Getafe – Cádiz 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Alavés 0:0 (kon.) | Eibar – Levante 0:1 (kon.)
Real Madrid – Barcelona 2:1 (kon.)
konec
SD Eibar
0:1 (0:1)
Levante UD
Sobota 10.04.2021, 18:30 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu SD Eibar – Levante UD. Utkání 30. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.
     


    SD Eibar

    Eibar je pořádně namočen v boji o záchranu, před dneškem se v tabulce totiž nacházel na předposledním 19. místě a na 17. Valladolid ztrácel už čtyři body. Nemůže si tedy dovolit ztrácet body, jeho forma je ale katastrofální. Eibar vyhrál v tomto ročníku španělské LaLigy jen 4 zápasy, přičemž poslední výhra přišla v prvním zápase kalendářního roku 2021 proti Granadě (2:0). Od tohoto utkání odehrál Eibar dalších 12 ligových zápasů, ve kterých ale získal jen 4 body za 4 remízy. Eibar doplácí především na mizernou útočnou produktivitou a jeho útok je spolu s Getafe dokonce nejhorší v soutěži (22 vstřelených branek). Na domácím hřišti je také úplně nejhorším týmem ligy, když ze 14 domácích zápasů vyhrál jediný.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Eibar – Huesca 1:1
    Cádiz – Eibar 1:0
    Eibar – Villarreal 1:3
    Athletic Bilbao – Eibar 1:1
    Real Madrid – Eibar 2:0
     


    Levante UD

    Po dobrém období v úvodu kalendářního roku 2021 se zhoršila i forma Levante. Levante vyhrálo z posledních 5 zápasů jen jeden – derby proti Valencii – a poslední dva souboje prohrálo bez vstřelené branky. V tabulce se před dneškem nacházelo na 11. příčce, ze které ztrácelo na šestý Betis 11 bodů a naopak, před 18. Elche mělo náskok 9 bodů. Levante nijak výrazně nevyčnívá v podstatě v žádném ukazateli a i co se týče vstřelených a inkasovaných gólů patří mezi průměr španělské LaLigy. V tabulce zápasů venku je na 12. místě, ze 14 soubojů na cizích hřištích ale prohrálo až sedm.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Levante – Athletic Bilbao 1:1
    Real Sociedad – Levante 1:0
    Levante – Valencia 1:0
    Betis – Levante 2:0
    Levante – Huesca 0:2
     


    Vzájemné zápasy

    Vzájemná bilance v španělské LaLize mluví mírně ve prospěch Levante, které ale z 11 ligových soubojů proti Eibaru vyhrálo jen tři. Eibar vyhrál dvakrát a zbylých šest utkání nemělo vítěze. V zápasech těchto dvou klubů padá poměrně dost gólů a jen dvakrát se stalo, že by v jejich ligovém zápase padly dvě a méně branek. Domácí tým navíc v souboji Eibaru a Levante nikdy neprohrál. První vzájemný zápas v letošní sezoně vyhrálo doma Levante 2:1.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    9. 12. 2018: Eibar – Levante 4:4
    31. 3. 2019: Levante – Eibar 2:2
    21. 9. 2019: Levante – Eibar 0:0
    29. 2. 2020: Eibar – Levante 3:0
    10. 1. 2021: Levante – Eibar 2:1
     
    Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    SD Eibar: Y. Rodríguez – Arbilla, S. Álvarez, P. Oliveira, Cote – Pozo, Papakouli Diop, Garcia, Inuj – Enrich, Kike García (C).

    Náhradníci: Dmitrović – Burgos, Quique, Rafa, P. León, Kévin Rodrígues, Dufur, Arieta, Atienza.

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Postigo, Ó. Duarte, C. Clerc – De Frutos, Radoja, E. Bardhi, Morales (C) – Martí, Goméz.

    Náhradníci: Cárdenas – Son, Toňo, Rober, S. León, Malsa, Vezo, Rochina, Melero, Doukouré.

    Rozhodčí: Fernández – Fuertes, Moreno.
     
    Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Eibar bude hrát v červeno-modrých dresech, Levante v černo-bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání mělo Levante. Hosté hned nakopli míč před šestnáctku domácího týmu, Eibar ale dokázal hrací předmět získat a založit svůj útok.
     
    2
    Útok Eibaru skončil neúspěchem a hosté míč získali zpět pod svou kontrolu. Dlouho si ho ale neužili a poměrně rychle ho odevzdali domácím.
     
    3
    Druhý pokus Eibaru o postupný útok už byl lepší a domácí se úspěšně usadili před šestnáctkou Levante. Duarte odkopl pas na Diopa do středu pole.
     
    4
    Presující hosté vytlačili domácí až před jejich šestnáctku a donutili je k malé domů na brankáře Dmitrovića. Ten pod tlakem odkopl míč tak, že ho na vlastní polovině získali obránci Levante.
     
    5
    Poprvé v utkání tak mohlo zaútočit i Levante. Hosté se dostali po levé straně až k šestnáctke Eibaru, centr Moralese ale proletěl pokutovým územím bez toho, aby míč někdo zasáhl.
     
    6
    Eibar pak míč získal a posunul se na útočnou polovinu. Hosté se seřadili před vlastní šestnáctkou a nepustili domácí do její blízkosti.
     
    7
    Úvod zápasu je zatím z obou stran velmi opatrný a ani jeden z týmů nechce otevírat hru. Ta se tak zatím odehrává výhradně ve středu pole.
     
    8
    Martímu vypíchl míč ostrým skluzem Diop. Podle názoru hlavního rozhodčího to bylo nedovoleně, Levante tak získává hrací předmět pod svou kontrolu.
     
    9
    Kike García potáhl míč po levé straně k šestnáctce Levante a posunul ho na pravou stranu na Poza. Jeho centr do šestnáctky odhlavičkoval Postigo.
     
    Brankář Eibaru Dmitrović, který byl původně v základní sestavě pro dnešní zápas, byl na poslední chvíli nahrazen Yoelem Rodríguezem. Dmitrović měl podle Twitteru Eibaru během rozcvičky zdravotní problémy, které mu znemožnily nastoupit do dnešního utkání.
     
    11
    Duarte zasáhl ve vzdušném souboji ve středu útočné poloviny Kikeho Garcíu. Eibar získává standardní situaci.
     
    12
    Arbillův centr do šestnáctky obrana Levante bez větších problémů vyřešila. Arbilla pak musel taktickým faulem zastavit ve středu pole pronikajícího protihráče.
     
    13
    Diop zasáhl vysokou nohou nohu Radojy. Oba hráči zůstávají sedět na trávníku a musí být ošetřeni.
     
    15
    První žlutou kartu dostává za podražení srbského záložníka Levante Papakouli Diop (SD Eibar).
     
    16
    Clerc po ztrátě míče doslova sestřelil ostrým skluzem Poza. Domácí záložník zůstává sedět na trávníku.
     
    17
    Žlutou kartu za podražení Poza dostává Carlos Clerc (Levante UD).
     
    18
    Hra se teď kouskuje a bude se kouskovat i dál, na trávník si totiž sedl Radoja, který po předchozím zákroku Diopa v zápase kvůli zranění kolena zřejmě dohrál.
     
    19
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Mickaël Malsa.
     
    20
    Eibar získal svůj první rohový kop, centr z něj ale bez komplikací chytil brankář Levante Aitor Fernández. Domácí se hned zatáhli dozadu a hosté musí útočit „do plných“.
     
    21
    Eibar vysunul svůj presink velmi vysoko, čímž donutil Levante k nákopu na útočnou polovinu hřiště. Nákop na Martího odkopl před vlastním pokutovým územím domácí gólman Yoel Rodríguez.
     
    22
    De Frutos se po pravém křídle rozběhl směrem k šestnáctce Eibaru, jeho průnik se ale skončil ztrátou míče v souboji s Cotem. Míč po malé domů odkopl do středu pole brankář Yoel Rodríguez.
     
    23
    Yoel Rodríguez vyběhl před vlastní šestnáctku, aby zastavil kolmici na Martího, nedomluvil se ale s Oliveirou a obránce Eibaru musel na poslední chvíli odkopnout míč před dobíhajícím hráčem Levante.
     
