Philadelphia – New Jersey 3:4 (kon.) | Chicago – Florida 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 2:0 (kon.)
Dallas – Tampa 1:2 (kon.) | Arizona – Colorado 5:4 (3:1 po s.n.) | Ottawa – Calgary 3:1 (kon.)
Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:4 (1:2, 0:2, 2:0)
New Jersey Devils
Středa 24.03.2021, 00:07 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:05.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Philadelphia Flyers a New Jersey Devis. Duel začíná pět minut po půlnoci.
     
    New Jersey Devils

    Hostující New Jersey nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojené. Ve dvaceti devíti odehraných duelech získal hostující celek jen dvacet šest bodů a patří mu sedmá pozice Východní divize. Na čtvrtý Boston už nyní ztrácí propastných deset bodů. V posledních pěti zápasech však Devils získali sedm bodů z deseti možných. Naposledy zvítězili 2:1 v prodloužení na ledě Pittsburghu. Nejproduktivnějším hráčem je Jack Hughes s šestnácti body.
     
    Philadelphia Flyers

    Domácí Philalphia jde do dnešního souboje v mnohem lepší pozici. V letošním ročníku odehrála třicet zápasů a získala v nich třicet čtyři bodů. Na čtvrtý Boston tak ztrácí pouhé dva body. Flyers trápí slabá defenziva. Dosud už inkasovali 107 branek, což značí nejhorší obranu ve Východní divizi. Poslední dva deuly navíc Flyers prohráli. Naposledy doma nestačili v prodloužení na Islanders.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vzájemné zápasy

    29. 1. 2021 New Jersey - Philadelphia 1:3
    27. 1. 2021 New Jersey – Philadelphia 3:5
     
    Češi a Slováci

    Jakub Voráček (PHI) – 27 zápasů, 5 gólů, 18 asistencí
    Pavel Zacha (NJD) – 28 zápasů, 7 gólů, 11 asistencí
     
    Předpokládané sestavy:

    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Gostisbehere, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, E. Gustafsson – Farabee, Couturier, J. van Riemsdyk – Voráček, Giroux, Lindblom – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Patrick, M. Raffl.

    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Palmieri, J. Hughes, Bratt – Šarangovič, Zajac, Kuokkanen – N. Merkley, Zacha, M. Malcev – Wood, M. McLeod, A. Johnsson..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Philadelphia bude hrát v oranžovém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Philadelphia uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Uvidíme, v jakém tempu oba týmy vstoupí do dnešního důležitého souboje.
     
    00:30
    New Jersey si hned v úvodu zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Braun.
     
    01:10
    Kyle Palmieri si sjel na přihrávku na pravou stranu, jenže jeho zakončení směřující k zadní tyči skončilo na zadním mantinelu.
     
    01:42
    Pavel Zacha si sjel pro přihrávku do střelecké pozice, ale jeho dělovka příklepem prolétla kolem vzdálenější tyčky. Domácí se z tlaku nemohou vymanit.
     
    02:00
    Až nyní se Philadelphia osvobodila za cenu vyhození kotouče za branku New Jersey. Unavené kvarteto domácích hráčů odjíždí na střídačku.
     
    02:30
    Domácí v plném počtu.
     
    03:05
    Jakub Voráček napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Subban si dal na českého hokejistu dobrý pozor a odehrál puk odrazem o mantinel.
     
    03:28
    Shayne Gostisbehere ustál souboj v rohu obranného pásma a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Domácí se jen těžko dostávají do útoku.
     
    04:02
    Travis Konecny se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže nikdo v oranžovém dresu jej při boji o kotouč nepodpořil. Zadáci Devils si hravě poradili.
     
    04:27
    Kevin Hayes dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal nebezpečnou střelu zápěstím. Hostující brankář puk vykopl pravým betonem.
     
    05:02
    Subban uklidnil rozehrávku New Jersey za vlastní brankou. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu.
     
