel zasahovat.
     
    07:56
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ryan O'Reilly – 2 min., podrážení).
     
    08:16
    Po komerční přestávce se vhazovalo před brankářem Binningtonem. Vhazování bylo úspěšnější pro hostujícího Marchessaulta, jehož celek se již kombinuje.
     
    09:06
    Vegas se zatím během přesilové hry nedostalo k ničemu nebezpečnému. Naopak se domácím povedlo podruhé vyhodit kotouč na druhou stranu hrací plochy.
     
    10:00
    Je za námi přesná polovina první třetiny, na první branku stále čekáme. Vegas má za sebou první přesilovou hru, která ovšem nepřinesla žádnou příležitost.
     
    11:05
    Je za námi také druhá komerční přestávka tohoto zápasu, po které se vhazovalo před brankářem Binningtonem. V tomto případě ovšem uspěl hostující Glass.
     
    12:01
    Vegas se málem dostalo do vedení! Hague se totiž dostal k zakončení, které skončilo pouze na brankové konstrukci!
     
    13:13
    Po delší době musel zasahovat brankář Fleury, nicméně se nejednalo o nic složitého. Soupeř poté vyhazoval tak, aby z toho nebylo další zakázané uvolnění.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    14:04
    Do vyložené šance se poté dostal hostující Kolesar, před kterým číhala poloprázdná domácí branka, jenomže Binnington se dokázal se svou lapačkou přesunout.
     
    14:32
    Po Paciorettyho ráně přichází poslední komerční přestávka první třetiny.
     
    14:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají do vedení! Stephenson totiž zavezl kotouč do pásma, kde si ho vyměnil s kolegou Paciorettym. Prvně jmenovaný měl poté hodně prostoru k nahrávce do předbrankového prostoru, kde se nacházel kapitán MARK STONE, kterému tak pouze stačilo nastavit svou hokejku.
    Asistence: Chandler Stephenson, Max Pacioretty.
    14:48 Mark STONE - 0:1
     
    15:07
    Do pásma soupeře se poté dokázal prodrat hostující Hague, který tak vybojoval zisk pásma. Tam jeho formace přesto dlouho nevydržela a hra se tak otočila.
     
    15:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V krátkém časovém sledu je tu druhá hostující branka! Na jedné straně měl šance domácí celek, který byl poté nedůrazný ve svém brankovišti. Tam se totiž k dorážce dostal JONATHAN MARCHESSAULT, kterému se na dlouhou hokejku povedlo dorazit puk za dezorientovaného brankáře Binningtona.
    Asistence: Reilly Smith.
    15:29 Jonathan MARCHESSAULT - 0:2
     
    16:04
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Bortuzzo – 2 min., podrážení).
     
    17:20
    Vegas se až nyní usadilo kolem branky soupeře, jenomže Karlssonovu nahrávku dokázal zachytit jeden z protihráčů, který se poté snažil táhnout protiútok.
     
    18:03
    Málem se do dalšího protiútoku nadechl také Clifford, který ovšem na křižnou nahrávku nedosáhl. Vegas se nyní zrovna moc nedaří, což ale vadit nemusí.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    19:15
    Došlo k posunutí hostující branky, čehož si sudí všimli až po chvíli. Chvíli se tak hrát nebude, musí totiž dojít k úpravě hostující svatyně.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Mark Stone – 2 min., sekání).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nám nakonec nabídla dva přesné zásahy, přičemž se o oba postaralo Vegas, jenž udeřilo v krátkém časovém sledu. Hostující celek byl v první periodě směrem dopředu nebezpečnější, rozdíl ve skóre tak mohl být klidně daleko vyšší. Blues se směrem dopředu celkem hledali, také brankář Fleury si ovšem připsal několik slibných zákroků, své čisté konto však stále drží.
     
    Střely na branku: 9 – 11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který ještě pokračuje v přesilové hře. Krug se tak vydal do obranného pásma, odkud rozehrává.
     
    20:29
    Vegas ovšem dokázalo procedit kotouč na druhou stranu hrací plochy, kde se ho ujal brankář Binnington, kterému povedlo rozehrát na Tarasenka.
     
    21:07
    Domácí formace se přeci jenom usadila v opačném pásmu, kde jsme sledovali nabídku na levou stranu, odkud nebezpečně do ramene brankáře pálil Tarasenko.
     
    22:06
    Vegas se tak povedlo přečkat první početní nevýhodu v tomto duelu, Fleury si připsal pouze jeden zákrok. Poté se domácí prezentovali zakázaným uvolněním.
     
    23:15
    Binnington si znovu pohrál s pukem, tentokráte rozehrával podél levého mantinelu. Jeho celek se ani tentokráte daleko nedostal, u puku tak je zadák Coghlan.
     
