Michalovce – FC Košice 1:1 (3:5 po pen.) | Dubnica – Podbrezová 0:3 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:3 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
sk Středa 24.03.2021, 15:00 • Topoľčany • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Mohol to byť za krátky čas aj štvrtý gól. Michal Breznanik si šikovne prebral loptu na ľavej strane vo vnútri šestnástky, spracoval a z voleja vypálil. Trafil vzdialenejšiu žrď a potom sa lopta odrazila k Hodálovi.
     
    88
    Podbrezová dala gól!
    Po dlhšej gólovej odmlke prichádza Podbrezová s tretím gólom a určite už má isté víťazstvo. Samostatne sa k šestnástke prepracoval PATRIK HANES a nie veľmi tvrdou strelou prekvapil brankára Hodála.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Špyrka, prichádza Gajan.
     
    81
    Hanes podporil ofenzívu po ľavej strane, šikovným presným centrom uvoľnil do šestnástky do výbornej pozície Michala Breznanika. Jeho strela z prvej však minula bránu.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Ondrášek, prichádza Drobena.
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Nomilner, prichádza Fabuš.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Lupták, prichádza Breznanik.
     
    73
    Hanesovi sa podarilo prestrčiť loptu na Špyrku, ktorý si tiež tvoril priestor na hranici šestnástky, no nepodarilo sa mu to. Železiari ostali na lopte, do streleckej pozície z pravej strany sa dostal Vladimír Kukoľ, no Hodál výborne zasiahol.
     
    65
    Sledujeme druhú výmenu hráčov na dubnickej strane. Z trávnika odchádza Jakub Kubiš a do hry zasiahne namiesto neho Šimon Beňo.
     
    57
    Máme tu prvé striedania na oboch stranách. Za domáci tím odchádza z ihriska Dávid Matejka a prichádza Olav Dudnyk. Podbrezovčania striedajú dvojnásobne: z ihriska odchádza Martin Pribula a Samuel Ďatko, na trávnik smerujú Daniel Pavúk a Patrik Hanes.
     
    47
    Podbrezovčania si vytvorili dobrú príležitosť. Pár metrov pred šesntástku dostal loptu na kopačku Martin Pribula, ktorý vbehol s loptou do vnútra vápna, obišiel protihráča a vypálil. Hodál dokázal reagovať.
     
    36
    Evidujeme prvé vážnejšie zakončenie z dielne domácich. Po pravej strane potiahol loptu Kubiš, ktorý šikovným centrom pri bližšej žrdi našiel hlavičku Nicolasa Martineka a ten zblízka ohrozil brankára Reháka.
     
    30
    Ďatko presunul loptu z ľavej strany pred bránku, kde sa snažil uvoľňovať Skiba. Dvojica Dubničanov rýchlo zasiahla a prišiel tam aj brankár Hodál. Situáciu hosťujúci hráči zažehnali.
     
    17
    Podbrezová dala gól!
    Železiari vedú rozdielom dvoch gólov. Jemný center poslal pred bránku Špyrka, Hodál nezasiahol úspešne, čo využil MIKULÁŠ BAKAĽA a na dva pokusy dotlačil loptu zblízka do brány.
     
    3
    Podbrezová dala gól!
    Tak ako sa očakávalo, Podbrezová sa dostáva do vedenia v stretnutí. Po ľavom krídle bol vysunutý Skiba, ktorý presunul loptu pred malé vápno na kopačku SAMUELA ĎATKA a ten nikým nechránený prekonal brankára Hodála.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 3. Ďatko, 17. Bakaľa, 88. Hanes


    FK Dubnica: Hodál – Martinek, Rešetka, Levai (C), Ondrášek, Slivka, Cyprian, Majkút, Matejka, Kubiš, Nomilner
    Náhradníci: Dudnyk, Drobena, Beňo, Fabuš, Vavrúš

    FK Železiarne Podbrezová: Rehák – Kukoľ (C), Pajer, Paraj, Grešák, Bakaľa, Špyrka, Lupták, Ďatko, Pribula, Skiba
    Náhradníci: Dlubáč, Hanec, Breznanik, Pavúk, Gajan, Godák, Micovčák

    Rozhodčí: Kišš – Kováč, Zemko
    bahis siteleri