    05:29
    Travis Sanheim se dostal k puku na levé straně útočného pásma, odkud jej ihned poslal před branku, ale Konecny na kotouč špičkou hole nedosáhl.
     
    06:04
    Nick Merkley střílel z pravé strany útočného pásma, ale do jeho rány se postavil jeden z domácích hráčů, který kotouč zablokoval pravou bruslí.
     
    06:19
    Hosté se mohli dostat do vedení! Pavel Zacha se parádním pohybem dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil zastavila branková konstrukce!
     
    07:06
    Oskar Lindblom se na levé straně útočného pásma dostal k odraženému kotouči, jenže z ostrého úhlu už nedokázal přihrát mezi kruhy.
     
    07:41
    Kevin Hayes dostal přihrávku do jízdy, jenže ve středním pásmu se s pukem otočil a raději rozehrál na obránce. Philadelphia se v úvodní části nikam nežene.
     
    08:03
    Joel Farabee dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže vinou špatného zpracování mu puk uskočil k prvnímu obránci v bílém dresu.
     
    08:34
    Voráček se dostal do útočného pásma, jenže příklepem poslal puk do bruslí prvního soupeře v bílém dresu New Jersey. Kotouč se pak odrazil na střídačku Flyers.
     
    09:06
    Ivan Provorov číhal na přihrávku na modrou čáru, jenže jeden z hráčů New Jersey přečetl akci Philadelphie a dokázal kotouč protečovat do středního pásma.
     
    09:22
    Aktivní Pavel Zacha se znovu dostal do zakončení v blízkosti branky Philadelphie, jenže z ostrého úhlu trefil beton domácího brankáře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:52
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se po rychlém přechodu do útoku dostává do vedení! Do útočného pásma vlétl s kotoučem nikým neatakovaný Smith, který ještě přihrál před branku. MICHAEL MCLEOD si bekhendovým blafákem položil brankáře a zakončil pod břevno! Asistence: Ty Smith, Andreas Johnsson.
    09:52 Michael MCLEOD - 0:1
     
    10:09
    Philadelphia se ihned vydala do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď. Zajac se vrátil pomoci obráncům a získal puk pro Devils.
     
    10:37
    Travis Sanheim se snažil udržet kotouč v útočném pásmu, jenže špičkou čepele jej sice zpomalil, ale nezabránil v jeho úniku za modrou čáru.
     
    11:10
    Nolan Patrick si krásným průnikem udělal prostor pro zakončení zápěstím, jenže z prostoru mezi kruhy trefil hned prvního soupeře v bílém dresu.
     
    11:38
    Philippe Myers měl velké problémy s napadajícím Pavlem Zachou, ale s kusem štěstí dokázal puk odrazem o mantinel poslat za modrou čáru.
     
    11:53
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Ty Smith.
     
    12:10
    Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a bez váhání poslali kotouč až za branku Philadelphia. Na ledě je přesilovková formace s Voráčkem.
     
    12:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia dokázala využít přesilovou hru a vyrovnává na 1:1. Po střele od pravého mantinelu vypadl puk před branku a důrazný JOEL FARABEE pod tlakem doklepl puk do sítě! Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
    12:43 Joel FARABEE - 1:1
     
    13:12
    Domácí se znovu usadili v útočném pásmu, kde rozjeli kombinaci na levé straně. Zadáci Devils byli tentokrát o něco důraznější a puk vyhodili.
     
    13:29
    Philippe Myers musel hodně rychle zařadit zpátečku, aby se stačil vrátit se Zajacem. Druhý jmenovaný pod tlakem střílel z ostrého úhlu a netrefil branku.
     
    14:05
    James van Riemsdyk se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma. Od mantinelu se snažil přihrát mezi kruhy, ale trefil hůl vracejího se Johnssona.
     
    14:19
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Rozhodčí přerušili hru a nařídili vhazování ve středním pásmu.
     