    24:04
    Na rozehrávku si dal sice záležet hostující Whitecloud, avšak u opačné modré čáry se mu nepovedlo najít žádného spoluhráče, což značí další icing Golden Knights.
     
    25:07
    Binnington si před malým momentem připsal jeden velice složitý zákrok, avšak se mu povedlo odolat. Soupeř se ovšem nadechl k náporu, který nadále pokračuje.
     
    25:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají zpět do zápasu, je tu kontaktní branka! Sundqvistovi se totiž povedlo zavézt kotouč do útočného pásma, kde jeho formace mohla kombinovat. Nakonec po rychlé souhře pálil od pravého kruhu RYAN O'REILLY, kterému se přízemní pokus povedlo umístit přesně k bližší brankové konstrukci.
    Asistence: Justin Faulk, Zachary Sanford.
    25:14 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    26:21
    Najednou to tedy máme zase hodně zajímavé, je to totiž pouze o jednu branku. Poprvé tedy inkasoval také brankář Fleury, který v době střely vůbec nic neviděl.
     
    27:20
    Zajímavou možnost poté měl domácí Schenn, který si našel skvělou střeleckou pozici, přičemž si dokonce položil o protihráče, avšak poté mířil do lapačky.
     
    28:08
    Na pravé křídlo si sjel domácí Tarasenko, který se ještě před soupeřem pokoušel přenechat kotouč pod sebe, kde se ovšem nikterak výrazně neprosadil Blais.
     
    28:21
    Vyloženou šanci měl na své hokejce Marchessault, který se dostal do přečíslení, které se pokoušel vzít sám na sebe, jenomže trefil pouze brankáře.
     
    29:15
    Vegas se tentokráte ke střele nedostalo a hra se rychle otočila. Ještě před červenou čárou byl ovšem zastaven domácí Hoffman, který narazil do hokejky soupeře.
     
    30:00
    Je za námi polovina řádné hrací doby, která nám zatím nabídla tři přesné zásahy. Sledujeme nesmírně vyrovnanou podívanou, oba celky se střídají v akcích.
     
    30:07
    Další důležité zákroky v podání Fleuryho, který si u pravého kruhu počíhal i na kapitána O'Reillyho.
     
    30:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nápor hostujícího celku přináší další branku! Vegas se totiž dokázalo usadit v pásmu soupeře, kde to fantastickým způsobem provedl Coghlan, kterému se před brankou povedlo najít hokejku TOMÁŠE NOSKA. Český útočník bleskovým zakončením přesně zamířil mezi ruku brankáře Binningtona.
    Asistence: Dylan Coghlan, Nicolas Roy.
    30:12 Tomáš NOSEK - 1:3
     
    31:21
    St. Louis Blues to bude mít zase hodně složité, prohrává totiž o dvě branky. Vegas v posledních minutách pořádně ožilo a třetí dnešní branka byla hodně zasloužená.
     
    32:04
    Vegas tentokráte znovu vyhodilo přes všechny čáry, což pochopitelně znamenalo další zakázané uvolnění a hra se tak znovu vrací před brankáře Fleuryho.
     
    33:19
    Do protiútoku se poté dostávala třetí hostující lajna. Nakonec to nahozením od modré čáry zkoušel Theodore, který ovšem pukem trefil před sebou stojícího soupeře.
     
    33:26
    Poté moc nechybělo Joshuovi, který číhal na zadní tyči, kde ovšem promáchl před prázdnou brankou.
     
    33:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šťastná branka domácích znamená snížení! St. Louis Blues se při přechodu do pásma nevystavilo do ofsajdu, naopak to po pravém křídle na sebe vzal Blais, kteérmu se povedlo proniknout až před brankáře Fleuryho. Tam trefil protihráče, od kterého se puk dostal na hokejku VLADIMIRA TARASENKA, který přesně dorážel.
    Asistence: Sammy Blais, Robert Bortuzzo.
    33:36 Vladimir TARASENKO - 2:3
     
    34:24
    Znovu je to pouze o jednu branku a bude to hodně zajímavé. Vegas se po rozehrávce ihned pustilo do útočného manévru, Tuchovi se povedlo ukořistit volný touš.
     
    35:10
    St. Louis Blues se muselo bránit, načež nepřipustilo další zakončení směrem na vlastní branku. Poté další střelecký pokus pro změnu zablokoval Scandella.
     
    35:27
    Poslední komerční přestávka druhé třetiny.
     
    36:17
    Hezká předávka putovala proti hokejce Kolesarovi, kterému se ale nepovedlo trefit kotouč. Soupeř poté pouze vyhazovalo, načež se mu povedlo vystřídat.
     
    37:04
    V krátkém časovém sledu z toho bylo další zakázané uvolnění domácích. Hra se tak musí přestěhovat do pásma Blues, kde se vhazuje u pravého kruhu.
     