    24
    Martí pak vypálil ze střední vzdálenosti po krátké kombinaci na útočné polovině, jeho pokus ale skončil na tribuně za Rodríguezovou brankou.
     
    25
    Centr z levé strany doletěl na Moralese, tomu míč ale dokázali už v šestnáctce odkopnout na rohový kop obránci Eibaru.
     
    26
    Bardhiho nebezpečný centr odkopl z vlastní šestnáctky Cote. Následný nákop hostů zpět „do ohně“ pak chytil připravený brankář Eibaru Yoel Rodríguez.
     
    27
    Eibar kombinuje na útočné polovině. Pozo nacentroval před Fernándezovu branku z pravé strany, jeho nákop ale hosté odkopli do bezpečí.
     
    28
    Bardhi neodkopl míč před vlastní šestnáctkou, ten se tak dostal k Enrichovi, jehož střelu z hranice pokutového území musel srazit jeden z obránců Levante ve skluzu nad svou branku.
     
    30
    Levante opět chybovalo v rozehrávce a obránci Levante teď doslova přihráli před šestnáctkou Enrichovi. Ten se tentokrát ke střele nedostal a hosté pak zastavili jeho přihrávku na levé křídlo.
     
    31
    Cote vystihl přihrávku hostů na útočné polovině a rozběhl se s míčem směrem k šestnáctce Levante. Jeho sprint na vzdálenost zhruba 60 metrů skončil nepřesným centrem, který skončil za brankovou čárou.
     
    32
    Eibar převzal v posledních minutách iniciativu. Arbilla si navedl míč před šestnáctkou na střelu, jeho pokus ale skončil výrazně mimo Fernándezovu branku.
     
    33
    Po delší době se hostům povedlo založit svůj postupný útok, kterým se dostali na polovinu soupeře. Eibar se zatáhl do obranného postavení.
     
    34
    Martí si nabíhal do pokutového území na centr z levé strany, v okamžiku přihrávky ale byl v ofsajdovém postavení.
     
    35
    Aktivita Levante dlouho netrvala a hosté se opět ocitli v obraně. Teď jim pomohl faulem po ztrátě míče Kike García. Faulovaným hráčem byl Coke.
     
    36
    Malsa hledal kolmicí mezi obránce Eibaru rozběhnutého Martího, ten si ale tuto přihrávku nezpracoval a míč nakonec chytil brankář Yoel Rodríguez.
     
    37
    Coke hezkým obloučkem do šestnáctky poslal míč na zadní tyč na Goméze, ten ale ze záklonu míč jen prodloužil na spoluhráče.
     
    38
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Kikeho Garcíu dostává Sergio Postigo (Levante UD). Eibar bude mít k dispozici přímý kop z levé strany útočné poloviny.
     
    39
    Garcia poslal hezkým centrem míč do středu šestnáctky, kam si naběhl neobsazený Diop, ten ale míč usměrnil mimo branku hostů a navíc mu byl odmáván ofsajd.
     
    40
    Eibar pokračuje ve své aktivitě a opět se usadil se svou postupnou kombinací na útočné polovině. Jeho tlak ale zatím k ničemu nevedl.
     
    41
    Hostující obránci míč získali, hned se ale ocitli pod tlakem vysoko napadajících hráčů Eibaru. Míč se jim zatím daří držet na svých kopačkách.
     
    42
    Inujovi se ale napokon povedlo míč získat a potáhl ho po levé straně do šestnáctky Levante. Jeho center srazil Postigo ve skluzu na rohový kop.
     
    43
    Na centr z rohu si na zadní tyči vyskakoval Enrich. Jeho hlavička ze záklonu skončila výrazně mimo Fernándezovu branku.
     
    44
    Domácí se rychle dostali zpátky ke kulatému nesmyslu a opět i na útočnou polovinu. Jejich tlak je ale nadále platonický a obrana Levante s ním nemá výraznější problémy.
     
    45
    Álvarez nedokázal odkopnout nákop před vlastní šestnáctku, míč se tak dostal ke Gomézovi, jenž ho hned posunul na levou stranu pokutového území na Moralese. Jeho nepřesná přihrávka skončila mimo domácí branku.
     