    15:00
    Po delší době se do útočného pásma dostali také hokejisté New Jersey. Nolan Patrick se pustil do souboje na modré čáře a vyhodil puk do bezpečí.
     
    15:27
    Jakub Voráček dostal přihrávku do jízdy na červenou čáru, jenže si sám najel do prvního soupeře. Český útočník schytal solidní hit, ale vypadá, že není otřesený.
     
    16:00
    New Jersey si vytvořilo tlak v útočném pásmu, ale domácí brankář si připsal důležitý zákrok levým betonem. Travis Sanheim puk následně poslal na zakázané uvolnění.
     
    16:29
    Dlouhé nahození do útočného pásma tentokrát vymyslel Ivan Provorov. Za jeho pobídkou spěchal Konecky, ale Subban puk odehrál do rohu kluziště.
     
    17:00
    Konecny si prudkou brzdou udělal prostor pro zakončení z levé strany. Jeho pokus zápěstím však hostující brankář čistě viděl a schoval puk do lapačky. Vhazuje se před klecí Devils.
     
    17:28
    Joel Farabee nahodil puk do útočného pásma. Důrazní útočníci Philadelphie následně získali puk pro sebe, ale zakončit nestačil nikdo v oranžovém dresu.
     
    17:55
    Domácí mohli dokonat obrat ještě před první přestávkou! Mackenzie Blackwood předvedl hodně nejistý zákrok. Kotouč se mu odrazil za tělo, ale nikdo z domácích jej nedorazil do sítě!
     
    18:10
    Nicolas Aube-Kubel dostal přihrávku na pravou stranu, odkud kotouč protečoval do útočného pásma. Pomoci obráncům Devils přijel Pavel Zacha.
     
    18:34
    New Jersey si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Travis Sanheim.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:15
    Sean Couturier vyvezl puk do útočného pásma, kde pro svůj celek získal další cenné sekundy k dobru. Hokejistům New Jersey se zatím v přesilovce nedaří.
     
    19:54
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se ještě před koncem znovu dostává do vedení! Také hosté se dočkali využité přesilovky! Po nepovedeném vyhození ze strany Philadelphie dostal kotouč Bratt, který přihrál na levou stranu a KYLE PALMIERI se pohotovou střelou prosadil! Asistence: Jesper Bratt, Janne Kuokkanen.
    19:54 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hosté z New Jersey. Devils se dostali do vedení v desáté minutě, kdy se prosadil McLeod. Philadelphia však rychle odpověděla. V přesilovce vyrovnal Farabee. V závěru první části hráli přesilovku také hosté a šest sekund před sirénou vrátil New Jersey do vedení Kyle Palmieri.
     
    Střely na branku: 8 – 14
     
    Další třetina začne přibližně v 1:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. New Jersey v ní bude chtít navázat na povedenou úvodní část dnešního souboje.
     
    20:37
    Dmitrij Kulikov dojel nahození do rohu útočného pásma, objel branku domácího celku, ale jeho přihrávku na modrou čáru srazil Nolan Patrick na střídačku.
     
    20:51
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Ty Smith.
     
    21:09
    Joel Farabee dostal přihrávku do dobré střelecké pozice, ale hostující brankář si proti jeho ráně povyjel a udržel kotouč mezi betony. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    21:30
    Hosté získali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za branku Philadelphie. Flyers musí rozjet akci od své branky.
     
    22:04
    Znovu se hokejisté New Jersey dostali za modrou čáru. Jegor Šarangovič dokonce zavezl puk do útočného pásma a následně odjel střídat.
     
    22:51
    Hosté v plném počtu.
     
    23:05
    Giroux projel po levém křídle do útočného pásma a zkusil překvapit brankáře zakončením na bližší tyč. Mackenzie Blackwood si prostor u tyčky pohlídal.
     
    23:09
    Přesilovku si nyní zahrají také hosté. Travis Sanheim dostává dvě minuty za podrážení.
     