    38:15
    Nosek rozehrál na levou stranu, kde byl ovšem čistým způsobem zastaven spoluhráč. Binnington poté raději přerušil hru a bude se znovu vhazovat.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    39:15
    Závěr druhé třetiny zatím nepřináší nic moc zajímavého. Nahrávku nyní dokázal zablokovat hostující zadák Whitecloud.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám pro změnu nabídla další tři přesné zásahy. St. Louis Blues vstoupilo do této periody velice aktivně, připsalo si totiž rychlou kontaktní branku, která moc dlouho nevydržela. Soupeř si totiž vzal dvoubrankové vedení zpět, přesto si poslední slovo druhé třetiny vzali na starost domácí hráči, kterým se znovu povedlo snížit manko a v tuto chvíli je to pouze o jednu branku.
     
    Střely na branku: 15 – 22.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který to ihned zkoušel výpadem směrem kupředu, načež si ke střele sjel obránce Faulk.
     
    40:37
    St. Louis Blues vstoupilo do této třetiny hodně aktivně a Fleury se musel mít na pozoru. Nakonec zasahovat nemusel, na opačné straně pálil do souboje Theodore.
     
    41:13
    Puk vystoupal pouze do ochranné sítě, vhazovalo se tedy po levici brankáře Binningtona. Znovu se prosadilo St. Louis Blues, které se ihned prohnalo kupředu.
     
    42:04
    Mezi domácí obranu si poté sjel hostující Marchessault, který měl příliš málo času na zakončení. To nakonec poslal vedl šibenice, Binnington tak nezasahoval.
     
    43:15
    S rozehrávkou nyní vypomohl také hostující brankář Fleury, který na jistotu rozehrál podél mantinelu. Za domácí brankou si poté hodně agresivně počínal Kolesar.
     
    43:28
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Alec Martinez – 2 min., podrážení).
     
    44:15
    Po vhazování si do střelecké pozice sjel domácí Krug, který ovšem trefil pouze protihráče. Od něj se kotouč odrazil nad branku, bude se tak znovu vhazovat.
     
    44:40
    St. Louis Blues se znovu prokousalo za modrou čáru, kde mělo velké problémy. Nakonec se k volnému touši jako první dostal Karlsson, který dokázal vyhodit.
     
    44:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru! St. Louis Blues se totiž usadilo v pásmu soupeře, kde u pravého kruhu tvrdě pálil Hoffman. Jeho ránu Fleury vyrážel pouze vedle sebe, kde číhal důrazný ZACHARY SANFORD, kterému se povedlo dorazit kotouč za brankáře Vegas.
    Asistence: Mike Hoffman, Jordan Kyrou.
    44:53 Zachary SANFORD - 3:3
     
    45:27
    Domácím se tak povedlo smazat dvoubrankové vedení soupeře a začínáme tak opět od začátku. Vegas se nedaří vstup do třetiny, bude se muset zlepšit.
     
    46:12
    K odraženému kotouči se jako první dostal domácí Scandella, který okamžitě zakončoval směrem na hostující branku, kde se pro změnu musel činit Fleury.
     
    47:08
    St. Louis Blues je ve třetí třetině nesmírně aktivní a málem z toho byla vedoucí branka. Fleury se znovu musel činit, jeho celek se konečně dostal kupředu.
     
    47:17
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Oskar Sundqvist – 2 min., držení).
     
    48:14
    Hostující celek se dostal k parádní kombinaci, při které z ideální pozice zakončoval Pacioretty, který ovšem trefil pouze přesouvajícího se brankáře Binningtona.
     
    49:01
    St. Louis Blues v krátkém časovém sledu hned dvakrát vyhodilo kotouč do bezpečí. Soupeř se ovšem bleskově dostal zpět, Bortuzzova ale srazil nahrávku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka. Vegas se nepovedlo využít předchozí přesilovou hru, během které si připravilo několik pokusů.
     
    50:03
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Dylan Coghlan – 2 min., podrážení).
     
    50:27
    Na vhazování se prosadil hostující celek, kterému se navíc povedlo vyhodit kotouč až na druhou stranu hrací plochy, kde mohl rozehrávat brankář Binnington.
     
    50:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru, což znamená první vedení v utkání! Zavánělo to nedovoleným zákrokem Vegas, jenomže se pokračovalo ve hře. K puku se tak dostal DAVID PERRON, kterému se pohodlně povedlo trefit poloprázdnou branku, kam se Fleury nedokázal ideálně přesunout.
    Asistence: Brayden Schenn, Vladimir Tarasenko.
    50:40 David PERRON - 4:3
     
    51:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hodně rychlým způsobem máme srovnáno! Vegas se po delší době dostalo na druhou stranu, kde si až do střelecké pozice Theodore, kterému se povedlo trefit pouze brankáře Binningtona. Ten ovšem vyrážel pouze vedle sebe, kde byl s dorážkou úspěšný ALEC MARTINEZ.
    Asistence: Shea Theodore, Nicolas Roy.
    51:27 Alec MARTINEZ - 4:4
     
    52:57
    Před malým momentem rozehrávku dokázal zachytit Perron, jenomže hostující obrana dokázala toto zaváhání napravit a odrazila případný pokus o zakončení.
     