    45+1
    Bude se hrát ještě dvě minuty.
     
    45+2
    Levante právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre! Bardhi vysunul krásnou kolmicí na levou stranu za obranu Eibaru Clerca, jenž z první přihrál do druhé vlny na dobíhajícího JORGEHO DE FRUTOSE. Ten z první namířil přesně k pravé tyči Rodríguezovy branky. Asistence: Carlos Clerc.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas nám fotbalovou krásu příliš nenabídl. Eibar sice byl aktivnějším týmem a měl územní převahu, přes skvěle organizovanou obranu Levante se ale nedostal téměř k ničemu a nakonec měli oba týmy dokonce stejný počet střeleckých pokusů. Domácí je měli jen po chybách obránců hostů, v jejich největší příležitosti ale byla střela Enriche sražena obráncem hostů nad branku. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez branek, tak se hostům povedla rychlá akce a De Frutos dostal hosty gólem „do šatny“ do vedení. Eibar tak bude muset ve druhé půli přidat ještě více směrem do útoku, pokud nechce opět prohrát.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 48 % : 52 %
    Střely na branku: 1:1
    Střely mimo: 2:2
    Rohy: 3:1
    Ofsajdy: 1:2
    Fauly: 5:5
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
    První poločas byl hlavně bojem o střed pole
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    47
    Domácí se hned natlačili k šestnáctce Levante, centr Poza z pravé strany na konci tohoto útoku ale obrana hostů dokázala vyřešit. Odražený míč pak získali hráči Eibaru.
     
    48
    Bardhi ho ale ve středu pole získal a vysunul na pravém křídle do náběhu Clerca. Tomu míč odkopl ve skluzu na roh Cote. Bardhiho centr pak obránci Eibaru odvrátili z nebezpečného prostoru před svou brankou.
     
    49
    Eibar se následně vrátil na útočnou polovinu, ani z této kombinace ale nevytěžili domácí nic a Garcia nepřesným nákopem za obranu poslal míč přímo do rukou brankáře Levante Aitora Fernándeze.
     
    50
    Clerc si narazil míč na útočné polovině s Malsou a nabíhal si pak na jeho přihrávku za obránce na levé křídlo. V útoku ale pokračovat nemohl kvůli postavení mimo hru.
     
    51
    Po úvodním náporu Eibaru se hostům daří hru trochu vyrovnat a dokonce se usadili na útočné polovině. Pas na De Frutose ale úspěch nepřinesl a míč skončil v rukou domácího gólmana Yoela Rodrígueze.
     
    52
    Oba týmy si nepřesnými rozehrávkami ve středu pole vystřídaly kontrolu nad míčem, aby nakonec skončil na kopačkách Inuje. Ten si ho navedl na centr, nákop zleva ale chytil brankář Levante Aitor Fernández.
     
    54
    Martí vysunul přihrávkou za obránce na pravou stranu šestnáctky Eibaru Goméze, jeho tvrdá střela z poměrně ostrého úhlu ale skončila těsně mimo domácí branku.
     
    55
    Levante se po této možnosti zmocnilo ve středu pole míče, muselo s ním ale zacouvat na vlastní polovinu, kde ho následně i ztratilo.
     
    56
    Inujův centr z levého křídla vyrazil před Kikem Garcíou ve vlastní šestnáctce brankář Aitor Fernández. V souboji o vyražený míč pak fauloval Cote Bardhiho.
     
    57
    Levante se snaží podržet míč pod kontrolou a uklidnit hru. Obránci hostujícího celku si ho přihrávají před vlastním pokutovým územím.
     
    58
    Pod tlakem presujících hráčů Eibaru ale o míč přišli. Domácí pak zatlačili hosty k šestnáctce, obrana Levante ale dokázala odvrátit dva centry z křídel a nakonec Pozo zakončil akci Eibaru velmi nepřesnou střelou ze střední vzdálenosti.
     
