Manchester City – Leeds 1:2 (kon.) | Liverpool – Aston Villa 2:1 (kon.) | Crystal Palace – Chelsea 1:4 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:1 (0:1)
Aston Villa FC
Sobota 10.04.2021, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Trent ALEXANDER-ARNOLD - 2:1
     
    90+1
    Liverpool právě vstřelil branku!
    The Reds se dočkali! V nastaveném čase dokonali obrat a přiblížili se zisku důležitých tří bodů. Proti Alcântarově střele z voleje předvedl Martínez fantastický zákrok, ale špatně odkopnutý balón si zpracoval na kraji velkého vápna TRENT ALEXANDER-ARNOLD, který technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Ozan Kabak, přichází Xherdan Shaqiri.
     
    85
    Hodně pozdě šel do souboje s Fabinhem Ollie Watkins, brazilskému sokovi navíc úmyslně přišlápl nohu. Výsledek? Žlutá karta pro hostujícího útočníka.
     
    82
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Trézéguet, přichází Jacob Ramsey.
     
    75
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Sadio Mané.
     
    74
    Žlutá karta okamžitě i na druhé straně. Andrew Robertson podražením zastavil slibný brejk, který vedl Douglas Luiz. Ani v tomto případě nebylo co řešit.
     
    73
    Matt Targett těsně za pokutovým územím podrazil Mohameda Salaha, který by postupoval do slibné příležitosti. Bek si zblízka prohlédl kartu žluté barvy.
     
    70
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Thiago Alcântara.
     
    68
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Anwar El Ghazi.
     
    66
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Marvelous Nakamba, přichází Ross Barkley.
     
    65
    Prvním domácím hráčem potrestaným žlutou kartou se stal James Milner. Ve skluzu sice trefil balón, ale nejprve nohy protihráče, což hrálo klíčovou roli při rozhodování arbitra Tierneyho.
    63. Trézéguet trefil tyč, následně hlavou mířil nepřesně
     
    63
    Aston Villa byla blízko druhému gólu! Watkins našel Trézégueta, jehož točená střela skončila na levé tyči a vrátila se do hry. Egypťan ještě zabojoval a zakončoval podruhé, rybičkou ale z velkého úhlu poslal míč mimo bránu.
    57. Mohamed SALAH - 1:1
     
    57
    Liverpool právě vstřelil branku!
    The Reds jsou za svou aktivitu odměněni vyrovnávací trefou, která už určitě bude platit! Robertson křižným projektilem na Martíneze nevyzrál, ale odražený balón si našel MOHAMED SALAH, ten hlavičkou uklidil balón do odkryté brány.
     
    49
    Žlutou kartu vyfasoval Douglas Luiz. Brazilec nejprve fauloval krajana Fabinha, načež stejnému hráči zabránil v rychlé rozehrávce, a to byl hlavní důvod trestu.
    45+5. Neuznaný gól Roberta Firmina
     
    45+5
    Gól neplatí! Postavení Dioga Joty nebylo v pořádku, v době nákopu za obranu již byl za posledním obráncem. Důležitou roli hrála i skutečnost, že Cash ve snaze odkopnout balón minul, čímž se do hry nezapojil a ponechal protihráče v postavení mimo hru.
     
    45+3
    To je odpověď! Jota si po levé straně naběhl za obranu, načež počkal na doplnění. Na střed posléze nahrál Robertsonovi, jehož pokus srazil obránce pouze k ROBERTU FIRMINOVI, jenž zvedl balón do volné horní poloviny brány.
    43. Ollie WATKINS - 0:1
     
    43
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Liverpool sice po většinu času první půle útočil, ale nyní inkasoval tvrdý direkt v podobě gólu do šatny! McGinn nahrál na hranici šestnáctky OLLIEMU WATKINSOVI, jenž potvrdil roli nejlépe skórujícího hráče týmu, střela levačkou propadla Alissonovi pod levou rukou.
     
    25
    První žlutou kartu střetnutí obdržel stoper mužstva z Birminghamu Ezri Konsa. V brejku podrazil Jotu bez zjevné snahy hrát balón.
    13. Salah ve velké šanci minul bránu
     
    13
    Vedoucí gól favorita visel ve vzduchu! Jotovi se nahrávka nepovedla ideálně, ale Mings si neodpustil obrovské zaváhání, když mu balón podjel pod pravou nohou. Tváří v tvář gólmanovi byl najednou Mohamed Salah, který zakončil těsně vedle pravé části brankové konstrukce.

    Milan Huppert

    Branky: 57. M. Salah, 90+1. Alexander-Arnold – 43. Watkins (J. McGinn)

    Karty:   65. Milner (LIV), 74. Robertson (LIV) – 25. Konsa (ASV), 49. Douglas Luiz (ASV), 73. Targett (ASV), 85. Watkins (ASV)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:11.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak (89. Shaqiri), Robertson – Milner (C), Fabinho, Wijnaldum (70. Th. Alcântara) – M. Salah, Firmino (75. Mané), Diogo Jota.
    Náhradníci: Adrián – Th. Alcântara, B. Davies, Keïta, Mané, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Tsimikas, R. Williams.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings (C), Targett – Douglas Luiz, Nakamba (66. Barkley) – B. Traoré (68. El Ghazi), J. McGinn, Trézéguet (82. Ramsey) – Watkins.
    Náhradníci: Heaton – Barkley, Davis, El Ghazi, A. Almuhammadí, Engels, Hause, Ramsey, N. Taylor.

    Rozhodčí: Tierney – Bennett, Hatzidakis
    bahis siteleri