    53:13
    Hodně nebezpečně nahazoval směrem na branku domácí Krug, který trefil dvojici protihráčů před brankou. Kotouč tedy nedoletěl až na brankáře Fleuryho.
     
    54:12
    St. Louis Blues se znovu nadechlo k náporu, jenomže k žádnému střeleckému pokusu to nevedlo a soupeři se tak povedlo otočit hru.
     
    55:09
    Scandella musel spěchat směrem dozadu, načež se mu povedlo rozehrát k mantinelu. V souboji ovšem vypíchl kotouč Theodore, s pukem ale hraje protihráč.
     
    56:26
    Stone se sympatickým způsobem protáhl až do prostoru pro zakončení, které poslal přímo doprostřed branky, což znamenalo snadnou práci pro brankáře.
     
    57:49
    Do konce zápasu nezbývá moc času a zřejmě dojde k prodloužení, ani jeden z týmů se totiž snaží neudělat žádnou chybu.
     
    59:21
    Běží nám poslední minuta třetí třetiny, delší dobu čekáme na jakýkoliv střelecký pokus, zřejmě se půjde do prodloužení.
     
    59:51
    Do přečíslení se nyní dostal hostující Roy, který ale minul branku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první vydal do vlastního obranného pásma, kde rozehrávku napadal Karlsson.
     
    60:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Torey Krug – 2 min., podrážení).
     
    61:15
    Hosté se dokázali prosadit na vhazování, což znamenalo prostor pro kombinaci. Nakonec to nahrávkou křížem zkoušel Stone, který trefil pouze hokejku.
     
    62:09
    Vegas se tato přesilová hra zrovna moc nedaří. Binnington si zatím připsal pouze jeden zákrok, při druhém střeleckém pokusu došlo ke zlomení hokejky.
     
    62:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom Vegas využívá přesilovou hru! Po rychlé kombinaci to měl do střelecké pozice REILLY SMITH, kterému se prudce povedlo zamířit přesně k bližší brankové konstrukci, kam se Binnington sice natáhl, avšak na puk nakonec nedosáhl.
    Asistence: Jonathan Marchessault, Alec Martinez.
    62:38 Reilly SMITH - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! St. Louis Blues se v průběhu třetí třetiny povedlo zvrátit výsledek ve svůj prospěch, avšak soupeř si připsal rychlou vyrovnávací branku, díky které jsme museli jít do prodloužení. V něm byl vyloučen domácí obránce Krug, načež soupeř dokázal početní převahu využít, čímž vybojoval druhý plusový bod. Vegas i tak promarnilo dvoubrankové vedení, v jednu chvíli se dokonce dostalo do kritické pozice, neboť pár minut před koncem řádné hrací doby prohrávalo, výsledek však dokázalo zvrátit a zvítězit.
     
    Česká a slovenská stopa

    Tomáš Nosek (VEG) 1+0, 0 účast, 3 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 13:37
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Jordan Binnington (STL) – 35 zákroků, 5 OG, úspěšnost 87,5%, odchytal 62:20
    Marc-Andre Fleury (VEG) – 19 zákroků, 4 OG, úspěšnost 82,6%, odchytal 60:12
     
    Tři hvězdy utkání

    Reilly Smith (VEG) 1+1
    Vladimir Tarasenko (STL) 1+1
    Ryan O'Reilly (STL) 1+0 (04:52:19)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 26. R. O'Reilly (Faulk, Sanford), 34. Tarasenko (Blais, Bortuzzo), 45. Sanford (Hoffman, Kyrou), 51. Perron (B. Schenn, Tarasenko) – 15. Mark Stone (Stephenson, Pacioretty), 16. Marchessault (R. Smith), 31. Nosek (Coghlan, N. Roy), 52. Martinez (Theodore, N. Roy), 63. R. Smith (Marchessault, Martinez)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Scandella, Dunn, Bortuzzo, Mikkola – Tarasenko (A), R. O'Reilly (C), Kyrou – Perron, B. Schenn (A), Hoffman – Blais, Sundqvist, Sanford – MacEachern, Joshua, Clifford.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Thompson) – Theodore, Martinez, Whitecloud, Hague, Coghlan, McNabb – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault (A) – Tuch, Glass, N. Roy – Reaves, Nosek, Kolesar.

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Gawryletz, Marquis
    bahis siteleri