Ottawa – Calgary 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Columbus – Carolina 0:3 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – St. Louis 5:1 (kon.)
Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:3 (0:0, 3:1, 2:2)
Buffalo Sabres
Úterý 23.03.2021, 00:08 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Kaapo KAKKO - 5:3
     
    59:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorčané potvrzují vítězství! Panarin rozjel po křídle KAAPA KAKKA a ten přes hůl vracejícího se Dahlina trefil opuštěnou branku. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Strome.
     
    58:25
    Tokarski předvedl pět důležitých zákroků, kterými v rozmezí dvaceti vteřin vychytal tři hráče! Nejvíce z nich se činil Ryan Strome, ale stejně jako Panarin nebo Kakko ve skrumáži neuspěl. I když Tokarski udržel Buffalo ve hře o body, teď už svému týmu nepomůže. Odvolán byl totiž na střídačku a hosté to zkouší v šesti.
    45:47 Chris KREIDER - 4:3
     
    45:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ztracené vedení si Jezdci berou zpět! Povedlo se jim to v přesilovce, kdy Stromeho prudkou ránu vyrazil Tokarski vedle sebe a na pohotovou dorážku CHRISE KREIDERA už gólman Sabres nestačil. Asistence: Ryan Strome a Adam Fox.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Casey Mittelstadt – 2 min., vysoká hůl).
    44:22 Jeff SKINNER - 3:3
     
    44:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres smazali dvougólovou ztrátu a srovnávají krok! Montour vysunul do nájezdu JEFFA SKINNERA a ten vyrobil nechytatelnou bombu, kterou poslal kolem vyrážečky do levého růžku branky. Asistence: Brandon Montour.
    41:09 Dylan COZENS - 3:2
     
    41:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Má předchozí slova vyvrátil DYLAN COZENS! Jednomu z domácích beků se nepovedlo vyhodit puk, Reinhart pak zpoza branky nabil zmíněnému spoluhráči a ten nekompromisní ranou z první vymetl zadní šibenici! Buffalo je za stavu 3:2 zpátky v zápase. Asistence: Sam Reinhart.
    38:18 Adam FOX - 3:1
     
    38:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    A nová formace udeřila! V jednu chvíli postupovali domácí ve čtyřech proti dvěma, ze středu šla přihrávka doleva, pak přes celou šířku hřiště a zpátky na střed. Zibanejad odtud zřejmě trefil před bránou projíždějícího ADAMA FOXE, ten si odražený puk rychle zpracoval a pak už ho snadno zametl do úplně prázdné branky. Asistence: Mika Zibanejad a Pavel Bučněvič.
     
    31:07
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Pavel Bučněvič – 2 min., hákování).
    30:39 Chris KREIDER - 2:1
     
    30:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny před koncem dvojnásobné přesilovky Rangers otáčejí skóre! Po vyhraném buly zakombinovali domácí na modré čáře, Panarin pak z pravého křídla adresoval přihrávku před branku a CHRIS KREIDER píchl puk do protipohybu přesunujícího se brankáře. Ostrostřelec Rangers dal 15. gól v sezoně. Asistence: Artěmi Panarin a Adam Fox.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jacob Bryson – 2 min., sekání).
     
    28:42
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Tage Thompson – 2 min., nesportovní chování).
     
    28:42
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Lemieux – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:42
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Dahlin – 2 min., nedovolené bránění).
    27:13 Kaapo KAKKO - 1:1
     
    27:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    V Madison Square Garden je srovnáno! Po vyhraném buly Panarin přihrávkou zpoza brány vyzval k zakončení KAAPA KAKKA a ten nadvakrát prostrkal puk do sítě. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    26:30
    Při jednom z předchozích útoků Rangers měl šanci Filip Chytil! Český hráč zakončoval z téměř nulového úhlu kolem Tokarskiho lapačky, který si puk málem srazil do vlastní branky.
    23:52 Rasmus ASPLUND - 0:1
     
    23:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po přestávce aktivnější hosté si gól zasloužili! Sheahan nahrál od zadního mantinelu o brankovou síťku RASMUSI ASPLUNDOVI, ten si u přední tyče puk nejprve přikopl a pak ho bleskurychle dorazil mezi brankovou konstrukci a gólmanovu brusli. Asistence: Riley Sheahan a Victor Olofsson.
     
    21:14
    Během přesilovky sice hosté nijak výrazněji nezahrozili, v rovnovážném počtu se jim to však povedlo. Jeff Skinner nejprve bekhendem nedokázal přehodit Kinkaidovu ruku a v následné akci ho domácí brankář při přesunu vleže vychytal lapačkou. Excelentní zákrok!
     
    18:26
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jacob Trouba – 2 min., hákování).
     
    18:26
    Jacob Bryson výborně vypíchl protihráči puk a z neutrální zóny upaloval sám na brankáře! Toho sice nepřekonal, ale byl faulován, takže si Buffalo jako první zahraje přesilovku.
     
    02:53
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Carter Hutton, přichází Dustin Tokarski.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 28. Kakko (Panarin), 31. Kreider (Panarin, Fox), 39. Fox (Zibanejad, Bučněvič), 46. Kreider (R. Strome, Fox), 60. Kakko (Panarin, R. Strome) – 24. Asplund (Sheahan, Olofsson), 42. Cozens (S. Reinhart), 45. Skinner (Montour)


    New York Rangers: Kinkaid (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Br. Smith, Hájek – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Blackwell, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – J. Gauthier, Rooney, Lemieux.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (3. Tokarski (A)) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Jokiharju – S. Reinhart (A), Cozens, Hall – T. Thompson, E. Staal, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Eakin, Sheahan, Asplund.

    Rozhodčí: St. Laurent, Dunning
    bahis siteleri