    59
    Kike García vybojoval na pravém křídle míč pro Poza. Ten si ho navedl k šestnáctce a jeho střela byla tentokrát sražena na rohový kop.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Aleix Garcia (SD Eibar), který se dostal u rohového praporku do menšího sporu s asistentem rozhodčího.
     
    61
    Garciův centr jeden z hráčů ve středu šestnáctky zvedl do výšky a Morales ho při zpracovávání zasáhl podle názoru domácích hráčů rukou. Hra pokračuje bez přerušení dál.
     
    62
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Papakouli Diop, přichází Kévin Rodrígues.
     
    63
    Držení míče: 54 % : 46 %
     
    64
    Tlak Eibaru se začíná postupně stupňovat. Pozo prodloužil přihrávku ze středu pole na Kikeho Garcíu, který z pravé strany šestnáctky vystřelil nad Fernándezovu branku.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Anaitz Arbilla (SD Eibar), který po ztrátě míče podrazil ve středu pole jako poslední obránce Goméze. Arbillovi v tomto případě pomohlo, že se zákrok stal velmi daleko od domácí branky...
     
    66
    De Frutos obral o míč Garciu a posunul ho do otevřené obrany na Malsu. Ten hned vystřelil, i když měl na obou křídlech volné spoluhráče, a jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    67
    Bardhi rozehrál roh nakrátko s Clercem, Clercova zpětná přihrávka ale šla do ofsajdu. Hosté budou střídat.
     
    68
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Rubén Rochina.
     
    68
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Cheick Doukouré.
     
    69
    Pozo hraje ve druhém poločase velmi aktivně. Míč si navedl z pravé strany před šestnáctku, odkud vystřelil po zemi k bližší tyči. Gólman Aitor Fernández tuto střelu chytil.
     
    71
    Levante je po delší době nastěhováno na útočné polovině hřiště. Domácí se snaží míč získat, hosté je k němu ale nepouštějí a postupně se přibližují k domácí šestnáctce.
     
    72
    Domácím se aktivním presinkem povedlo hosty vytlačit za středovou čáru, o míč je ale pořád nepřipravili. Levante se tak po několika desítkách sekund vrátilo na útočnou polovinu.
     
    73
    Akce Levante skončila až poté, co Clerc ztratil míč a následně fauloval Coteho. Domácí hned nakopli hrací předmět před šestnáctku Levante.
     
    74
    Levante míč odkoplo na polovinu Eibaru, kde se dostal až k brankáři Yoelovi Rodríguezovi. Ten ho rozehrál na své obránce, kteří se snaží založit další postupný útok.
     
    75
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Quique.
     
    75
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Aleix Garcia, přichází Miguel Atienza.
     
    76
    Cote zezadu srazil loktem v hlavičkovém souboji na trávník Cokeho. Je nepochopitelné, že domácí obránce nedostal za tento zákrok alespoň žlutou kartu...
     
    77
    Eibar se opět vrátil na polovinu Levante. Hosté hrají v obraně velmi disciplinovaně a i když jsou u vlastní šestnáctky, tak domácí do nebezpečné střelecké pozice nepouštějí.
     
    78
    A když se hostům povede míč získat, tak ho hned posílají na polovinu Eibaru do rychlého protiútoku. Ten se teď povedlo zastavil odkopem míče na útočnou polovinu Arbillovi.
     
    79
    Obránci Levante dopředu nespěchají. Obranná čtveřice hostujícího celku si míč přihrává na vlastní polovině a snaží se vytáhnout hráče Eibaru co nejvýše.
     
    80
    Držení míče: 52 % : 48 %
     
    81
    Arbilla se po zisku míče rozběhl směrem na polovinu Levante. Svým sólem se dostal přes dvojici protihráčů, třetí mu ale míč vypíchl.
     
    82
    Coteho centr zleva odkopl na přední tyč Postigo. Rodrígues pak od rohového praporku nacentroval také na přední tyč, opět ale míč odhlavičkoval jeden z obránců Levante.
     
    83
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Dani Goméz, přichází Sergio León.
     
    84
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Rúben Vezo.
     
    84
    Levante opět po zisku míče zacouvalo dozadu. Hosté se už zjevně zaměřují spíše na to, aby získávali sekundy, než reálně ohrozili domácí branku.
     
