Philadelphia – New Jersey 3:4 (kon.) | Chicago – Florida 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 2:0 (kon.)
Dallas – Tampa 1:2 (kon.) | Arizona – Colorado 5:4 (3:1 po s.n.) | Ottawa – Calgary 3:1 (kon.)
Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:4 (1:2, 0:2, 2:0)
New Jersey Devils
Středa 24.03.2021, 00:07 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Mohlo být vyrovnáno! Do závaru před brankou Devils se dostal Claude Giroux. Po velké šermované dokonce zazvonila tyčka!
    58:58 Sean COUTURIER - 3:4
     
    58:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě tady bude drama! Philadelphia minutu před koncem snižuje na rozdíl jediné branky! Voráček zpoza branky poslal puk bekhendem před branku a dobře postavený SEAN COUTURIER přidal svůj druhý zásah! Asistence: Jakub Voráček, James van Riemsdyk.
     
    58:35
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    57:30
    Hart je na střídačce a Philadelphia zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
    51:37 Sean COUTURIER - 2:4
     
    51:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Domácí se ještě snaží zdramatizovat duel! Konecny ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku před branku a dojíždějící SEAN COUTURIER už měl snadnou práci! Asistence: Travis Konecny, James van Riemsdyk.
     
    51:25
    Až nyní se domácí dostali do obrovské šance! Michael Raffl poslal puk mezi kruhy, kde byli hned dva hokejisté v oranžovém, ale Mackenzie Blackwood se stačil přesunout k tyči!
     
    44:01
    Zajac nebezpečně dorážel před brankou Flyers, ale Hart se neskutečně roztáhl v brankovišti a udržel kotouč před brankovou čárou!
    39:37 Travis ZAJAC - 1:4
     
    39:37
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey přidává další branku! Hosté opět udeřili krátce před přestávkou. Smith poslal z levého kruhu krásnou přihrávku na brankoviště a skvěle postavený TRAVIS ZAJAC poslal puk do branky! Asistence: Ty Smith, Jegor Šarangovič.
     
    34:37
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Kyle Palmieri.
    29:32 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:3
     
    29:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek odskakuje na rozdíl dvou branek! Devils přečkali velké šance domácích a sami udeřili z ojedinělé možnosti. Zadáci Flyers zapomněli na JEGORA ŠARANGOVIČE, který dostal přihrávku mezi kruhy a bez přípravy propálil Harta! Asistence: Damon Severson, Janne Kuokkanen.
     
    29:03
    Farabee nebezpečně vypálil od modré čáry. Hostující brankář kotouč vyrazil před sebe, ale dorážející Sean Couturier puk nedoklepl do odkryté klece!
     
    27:00
    Další akce domácích v oslabení! Subban špatně střídal a do úniku se dostal Kevin Hayes. Domácí hokejista střílel z prostoru mezi kruhy, jenže vůbec netrefil branku!
     
    25:37
    Další přesilovka pro New Jersey! Dvě minuty za podrážení vyfasoval Oskar Lindblom.
     
    25:27
    Kevin Hayes se po další rychlé akci prosmýkl s kotoučem na čepeli mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, ale jeho pokus těsně minul levou tyčku!
     
    24:35
    Domácí se během vlastního oslabení dostali do přečíslení! Sean Couturier dostal přihrávku na pravý kruh, ale pohotovým zakončením trefil tyč!
     
    23:09
    Přesilovku si nyní zahrají také hosté. Travis Sanheim dostává dvě minuty za podrážení.
     
    20:51
    Philadelphia si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Ty Smith.
    19:54 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    19:54
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se ještě před koncem znovu dostává do vedení! Také hosté se dočkali využité přesilovky! Po nepovedeném vyhození ze strany Philadelphie dostal kotouč Bratt, který přihrál na levou stranu a KYLE PALMIERI se pohotovou střelou prosadil! Asistence: Jesper Bratt, Janne Kuokkanen.
     
    18:34
    New Jersey si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Travis Sanheim.
     
    17:55
    Domácí mohli dokonat obrat ještě před první přestávkou! Mackenzie Blackwood předvedl hodně nejistý zákrok. Kotouč se mu odrazil za tělo, ale nikdo z domácích jej nedorazil do sítě!
    12:43 Joel FARABEE - 1:1
     
    12:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia dokázala využít přesilovou hru a vyrovnává na 1:1. Po střele od pravého mantinelu vypadl puk před branku a důrazný JOEL FARABEE pod tlakem doklepl puk do sítě! Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
     
    11:53
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Ty Smith.
    09:52 Michael MCLEOD - 0:1
     
    09:52
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se po rychlém přechodu do útoku dostává do vedení! Do útočného pásma vlétl s kotoučem nikým neatakovaný Smith, který ještě přihrál před branku. MICHAEL MCLEOD si bekhendovým blafákem položil brankáře a zakončil pod břevno! Asistence: Ty Smith, Andreas Johnsson.
     
    06:19
    Hosté se mohli dostat do vedení! Pavel Zacha se parádním pohybem dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil zastavila branková konstrukce!
     
    00:30
    New Jersey si hned v úvodu zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Braun.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Farabee (Voráček, Provorov), 52. Couturier (Konecny, J. van Riemsdyk), 59. Couturier (Voráček, J. van Riemsdyk) – 10. M. McLeod (T. Smith, A. Johnsson), 20. Palmieri (Bratt, Kuokkanen), 30. Šarangovič (Severson, Kuokkanen), 40. Zajac (T. Smith, Šarangovič)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Gostisbehere, Provorov (A), Braun, Sanheim, P. Myers, E. Gustafsson – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Voráček, Giroux (C), Lindblom – Konecny, K. Hayes, Laughton – Aube-Kubel, Patrick, M. Raffl.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Palmieri (A), J. Hughes, Bratt – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – N. Merkley, Zacha, M. Malcev – Wood, M. McLeod, A. Johnsson.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rehman – Sericolo, Kelly

    Diváci: 2 882
    bahis siteleri