    24:00
    Domácí se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za branku New Jersey. Philadelphia střídá.
     
    24:27
    Pavel Zacha musel před napadajícím soupeřem udělat oblouček zpátky do obranného pásma, kde uklidnil rozehrávku Devils.
     
    24:35
    Domácí se během vlastního oslabení dostali do přečíslení! Sean Couturier dostal přihrávku na pravý kruh, ale pohotovým zakončením trefil tyč!
     
    25:09
    Domácí v plném počtu.
     
    25:27
    Kevin Hayes se po další rychlé akci prosmýkl s kotoučem na čepeli mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, ale jeho pokus těsně minul levou tyčku!
     
    25:37
    Další přesilovka pro New Jersey! Dvě minuty za podrážení vyfasoval Oskar Lindblom.
     
    26:00
    V souboji na modré čáře byl silnější domácí hráč, který puk okamžitě poslal až za klec New Jersey. Hosté musí rozjet akci od své branky.
     
    26:27
    Hart si dal pozor na slabou střelu od mantinelu a bez problémů vyrazil puk do rohu ledové plochy. Odražený puk domácí zadáci poslali přes všechny čáry.
     
    27:00
    Další akce domácích v oslabení! Subban špatně střídal a do úniku se dostal Kevin Hayes. Domácí hokejista střílel z prostoru mezi kruhy, jenže vůbec netrefil branku!
     
    27:37
    Domácí v plném počtu.
     
    28:02
    Oskar Lindblom se otočil ve středním pásmu a nahodil puk do pásma útočného. Jeho pobídku však nenásledoval nikdo v oranžovém dresu.
     
    28:29
    Oskar Lindblom se hnal za přihrávkou Jakuba Voráčka, jenže zadák v bílém dresu měl ke kotouči o kus blíže a odehrál jej daleko od vlastní třetiny.
     
    29:03
    Farabee nebezpečně vypálil od modré čáry. Hostující brankář kotouč vyrazil před sebe, ale dorážející Sean Couturier puk nedoklepl do odkryté klece!
     
    29:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek odskakuje na rozdíl dvou branek! Devils přečkali velké šance domácích a sami udeřili z ojedinělé možnosti. Zadáci Flyers zapomněli na JEGORA ŠARANGOVIČE, který dostal přihrávku mezi kruhy a bez přípravy propálil Harta! Asistence: Damon Severson, Janne Kuokkanen.
    29:32 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:3
     
    30:19
    Pavel Zacha tečoval nahození od modré čáry, ale Hart vykopl pravým betonem kotouč do rohu ledové plochy. Devils jsou ale pořádně nabuzení.
     
    30:37
    Michail Malcev dostal moře prostoru na levém křídle, vlétl do útočného pásma a zakončil příklepem. Domácí brankář si povyjel a připsal si snadný zákrok.
     
    31:08
    Justin Braun střílel od modré čáry, jenže proti němu vystoupil obětavý obránce, který puk srazil za modrou čáru. Philadelphia se po obdržení třetí branky trápí.
     
    31:41
    Jakub Voráček přišel o puk ve středním pásmu, ale bleskově se vrátil do vlastní třetiny, kde připravil soupeře o dobrou možnost na zakončení.
     
    32:05
    P. K. Subban vybojoval puk v souboji za vlastní brankou. Hvězdný obránce poté kotouč odehrál do středního pásma, ale Devils se do třetiny nedostali.
     
    32:37
    Ivan Provorov uspěl v souboji na levé straně obranného pásma a bekhendem poslal puk obloučkem za modrou čáru. Devils však mají solidní tlak.
     
    33:04
    Travis Sanheim střílel příklepem od modré čáry. Jeho dělovku ještě tečoval Sean Couturier, ale hostující brankář vůbec nemusel zasahovat.
     