    85
    Až po více než minutě se domácím povedlo kulatý nesmysl získat. Jelikož ale téměř všichni hráči Levante byli na vlastní polovině, tak se domácí musí tlačit k šestnáctce soupeře přes pořádně přehuštěný prostor.
     
    86
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergi Enrich, přichází Pedro León.
     
    87
    Ani po příchodu Pedra Leóna se nic nezměnilo. Domácí drží míč ve vzdálenosti cca 30 metrů od branky Levante, blíže se ale přes obranu hostů ne a ne dostat.
     
    88
    Sergio León si nabíhal za domácí obranu za odkopem z vlastní poloviny hřiště, v souboji o něj s Cotem ale prohrál a domácí se mohou znovu pokusit o útok.
     
    89
    Cote nacentroval zleva na přední tyč, kde předskočil obránce Kike García. Útočník Eibaru nataženou nohou prodloužil míč, ten ale i tak skončil mimo Fernándezovu branku.
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    90+1
    Hosté už se ani nesnaží něco vymýšlet a míč hned po jeho zisku odkopávají co nejdále od své branky. Na domácích už je naprosto zjevná frustrace z průběhu tohoto utkání.
     
    90+2
    Brankář Yoel Rodríguez nakopl míč už téměř ze středového kruhu k šestnáctce. Pedro León pak zblokovaným centrem z pravé strany získal rohový kop, na který běží do šestnáctky Levante už i brankář Yoel Rodríguez.
     
    90+3
    Centr Pedra Leóna odkopl hráč Levante a následný nákop domácích chytil brankář hostů Aitor Fernández. Ten míč podržel a pak ho odkopl až k rohovému praporku na opačné straně hřiště.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Nepříliš atraktivní zápas končí dalším velkým zklamáním pro domácí tým. Viděli jsme minimum zajímavých momentů před některou z branek a i když se většina druhého dějství odehrávala na polovině Levante, tak tlak Eibaru k ničemu nevedl. Domácí měli za celý zápas jednu gólovou příležitost, tu ale v úplném závěru nevyužil Kike García. Levante mělo dokonce jen jednu střelu na branku soupeře, jelikož to ale byla gólová střela De Frutose ze závěru prvního poločasu, tak si hosté odvážejí z Eibaru všechny tři body.

    Eibar po remíze Alavése v Bilbau spadl už na poslední místo. Na 17. Valladolid ztrácí čtyři body, Valladolid ale bude v tomto kole teprve hrát. Levante se posunulo na průběžné osmé místo.
    Fotbalisté Levante si odvážejí z Eibaru všechny body
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:1.
    Střely mimo: 4:3.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 9:7.
     
    Další program:

    SD Eibar
    33. kolo – 18. 4. 2021, 16:15: Atlético Madrid – Eibar

    Levante UD
    33. kolo – 18. 4. 2021, 21:00: Levante – Villarreal
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:32:06)

    Michal Sadlek

    Branky: 45+2. De Frutos (C. Clerc)

    Karty:   15. Papakouli Diop (EIB), 60. A. Garcia (EIB), 65. Arbilla (EIB) – 17. C. Clerc (LVN), 38. Postigo (LVN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:7.
    SD Eibar: Y. Rodríguez – Arbilla, S. Álvarez, P. Oliveira, Cote – Pozo, Papakouli Diop (62. Kévin Rodrígues), Garcia (75. Atienza), Inuj (75. Quique) – Enrich (86. P. León), Kike García (C).
    Náhradníci: Dmitrović – Burgos, Quique, Rafa, P. León, Kévin Rodrígues, Dufur, Arieta, Atienza.

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Postigo, Ó. Duarte, C. Clerc – De Frutos (84. Vezo), Radoja (19. Malsa), E. Bardhi, Morales (C) (68. Rochina) – Martí (68. Doukouré), Goméz (83. S. León).
    Náhradníci: Cárdenas – Son, Toňo, Rober, S. León, Malsa, Vezo, Rochina, Melero, Doukouré.

    Rozhodčí: Fernández – Fuertes, Moreno
    bahis siteleri