    33:22
    Po delší době se přerušuje hra! Jeden z hokejistů New Jersey totiž v souboji vyhodil puk na střídačku domácího mužstva. Poslední minuty ale patřily hostům.
     
    34:08
    Shayne Gostisbehere udržel pro domácí celek puk v útočném pásmu, jenže jeho pobídku před branku netečoval nikdo v oranžovém dresu Flyers.
     
    34:37
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Kyle Palmieri.
     
    35:05
    Provorov dostal nabito na modrou čáru, jenže kotouč mu přeskočil přes čepel a skončil za modrou čárou. New Jersey tak může vystřídat.
     
    35:30
    Philadelphia se zatím není schopna udržet v útočném pásmu. Hosté se znovu dostali k volnému kotouči a Šarangovič jej vyhodil za branku Flyers.
     
    36:12
    Shayne Gostisbehere dostal prostor na levém kruhu, odkud střílel zápěstím, ale Šarangovič si do jeho rány obětavě klekl a srazil puk za modrou čáru.
     
    36:37
    Hosté v plném počtu.
     
    37:12
    Erik Gustafsson se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému puku, který bez váhání poslal před branku, jenže tam neměl nikoho v oranžovém.
     
    37:32
    Po dalším souboji v obranném pásmu Flyers opustil kotouč ledovou plochu. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Devils tento obraz hry vyhovuje.
     
    38:05
    Jakub Voráček dostal přihrávku na pravou stranu, jenže se s pukem příliš dlouho otáčel a už nedokázal přesně oslovit někoho ze spoluhráčů.
     
    38:32
    Pavel Zacha si individuálním průnikem navedl kotouč na levý kruh, odkud střílel na zadní tyč, ale vůbec netrefil domácí branku. Zadáci Flyers poté získali puk.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:37
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey přidává další branku! Hosté opět udeřili krátce před přestávkou. Smith poslal z levého kruhu krásnou přihrávku na brankoviště a skvěle postavený TRAVIS ZAJAC poslal puk do branky! Asistence: Ty Smith, Jegor Šarangovič.
    39:37 Travis ZAJAC - 1:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! New Jersey v prostřední části výrazně vykročilo za triumfem v dnešním souboji. Philadelphia zahodila několik šancí na vyrovnání. Coutorier trefil tyč a Hayes nevyužil samostatný únik. Za hosty poté z ojedinělé šance udeřil Jegor Šarangovič. V závěru druhé části se navíc prosadil Travis Zajac. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:4.
     
    Střely na branku: 17 – 25
     
    Další třetina začne přibližně v 1:59.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Uvidíme, zda si hosté dokážou bez problémů udržet svůj luxusní náskok a získají dva body.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:23
    Domácí se okamžitě vydali do útočného pásma. V prostoru před brankou se snažil dorážet Travis Sanheim, ale hostující brankář puk za svá záda nepustil.
     
    41:10
    Scott Laughton střílel z ostrého úhlu. Jeho pobídku se snažil tečovat Sean Couturier, ale od jeho čepele se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    41:28
    Malcev projel do útočného pásma, kde měl proti sobě posledního obránce, jenže zadák v oranžovém mu nedal prostor. Malcev tak o kotouč přišel.
     
    42:10
    Michael Raffl vybojoval puk v rohu útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou před branku jej znovu odevzdal hráčům v bílých dresech.
     
    42:38
    Oskar Lindblom skvěle napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Pozorný Subban puk bez problémů odehrál na levé křídlo.
     
    43:10
    Hart musel po delší době zasahovat. Domácí brankář skvěle viděl zakončení od modré čáry a schoval puk v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.
     
    43:27
    Jegor Šarangovič se dostal do útočného pásma, jenže proti němu vystoupil důrazný Konecny, který soupeře nenechal zakončit mezi tři tyče.
     
    44:01
    Zajac nebezpečně dorážel před brankou Flyers, ale Hart se neskutečně roztáhl v brankovišti a udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    44:27
    Kevin Hayes se natahoval po přihrávce mezi kruhy, jenže hostující Ty Smith měl k puku o pořádný kus blíže a dokázal jej vypíchnout mimo osu.
     
    45:04
    Jakub Voráček se vydal na individuální průnik středem ledové plochy. Český hokejista na modré čáře zapomněl puk za sebou a už se pro něj nestačil vrátit.
     
    45:23
    Jack Hughes střílel z prostoru mezi kruhy, jenže Hart si proti jeho dělovce povyjel a udržel puk mezi tělem a rukou. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    46:02
    Šarangovič se díky skvělému pohybu dostal k odraženému kotouči mezi kruhy. Hostující hráč dokonce střílel příklepem, ale poslal puk mimo tři tyče.
     
    46:28
    Na opačné straně zkoušel štěstí Claude Giroux, ale do jeho rány si obětavě lehl jeden z obránců, který puk srazil mimo tři tyče.
     
    47:02
    Kulikov udržel pro hosty puk v útočném pásmu. Na modré čáře připravil střeleckou pozici pro Subbana, ale druhý jmenovaný daroval Hartovi snadný zákrok.
     
    47:41
    Miles Wood si dal pozor na napadajícího Jakuba Voráčka a před českým útočníkem odehrál puk za branku. Philadelphia pásmo dlouho neudržela.
     
    48:10
    Damon Severson projel do rohu útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu jeho průnik nepodpořil. Domácí Philadelphia tak snadno získala kotouč.
     
    48:37
    Až nyní se Severson dostal k zakončení z prostoru mezi kruhy. Hart měl na jeho pokus čistý výhled a připsal si snadný zákrok pravým betonem.
     
    49:01
    Mackenzie Blackwood si dal pozor na teč Kevina Hayese a před dojíždějícím Couturierem raději přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    49:28
    James van Riemsdyk se prosmýkl do útočného pásma, ale ani velmi produktivní hokejista Flyers nenašel recept na defenzivu New Jersey.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a Philadelphia se prakticky nedostává do šancí. New Jersey se přibližuje vítězství.
     
    50:36
    Travis Sanheim rozjel další akci Flyers z obranného pásma. Na jeho pobídku si nabruslil Voráček, ale českého útočníka odstavil od puku Subban.
     
    51:05
    Erik Gustafsson se na modré čáře natáhl po odraženém kotouči a před dotírajícím soupeřem jej špičkou čepele vypíchl ven z obranného pásma.
     
    51:25
    Až nyní se domácí dostali do obrovské šance! Michael Raffl poslal puk mezi kruhy, kde byli hned dva hokejisté v oranžovém, ale Mackenzie Blackwood se stačil přesunout k tyči!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Domácí se ještě snaží zdramatizovat duel! Konecny ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku před branku a dojíždějící SEAN COUTURIER už měl snadnou práci! Asistence: Travis Konecny, James van Riemsdyk.
    51:37 Sean COUTURIER - 2:4
     
    52:15
    Hosté se po další akci Flyers ubránili jen vyhozením do útočného pásma. New Jersey vypadá, že se zaleklo nástupu soupeře do závěrečného tlaku.
     
    52:45
    Travis Sanheim zavezl puk na modrou čáru, ale tam jej od kotouče skvěle odstavil Palmieri. Philadelphia však najednou hýří aktivitou.
     
    53:08
    James van Riemsdyk na levé straně získal volný puk, který bekhendem poslal mezi kruhy, nicméně tam si nestačil sjet nikdo v oranžovém dresu.
     
    53:41
    Michael Raffl si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže pohotovým zakončením příklepem trefil jen prvního obránce v bílém dresu New Jersey.
     
    54:00
    Další akci domácích zastavuje přihrávka rukou. V opačném případě by Konecny mohl postupovat do velmi zajímavé střelecké pozice.
     
    54:28
    Konecny nahodil puk do útočného pásma, kde jej vybojoval Sean Couturier. Domácí se prokombinovali na modrou čáru, ale Sanheim mířil mimo.
     
    55:09
    Kevin Hayes si v rohu našel odražený puk a snažil se překvapit brankáře zakončením na přední tyč. Mackenzie Blackwood se však k brankové konstrukci doslova nalepil.
     
    55:21
    Provorov pálil příklepem od modré čáry, jenže před brankou Devils bylo tolik hráčů, že puk neměl šanci projít až k brankáři. Domácí však stále drží pásmo.
     
    56:00
    Až nyní se hokejisté New Jersey vymanili ze sevření domácí Philadelphie a pomohli si vyhozením puku přes všechny čáry. Zakázané uvolnění se však nepíská.
     
    56:28
    Zakázané uvolnění naopak přišlo na opačné straně. Přihrávku na pravou stranu na rozjetého Raffla byla příliš prudká. Hra se vrátí před Harta.
     
    57:02
    Severson zastavil rodící se akci soupeře a nahodil puk do útočného pásma. Nikdo v bílém za jeho pobídkou nepokračoval.
     
    57:30
    Hart je na střídačce a Philadelphia zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:22
    Sean Couturier se zpoza branky snažil přihrát na modrou čáru, ale Sanheim pobídku nedokázal zkrotit. Domácí musí rozjet další akci z obranného pásma.
     
    58:35
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    58:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě tady bude drama! Philadelphia minutu před koncem snižuje na rozdíl jediné branky! Voráček zpoza branky poslal puk bekhendem před branku a dobře postavený SEAN COUTURIER přidal svůj druhý zásah! Asistence: Jakub Voráček, James van Riemsdyk.
    58:58 Sean COUTURIER - 3:4
     
    59:13
    Mohlo být vyrovnáno! Do závaru před brankou Devils se dostal Claude Giroux. Po velké šermované dokonce zazvonila tyčka!
     
    59:55
    Domácí se pět sekund před koncem základní hrací doby dopustili zakázaného uvolnění, čímž se podle všeho definitivně připravili o šanci na vyrovnání.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Philadelphia sice ve třetí části zabrala, ale přesto prohrála s New Jersey 3:4. Hosté ve třetí třetině dlouho kontrolovali hru. Posledních deset minut však patřilo domácím. V 52. minutě snížil po parádní Konecnyho přihrávce Sean Couturier. V závěru domácí kouč odvolal brankáře. Právě Sean Couturier přidal svou druhou branku. Flyers dokonce mohli vyrovnat, ale z posledního závaru vytěžili jen zakončení do tyče.
     
    Střely na branku: 33 – 32
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carter Hart (PHI) – 28 zákroků, 4 OG, úspěšnost 87,5%, odchytal 57:13
    Mackenzie Blackwood (NJD) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Jakub Voráček (PHI) – 0+2, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 16:24
    Pavel Zacha (NJD) – 0+0, -1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 18:33
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jegor Šarangovič (NJD) 1+1
    2. Travis Zajac (NJD) 1+1
    3. Sean Couturier (PHI) 2+0
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:46:25)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Farabee (Voráček, Provorov), 52. Couturier (Konecny, J. van Riemsdyk), 59. Couturier (Voráček, J. van Riemsdyk) – 10. M. McLeod (T. Smith, A. Johnsson), 20. Palmieri (Bratt, Kuokkanen), 30. Šarangovič (Severson, Kuokkanen), 40. Zajac (T. Smith, Šarangovič)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Gostisbehere, Provorov (A), Braun, Sanheim, P. Myers, E. Gustafsson – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Voráček, Giroux (C), Lindblom – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Patrick, M. Raffl.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Palmieri (A), J. Hughes, Bratt – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – N. Merkley, Zacha, M. Malcev – Wood, M. McLeod, A. Johnsson.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rehman – Sericolo, Kelly

    Diváci: 2 882
    bahis siteleri